tuğbacım gözün aydın çok sevindim maşalah iyi kilo almış annesi iyi bakmış demekki ecem e
kerem de dün ölçüldü 9.320 geçen ay 9.200 dü a120gramcık almış çok üzüldüm
cnm her gece 1-2 kalkıyo çok şükür ama şu kalkıp 2 saat oturma huyu tam geçmedi yaadeniz elanın uykusu nasıl.inşallah iyi gidiyodur.
aynen bizim dr da aynı şeyi söylemişti bizde birlikte yiyoruz sabah akşam ama ara öğünlerinde değil tabi :)bizimde doktorumuz vardı bugün.kilomuz 9.600.
biraz balgam var dedi doktorumuz.üst dişler gelmek üzere ondandır sakın ilaç kullanma dedi.
artık herşeyi yiyebilir dedi.sizinle masaya otursun musakka varsa musakka makarna varsa makarna yesin dedi.bi de şunu söyledi önce ona yedirme sen yemeye basla.o seni görsün elleriyle masaya vurup istesin yemeği öyle ver dedi.yoksa naz yapar yememek için dedi.
artık nisanda çağırdı kontrole.
kızlar ben geldim.. çok yoruldum...
bizimkide aynı valla...canım bende emziriyorum hatta sadece emziriyorummm((
benim kız hiç bişi yemiyorrr((
10 aylık oldu hala anne sütü alıyor sadeceee
BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncakkızlar size acilen bi sorum olacak kociş bugün geldi şükür
bizim zilli taşıma koltuğuna artık sığmadığı için oto koltuğu alıcaz,birazdan çıkarız.
siz ne kullanıyosunuz,bide 3 noktalı ve isofixli modeller var hangisi mantıklı
ben salça veriyorum.. az bişey tuzda döküyorum.. yemiyor yoksa.kızlar neden bebişlerimizin yemeğine salça koyamıyoruz.doktor sizin yediklerinizden verebilirsin demişti ama ben yemekelri salça ile yapıyorum bu durumda gülfeme nasıl vercem ki?
cnm her gece 1-2 kalkıyo çok şükür ama şu kalkıp 2 saat oturma huyu tam geçmedi yaa
aynen bizim dr da aynı şeyi söylemişti bizde birlikte yiyoruz sabah akşam ama ara öğünlerinde değil tabi :)
ooh maşallah şirvan kaç saattir ütü yapıyosun :))))
portakallı kereviz yaptım . yavarlak kesip içine garnitür koydum..
şimdi kerevizi ezip suyuyla barana yedirsem olurmu acaba...
bende kalanları yıyorum senın gibiiiiiiiyaptım ama sadece 2 kaşık yedi,, herzamanki gibi gerisini ben yedim...
nasıl yapılıyor ben hiç yapmadımmmmmmmportakallı kereviz yaptım . yavarlak kesip içine garnitür koydum..
şimdi kerevizi ezip suyuyla barana yedirsem olurmu acaba...
hep aynı seyler yaaaaaaaaasorma anacım eşimin yıkanmış 5 tane gömleği vardı..
birde büyük sıpam eski gömleklerini atıp yeni gömlekler almış.. onları paketten çıkartım ütüledim..
birde ütüm kazanlı .. suyu bitince soğumaya bırakıp su doldurmam gerek..
o yüzden baya uzun sürdü.. ütü faslı .
tabii bu arada baran beyle ilgilenmek .. yemek yapmak ta var..
bende acıktım kocişi beklıyorum 8de gelıyorum dediiiibenim eşimde gelmedi bende çok acıktım ve yemekteyizi izledim..
keremin ilosu çok ii sultan hem yiyo da bildiğim kadarıyla gerekeni alıyo demekki dert edecek bişey yok bence hem diyo ya dr lar artık az alacaklar diye..
bUGÜN KENDİMİZE DİYE ISPANAK YAPMIŞTIM,TUZ KOYMAMIŞTIM SADECE,BİRAZ önce Miray a verdim ondan, yedi maşallah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?