2009 Nisan Anneleri

TuğbaCım çok iyi oldu keşke diğer arkd.gelseler
sflar artık ilerlemiyordu bir tek bursalılar sayesinde ilerliyordu :-))

bana foruma gel diye ısrar eden arkadaşlar pişman olacak :P
çok çenem düştü
ecrine caillou çadırı aldık sabahtan beri onunla oynuyor içine taşındı resmen biberonları bile çadırında :)
iş güçte yapmıyorum dün akşam eşim süpürdü :)
yağmur geliyor diye sokağada yeltenmedik uzun zamandır bu kaddar oturup dinlenmemiştim

bize de ananesi alacaktı bursada kadıncağız çadır arayıp duruyor bir türlü beğenememiş. umarım benim kız da sever.

bursalılar da gezenti olduklarından havalar ısınmaya başladıkça zor ilerler sayfalar :)))

Hiç düşünmedim Sevgi.ama engel olacak bir şey değil bence,1 tane daha olursa onun da yaptırırım,2 sini birden takarım:-)
Bunda fotoğraf öyle çok belirgin değil zaten,resim sanki çeliğe kazınmış gibi duruyor,yani yakından bakınca anlaşılıyor fotoğraf.Bir şey yazdığı belli de üstünde,çok açık şekilde değil.ay nasıl anlatsam:-))

Ben pastayı sanırım,üstü resimli yapılıyor ya,jelden yapıyorlar.Öyle yaptıracağım galiba.Ama Mirayın resmi değil de bir kahraman yaptırırım,büyük ihtimal Hello Kitty olabilir.Ya da Upsy Daisy varsa.
Kime sorduysam şeker hamurlu güzel olmuyor dedi.

Bir de kızlar,bugün bir arkadaşım da gördüm.Oğluyla kendi resmini kolye yaptırmış,ama çok kalite duruyor.Ondan yaptıracağım,ama eğer stüdyoya gidebilirsek,Miray poz verirse,hiç sevmiyor çektirmeyi çünkü.O resimlerden seçerim.eşime de anahtarlığını yaptıracağım,sürpriz.Bu, d.günü için değil tabi .
bende adapazarında çok gezmem lazım pasta için daha önce hiç işimiz olmadı neresi yapar neresi güzel yapar bilmiyorum valla

sen pek süslü şeyler düşünüyorsun elifcim çok güzel.ben ist da yaptıramam adapazarınada en fazla 3 gün önce gideriz yetişmez pastası ve elbisesine özeneceğim sadece bir de stüdyoya götüreceğim ecrin poz ver deyince şekilden şekile giriyor ama stüdyodan fotoğrafcıdan korkabilir
Elif güzel olurda şöyle birşey var yanlış mı düşünüyorum
2.de napacaksın o zaman 3 lü birşeymi yaptıracaksın
benim 2.erken oldu ya şimdi onu da düşünüyorum...
Abim de eşinin ilk harfi kendisinin ve bücürüğün ilk harflerinden kolye yaptırmıştı.....
Bende yaptırıcam demiştim ama iyiki yaptırmamışım :-))
valla bide 2.lere yapmak lazım bunları büyüyünce bana neden yapmadın derler :)
yanlış anlama sakın geçen babam da anneminkini öle yapıştırmış da gül gül öldük o aklıma geldi :)
yok hayatım neden yanlış anlayım eşimde pek güldü çok tarz olmuşsun dedi :D
TuğbaCım çok iyi oldu keşke diğer arkd.gelseler
sflar artık ilerlemiyordu bir tek bursalılar sayesinde ilerliyordu :-))

açıkcası ben girmeyeceğim dediğim zamanlarda bu panik atak başlangıcı denen nöbetlerim çok yoğundu malum olaylar ve öncesi beni çok üzdüğünden daha fazla içinde bulunmak istemedim.yine eskisi gibi olsa ortam yine girmem.kıracağıma tartışacağıma ortamı terk ederim daha iyi kul hakkından çok korkuyorum kırmaktan korkuyorum.

karakalem gibi mi valla hevesin varsa yaptır sonra da bize
foto çek gönder nasıl fikir :-))
bu arada tuğbişin yaptırdığı çerçevemi neydi onların fiyatı ne kadar cnm sen biliyormusun ??

Sevgi ben Tuğbanın ne yaptırdığını tam olarak bilmiyorum canım.Hangisine karar verdi yani.Sen benim linklere baktın mı?

Ben bizim burda çerçeve ararken başka çeşit görmedim.bir de seramik gibi gördüm bir yerde,kenarlarını simle deniz kabuklarıyla süslemişler.Görüntü güzeldi ama,simler dökülüyor,kabuklar çıkıyor falan..Çok sağlam birşey değildi yani.

biraz daha iyi Allah a şükür melis kusmuyo en azından ishal devam
reflor değilde maflor galiba ismi buda yeni çıkmış sanırım onu verdim bugün
meyve suyu felan hak getire canım su içse şükür diyorum

ehehhe aliye Allah güldürdün beni kebapçı magneti gibi olmasın diye :)
ben geçen sene çerçeve yaptırmıştım ama içine foto koymamıştım yazı yazmıştım
resim bana çok mantıklı gelmiyor ama sırf uygun olsun diye yaptırabilirim
üff çok sıkıldım bişiler yaptırmaktan doğdu yaptır mevlütüne yaptır doğum gününe yaptır
göze geliyos sonra boşver aliyecim bizimki sucununkinden olsun :))))
Doğru söylüyosun sinem göze geliyoruz.ama ben de heves ettim işte geçen sene yapamadım diye. aslında 1 yaşında yapmak daha hoş geliyo da yapamadık işte.
Burada da hava kapkara oldu tuğba...
sen hamile kadınsın hiç takma mahsus yapıyor cnm benim relax ol
sonra doğunca fırlamalar bizi doğduğumuza pişman ediyorlar
benim de tek tesellim 1.nin tersi olur diyorlar ona güveniyorum :-))
evet öyle diyorlar. inşallah öyle olur benimde. ilk günden itibaren emen ve sesi çok gür olmayan bi bebek istiyorum. selen ameliyathaneden çıkar çıkmaz avaz avaz dı ya. 3 gün sonra mamaya başlayınca azcık sesi kesildi.;))

elif çok güzelmiş ya. bu çercevelerden birini mi seçtin sen. bi resim yollıcaksın onlar çoğaltıp içine mi koyucak. benim aklıma yattı valla gönderirlerse

Aliyecim ben gümüş renkli olanlardan seçtim,biraz kalp biraz oval biraz yuvarlak yapacak.
Sizin d.günü ne zamandı,benimkileri bir yapsa,onları da gösteririm,kesin beğenirsen o yollamazsa bile ben yollayabilirim.

Bursalılar için söylüyorum.Bugün arkadaşım bir yer söyledi pasta için.3 senedir oraya yaptırıyormuş.Üstü dediğim gibi jelli,2 tane baton pastadan,20 kişilk falanmış.50 TL ye yaptırmış.İsterseniz yerini söylerim.Eve de getiriyorlarmış.

Nasıl atlamışım ben elif ya yeni gördüm yarın devam ederiz fiyatlarda çok ucuz valla
ben kaçtım iyi akşamlar

Ben pastayı sanırım,üstü resimli yapılıyor ya,jelden yapıyorlar.Öyle yaptıracağım galiba.Ama Mirayın resmi değil de bir kahraman yaptırırım,büyük ihtimal Hello Kitty olabilir.Ya da Upsy Daisy varsa.
Kime sorduysam şeker hamurlu güzel olmuyor dedi.

Bir de kızlar,bugün bir arkadaşım da gördüm.Oğluyla kendi resmini kolye yaptırmış,ama çok kalite duruyor.Ondan yaptıracağım,ama eğer stüdyoya gidebilirsek,Miray poz verirse,hiç sevmiyor çektirmeyi çünkü.O resimlerden seçerim.eşime de anahtarlığını yaptıracağım,sürpriz.Bu, d.günü için değil tabi .
biz geçen sene 3 pasta yaptırdık. biri öyle selenin resmiydi. şimdi kahraman fikri aklıma yattı bak elif . yine 2 tane yaptırıcaz çünkü biri öyle olabilir. selen luli yi çok seviyo bulabilirmiyiz ki onun resmini. dün sabah şimdiye kadar hiç yemediği tereyağlı ballı ekmekten luli de yemiş dedim diye 5 yudum yedi:)luli d smart ta var bu arada
bana foruma gel diye ısrar eden arkadaşlar pişman olacak :P
çok çenem düştü
ecrine caillou çadırı aldık sabahtan beri onunla oynuyor içine taşındı resmen biberonları bile çadırında :)
iş güçte yapmıyorum dün akşam eşim süpürdü :)
yağmur geliyor diye sokağada yeltenmedik uzun zamandır bu kaddar oturup dinlenmemiştim
iyi olmuş o zaman özlemişiz muhabbetini
Hiç düşünmedim Sevgi.ama engel olacak bir şey değil bence,1 tane daha olursa onun da yaptırırım,2 sini birden takarım:-)
Bunda fotoğraf öyle çok belirgin değil zaten,resim sanki çeliğe kazınmış gibi duruyor,yani yakından bakınca anlaşılıyor fotoğraf.Bir şey yazdığı belli de üstünde,çok açık şekilde değil.ay nasıl anlatsam:-))
anladım canım ben. ay çok güzel bişeymiş bence de
bende adapazarında çok gezmem lazım pasta için daha önce hiç işimiz olmadı neresi yapar neresi güzel yapar bilmiyorum valla

sen pek süslü şeyler düşünüyorsun elifcim çok güzel.ben ist da yaptıramam adapazarınada en fazla 3 gün önce gideriz yetişmez pastası ve elbisesine özeneceğim sadece bir de stüdyoya götüreceğim ecrin poz ver deyince şekilden şekile giriyor ama stüdyodan fotoğrafcıdan korkabilir

valla bide 2.lere yapmak lazım bunları büyüyünce bana neden yapmadın derler :)

yok hayatım neden yanlış anlayım eşimde pek güldü çok tarz olmuşsun dedi :D

açıkcası ben girmeyeceğim dediğim zamanlarda bu panik atak başlangıcı denen nöbetlerim çok yoğundu malum olaylar ve öncesi beni çok üzdüğünden daha fazla içinde bulunmak istemedim.yine eskisi gibi olsa ortam yine girmem.kıracağıma tartışacağıma ortamı terk ederim daha iyi kul hakkından çok korkuyorum kırmaktan korkuyorum.
ben de şu 2 lere de yapmak konusunda çok hassasım. hatta araba alırsam kendime plakasını sln yaptırıcam diyodum. 2.ye haksızlık olur diye vazgeçtim;))
herşeyi aynı yaptırmak istiyorum
bizim de stüdyo ya gitmemiz lazım ama selen de poz vermeyebilir yabancı birine
ben aslında her sene aynı gün çektirmek istiyorum ama şimdiye kadar. bi 2009 kasım da. bi de 2010 haziranda çektirdim. bu doğumgünüden sonra her nisan çektiririm inşallah

masallah cok konusulmus okudum sadece anca
valla fıkırlerınızı bızde ornek alıyoruz:)
ben pastayı kendım yapıcam
cok kalabalık olmadığı için ben selenın resmı olan bı yastık yaptırıcam yada saat dye dusunuyorum
tuğba senın elbısenın sıyahınıda en beyendım ama cesaret edemedım bıdaha nerde gıyerımkı
elıf bende senın dediğin kolyeden gördum karakalem gıbı gumus kolyeye ıslıyolar resımlerı dımı en azından benım görduğum öyleydi

elif ben de kalpliyi daha çok beğendim. farklı çeşit fikri de güzelmiş
bizim 3 nisan dogum günü ama 2 nisan da kutlıycaz
biraz daha araştıralım biz de sana zahmet olmasın. ona göre tekrar konuşuruz
çok teşekkürler şimdiden
pastayı ben de kuzenimin tavsiyesiyle bir yere yaptırdım 1 baton için 15 tl alıyo 2 batondan güzel dikdörtgen bi pasta oluyo üstünü istediğin gibi süslüyo. süs kullanırsa parası 10 tl. taze ve lezzetliydi 2 sini oraya yaptırmıştım geçen sene.yine oraya yaptırıcam ben de

Ya maşallah iyi konuşmuşunuz.............

Selincim evet yanlış anlamışım....Sinem değilmiş........neyseki halletmiş hastane işini.....

Aferin Ege ye ........oğlum da yapmak istiyo hatta banyoda sonra kullanıcak diye açılmamış şirin bi çocuk fırçası var.....gördü mü benim benim deyip duruyo.....

Magnetler güzelmş sayfaları kaydettim ama sonra bakacam......
durmuyo sıpa şimdilik iyi akşamlar................

elif valla üzerindeki fıyatlarsa cok iyiiii

benı bi bilgilendırırmısın
bizim burda asla o fıyata yapılmaz sanki....

şayetki o fıyatlarsabana 20-25 tane yaptırsan ben sana ptt'ye yatırsam parayı olurmu ...........

Back
X