deniz fark ettiysen hep aynı programları seyrediyoruz:))benim eşimde gelmedi bende çok acıktım ve yemekteyizi izledim..
keremin ilosu çok ii sultan hem yiyo da bildiğim kadarıyla gerekeni alıyo demekki dert edecek bişey yok bence hem diyo ya dr lar artık az alacaklar diye..
evet ya bende acıktım yemekteyizi seyrederken ....
boyu ne kadar olmuş keremşantinin kilosu normal hiç dert etme zaten artık kilo bile almayabilirlermiş her grama şükredicez artık...
keremin kilosu bencede iyi sultancım.üzme kendini :))
maşallah sultancım keremın herşeyı ıyı canım sen uzulme almyo dıye alıyodur o annesi
saol cnm benim üzülme eminimki sende süper bir annesin ve kerem e çok çok iyi bakıyosun hiç belli olmuyo ya çocukların aylık kilo alımları sağlıklı olsunlarda ne yapalım
geçen ayın 17sinde 9.200 boy 76 cm disultancım hiç üzülme kilosuna maşaallah kilosu boyu çok iyi hastalandı kolaymı aldıysada vermiştirrr
bende isterim yaaakızlar bu haftasonu buluşma yapalım mı ?..
anadolu yakasında optimumda- tepenatilusda yada capitolde ..
ne dersiniz hatunlar....
yada bana gelin.. göztepe - libadiyede oturuyorum....
hoşgeldin cnım nerelerdesinsehercim kafa çapı 10. persentilin altında kalıyor, kapanma dediğim bıngıldak değil ,kafa kemiklerinin birleşme yerleri yaklaşık 3 yaşına kadar açık kalır tam kapanmaz ki beyin rahatça büyüyebilsin ,işte bizimkinin kafasının ön tarafındaki kemiklerin birleşme yerinde kapanma var
olur benim içinbende demiştim elifçim 2 . buluşma bende olabılır dıye ama o zaman ses çıkmamıştı kımseden
o da olur hehehcnm bu seferde bende yapalım ya ben merkezde sizlere çok uzağım oralrı bulmam çok zor oluyor
Şirvan ne kadar misafirperversin,tebrik ediyorum seni.
Bu arada Bursalıların hepsi yok ama,Bursa buluşmasının 2. oturumunu bende yapabilriz ne dersiniz?
Tam yazarken aklıma geldi,22 sinde okullar tatil olacak,15 tatilde yapalım o zaman,uyar mı size??
o nedek şeker.. bana buluşma olsun yeter....Şirvan ne kadar misafirperversin,tebrik ediyorum seni.
Bu arada Bursalıların hepsi yok ama,Bursa buluşmasının 2. oturumunu bende yapabilriz ne dersiniz?
Tam yazarken aklıma geldi,22 sinde okullar tatil olacak,15 tatilde yapalım o zaman,uyar mı size??
Şİrvaaan.
Stork koltuktan memnun musun?
bende isterim yaaa
kızlar ne dersiniz bursalılar olarak şirvana gidelim ehehe
hee bu arada bizimde babannemiz geldi sağolsun burda kalacak bu akşam
yok be sehercim bırakamam burnu tıkanıyo çekiyorum falan yapamaz
Sultan bunu yazarken kaynanan yanında mıydı)))
ok o zaman bursalılar 2.buluşmayı bende yapıyoruz bursalı tüm arkadaşlar davetlidir:)))
Tuğba,sen dediklerimden bunu mu anladın hehheeee
O zaman bana da yaz tatilinde gelirsiniz artık,napalım hihiihiiii
Şaka bir yana,sonradan aklıma takıldı,sen ogün Sultan dan taksiye bindin ya,taaa eve kadar taksiyle mi gittin????eğer öyleyse sen İstanbul a da gidersin şekerim,orası eminim daha az tutar...
ok o zaman bursalılar 2.buluşmayı bende yapıyoruz bursalı tüm arkadaşlar davetlidir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?