2009 Nisan Anneleri

Çok tutmuştur o zaman yaa,üzüldüm şimdi:-((

evet baya tuttu bende o kadar uzak olduğunu tahmin etmemiştim çocuk olmasa çıkarsın yollara ama bide yollarda rezil olmak vardı ne yapalım sağlık olsun ya onun için diyorum işte benim ev çok kolay yerde herkez rahatlıkla bulabilir ama yinede karar sizlerin??

Benim için de farketmez,ben sadece tatilde bana gelmeniz benim için kolay diye söylemiştm bu sefer bana gelin diye.

Ben çıkıyorum şimdilik,görüşürüzsonra ,daha yazılı sorusu hazırlayacağım offfffffffffff

bugün yediklerimiz;

sabah 08:30 meme
10:30 :meme ve uyku
saat 12:30 da çorba (yarım tas)
saat 14:30 irlikli pekmezli sütlü tatlı yaptım. 3-4 kaşık yedi ..
sonra meme ve uyku..
uayndıktan sonra yeniden meme
18:00 - kereviz yemeği - sadece 2 kaşık - meme

20:00 meme - yarım saat uyku..
21:00 :1 adet mandalina suyu
birazdan gene meme yiyip yatacak

azmı yiyor sizce

bence yetıyordur şirvan ya anne sütü gibisi yok valla benim ecem 1 hafta oldu memeyi bıraktı ve ben çok üzülüyorum hatta kendimi suçlu hissediyorum acaba ek gıdalara erkenmi başladımda memeyi bıraktı diye emebildiği kadar emsin benim 1 haftadır geceleri çok zor oluyor emmediği için(

bu arada herkezin başımın üstünde yeri var kızlar şirvan gelebilirsen çok sevinirim:))

herkese iyi akşamlarr balık yağı kullanan arkadaşlar onu kullanırken d vitaminini kullanıyormusunuz ilaçla birliikte d vitamini içeren ilaçlar ve besinler kullanmayın yazıyordaaa

Şirvan seni emdiği için diğerlerini az yiyor olabilir,demek ki sütün yetiyor hala,ben de emziriyorum ama,emdikten sonra yine diğer yemeklerden yiyor.

Ben balık yağı kullanmadım hiç.
Ama annem bize verirdi küçükken,o zaman hapını da değil hem de,direk balık yağını verirdi,burnumuz tıkar,ağzımıza da dayardı ,sonra hoooop en sevdiğimiz şekeri,işlem tamam))Biz de o şekeri yiyeceğiz diye balık yağına ses çıkarmazdık demek ki hihihiiiihihiiiii

Meraba herkesee

aliye isin hayirli olsun canim cok sevindim
kereme ve selene gecmisler olsunnnn
dilek umarim operasyona gerek kalmayacaktir
sirvan bence yeterli yiyooo Anne sutunden gayrisi yalan
kiz valla bursa bulusmasina bizde gidelimmm::)))
sinem eskisehire geliyooo cok seviniyorummmm
ey kk nelere kadirsin;::::))))))
gulsennn nereletdesin umarim idil iiyidirrrrr

Bursalılar,ben bu Cumartesi uygun değilim,Pzt günüm var,ona hazırlık yaparım anca.

elifcim banada içirirdi annem zorla çok zayıfım diye ama aldığım portakallı o kadar kötü değil belki biraz olsun iştahı açılırrrr

elifcim banada içirirdi annem zorla çok zayıfım diye ama aldığım portakallı o kadar kötü değil belki biraz olsun iştahı açılırrrr

Umarım işe yarar Yeliz ,ama sen yine de dert etme,onun canı içinde ,derler ,keyfi yerinde,hareketler öyle,daha ne olsun ..

Canim ciger istedi inan ki
bnde yapayim Bari

bu arada balik yagini bizede icirirdi annemmm
aaaahhh annelerrrrr

ya bu çocukk çok zıpırr olduuuuu..bi dakka durmazmıı yokk..hep fıkırdıyooo..hep yürümek istiyoo...

şu anda saçımdan tutarak yürüyooo..saçım okadar uzunn kiii epey bi yol gidioooo heheeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…