2009 Nisan Anneleri

tuğbacım gözün aydın çok sevindim maşalah iyi kilo almış annesi iyi bakmış demekki ecem e

kerem de dün ölçüldü 9.320 geçen ay 9.200 dü a120gramcık almış çok üzüldüm

saol cnm benim üzülme eminimki sende süper bir annesin ve kerem e çok çok iyi bakıyosun hiç belli olmuyo ya çocukların aylık kilo alımları sağlıklı olsunlarda ne yapalım

sultancım hiç üzülme kilosuna maşaallah kilosu boyu çok iyi hastalandı kolaymı aldıysada vermiştirrr

evet sehercimm..geçen yaz gelemedikk ama..düğünden sonra gelmiştikk kumlayaaa..görüşmeyii .çok isterimmm..1 temmuzdan sonraa geliyosss inşallaahh..

maşallah sultancım keremın herşeyı ıyı canım sen uzulme almyo dıye alıyodur o annesi

evet zeynocumm..bende dr n dediği gibi yapıomm..sofraya hep beraber oturuyozz..bize baka baka yiyoo..yediği şeyylerden bizede uzatıyoo..ama vıcık vıcık bi haldeee..yemezsekk ıhh ıhh diooo...

bide ağzına ne versem mutalka bi eline alıp bakıoo sonraa yiyoo yaa..sanki bana güvenmioo..illaa bakıcakkk eşşekkk..

yemekteyize bakıyomdaaa çokk acıktımmm yaaa..mantıı gibi bişey yapıoo..kocamannn..lokumm gibi olurr şimdii oooo...

evet ya bende acıktım yemekteyizi seyrederken ....
boyu ne kadar olmuş keremşantinin kilosu normal hiç dert etme zaten artık kilo bile almayabilirlermiş her grama şükredicez artık...

deniz elanın uykusu nasıl.inşallah iyi gidiyodur.
cnm her gece 1-2 kalkıyo çok şükür ama şu kalkıp 2 saat oturma huyu tam geçmedi yaa
aynen bizim dr da aynı şeyi söylemişti bizde birlikte yiyoruz sabah akşam ama ara öğünlerinde değil tabi :)
kızlar ben geldim.. çok yoruldum...

ooh maşallah şirvan kaç saattir ütü yapıyosun :))))

benim eşimde gelmedi bende çok acıktım ve yemekteyizi izledim..
keremin ilosu çok ii sultan hem yiyo da bildiğim kadarıyla gerekeni alıyo demekki dert edecek bişey yok bence hem diyo ya dr lar artık az alacaklar diye..

canım bende emziriyorum hatta sadece emziriyorummm((
benim kız hiç bişi yemiyorrr ((
10 aylık oldu hala anne sütü alıyor sadeceee
bizimkide aynı valla...
sadece öğlen yarım tas çorba ...

BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
benim aldığım yer burasıydı. ama stokta kalmamış .. başka bir yerde de göremedim acıkcası

kızlar neden bebişlerimizin yemeğine salça koyamıyoruz.doktor sizin yediklerinizden verebilirsin demişti ama ben yemekelri salça ile yapıyorum bu durumda gülfeme nasıl vercem ki?
ben salça veriyorum.. az bişey tuzda döküyorum.. yemiyor yoksa.

sorma anacım eşimin yıkanmış 5 tane gömleği vardı..
birde büyük sıpam eski gömleklerini atıp yeni gömlekler almış.. onları paketten çıkartım ütüledim..

birde ütüm kazanlı .. suyu bitince soğumaya bırakıp su doldurmam gerek..
o yüzden baya uzun sürdü.. ütü faslı .

tabii bu arada baran beyle ilgilenmek .. yemek yapmak ta var..

portakallı kereviz yaptım . yavarlak kesip içine garnitür koydum..

şimdi kerevizi ezip suyuyla barana yedirsem olurmu acaba...

bUGÜN KENDıMıZE DıYE ISPANAK YAPMIŞTIM,TUZ KOYMAMIŞTIM SADECE,BıRAZ önce Miray a verdim ondan, yedi maşallah!!

yaptım ama sadece 2 kaşık yedi,, herzamanki gibi gerisini ben yedim...
bende kalanları yıyorum senın gibiiiiiii

portakallı kereviz yaptım . yavarlak kesip içine garnitür koydum..

şimdi kerevizi ezip suyuyla barana yedirsem olurmu acaba...
nasıl yapılıyor ben hiç yapmadımmmmmmm
tadı nasılll hem portakal hem kerevizzzzzzz

hep aynı seyler yaaaaaaaaa

benim eşimde gelmedi bende çok acıktım ve yemekteyizi izledim..
keremin ilosu çok ii sultan hem yiyo da bildiğim kadarıyla gerekeni alıyo demekki dert edecek bişey yok bence hem diyo ya dr lar artık az alacaklar diye..
bende acıktım kocişi beklıyorum 8de gelıyorum dediiii

bene arnavut cigeri yaptımmm
soganlı offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…