2009 Nisan Anneleri

bUGÜN KENDİMİZE DİYE ISPANAK YAPMIŞTIM,TUZ KOYMAMIŞTIM SADECE,BİRAZ önce Miray a verdim ondan, yedi maşallah!!

afiyet olsunnnn

egede yıyor hele ıspanaklı böregiiiiiiiiiiiiiii

arnavut oglu ya hamur işini sevıyor sıpaaaaa

ohhh afiyet olsun cnm bende çok severim arnavut ciğerini bende güveçte mantar yaptım:)

canım kerevizi ortadan ikiye bölüyosun , iç kısımlarını biraz oyup çukur yapıyosun...
daha sonra sopan kavur,, içine garnitur atuyorum hazır evde de yapabilirsin. havuç, bezelye, patates. onlarıda soğanın içine atıp kavuruyorum.. hatta içini oyup çıkardığın kerevizleride içine at.. daha sonra kerevizleri tencereye diz.. içlerine yaptığın garniturleri yerleştir.. . 1 adet portakal sıkıp içine döküyorum. içine zeytinyağlı yaptığım için şeker atıyorum. biraz tuz ve biraz da su ilave edip , pişirmeye bırakıyorum...
bu kadar şekercim..

birde kerevizle salatada yapıyorum.
kerevizi rendele içine biraz dökülmüş ceviz , sarımsaklı yoğurt, az biraz mayonez.. hepsini karıştır. değişik bir lezzet oluyor....

bende c.tesi günü yapmıştım.. soğanı ssumak ve maydanozla karıştır.. öyle daha güzel oluyor.. yanına birde bulgur plavı ve ayran ..arnavut ciğerinin yanında ben küp küp patatesde kızartıyorum..

aman görende çok iyi yemek yaptığımı falan zannedecek...

Son düzenleme:
ezel başladı .. kimsecikler yok burda benim kocişte daha gelmedi..
baran da yattı sıpa..

anlamadım. bugün çok uyudu. bir günü bir gününe tutmuyor...

eşim perşembe gecesi ,, kazakistana gidiyor.. 1 hafta yok..
benim göçebe hayatım başlayacak gene...
o yokken bir yerde kalmayı hiç sevmiyorum..
evde de yanlız bırakmıyorlar...

kızlar bu haftasonu buluşma yapalım mı ?..

anadolu yakasında optimumda- tepenatilusda yada capitolde ..

ne dersiniz hatunlar....

yada bana gelin.. göztepe - libadiyede oturuyorum....

nasılsınız bakalım kuzucuklar nasıl gerçi ara ara girip okuyorum ama ben geçmişi bitireyim derken yazmaya fırsat bulamıyorum

maşşallah şirvan döktürmüşsün bu gun
elifçim aferım mırayada beyendı demekkı ıspanağı
dilek hoşgeldın bayadır yoktun

Şirvan ne kadar misafirperversin,tebrik ediyorum seni.
Bu arada Bursalıların hepsi yok ama,Bursa buluşmasının 2. oturumunu bende yapabilriz ne dersiniz?
Tam yazarken aklıma geldi,22 sinde okullar tatil olacak,15 tatilde yapalım o zaman,uyar mı size??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…