2009 Nisan Anneleri

iyiyiz çok şükür kızlar, rüzgar da iyi geçen hafta ikimiz de hastaydık kusma ishal ateş,, bu hafta da 3 dişini 1 er gün arayla çıkardı ,
hani kafası küçük diye tomografi çektirmiştik normal diye raporlanmıştı , beyin cerrahisine gösterdik kapanma var dedi takip ediyoruz şiömdilik , kafa büyümesi durursa operasyon dediler

feridecim başladın değil mi işe nasıl alışabildi mi Tunacık sensizliğe

Evet canım başladım, saat dörtte camda yolumu gözlüyor. Gece de daha sık uyanıyor. Neredeyse 1 ay olacak zor oldu ama alıştık sanırım.

Dün gece dedim ki nasıl bırakıp gidiyorum seni. Çok üzüldüm.

Umarım gerek kalmaz canım. Benimkinin de boyu uzamıyor. Tıp fakültesi defektleri galiba.

işe bugün başladım , kliniğe verdiler ,çömezleri de kursa yollmaışlar, koşturup durdum yoruldum ama eve gelip kuzumu görünce bütün yorgunluğum gitti

elifçim sehercim sultandaki fotolarınızı gördüm çok şekediniz ,
2 . buluşma<ya gelmeyi ben de isterim

dilek senın ruzgarın kafası nasıl kucuk anlamadım benım selenınde ufak ama o yumuşak yerı kapandı kapanıcak az kaldı senın nasıl anladılar bu kafa işini

bende demiştim elifçim 2 . buluşma bende olabılır dıye ama o zaman ses çıkmamıştı kımseden

Feride,tıp fakültesi defektleri ne demek??

Ne bileyim. Radyasyona maruziyet belki? Bize radyoaktif iyot içen hastaların tuvaletlerinin arkasındaki oda da derse anlatırlardı. Biz bilmiyorduk. Sonradan uyardılar. Duvar dibine oturmayın diye.
Sonra anatomide formaldehit
Cerrahide anestezik gazlar
Biyokimyada mikrobiyolojide asitler vb.

Öyle aklıma geldi birden

sehercim kafa çapı 10. persentilin altında kalıyor, kapanma dediğim bıngıldak değil ,kafa kemiklerinin birleşme yerleri yaklaşık 3 yaşına kadar açık kalır tam kapanmaz ki beyin rahatça büyüyebilsin ,işte bizimkinin kafasının ön tarafındaki kemiklerin birleşme yerinde kapanma var

Ben de servisteyim canım. Bir yandan teze hasta al bir yandan hastalara koştur, toplantı, hoca işleri derken gün bitiyor.

Aslında benim için farketmez 2.nin bende olup olmaması ama,yazarken 15 tatil aklıma gelince tatildeyken bana gelmeniz benim için iyi olur.Yine de farketmez Tuğbacım,eğer otobüsle gelebilirim dersen Heykel den tam bizim oraya kadar ottobüs geliyor canım,taksiyle çok tutar tabi.

Ben de servisteyim canım. Bir yandan teze hasta al bir yandan hastalara koştur, toplantı, hoca işleri derken gün bitiyor.

bi de biliyor musun kanları falan da biz alıyoruz , poliklinikten gönderiyorlar arter kangazı için falan , bir girdim servise pazartesi ya bütün servisin kanlarını aldım üfff hem de ilk gün

İnşllah onlar etkili olmamıştır canım.

Seher Selen in kafa çapı kaçtı son gittiğinizde?

bi de biliyor musun kanları falan da biz alıyoruz , poliklinikten gönderiyorlar arter kangazı için falan , bir girdim servise pazartesi ya bütün servisin kanlarını aldım üfff hem de ilk gün

Yapma ya çok kötüymüş. Biz de zaten çok kan takibi olmaz. Kanları da biz alırsak hemşireler ne yapacak.

valla hatırlamıyorum kı elıf doktorda yazıyoda bılgsayarda bende yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…