2009 Nisan Anneleri

ya kızlar biz ciğer yemiyozz..eşimde bende hiç sevmiyozz..o yüzden kağanda hiç yemedii...(

yeliz ben selen veriyorum balık yağı içinde d vıtamını var o yuzden ek olarak vermiyorum başka
valla elifçim bende bu cumartesi musaıt değilim yani olsada gelemem
evet ya gulsenın bu gun msn de açık değildi ben yarın arıyayım bı o nu şimdi saat gec oldu

Bursalılar,ben bu Cumartesi uygun değilim,Pzt günüm var,ona hazırlık yaparım anca.

ne zaman ve nasıl yapıyoruz şimdi buluşmayı??bu cuma bendede gün var bide bende kalıcaklar 9 kişi falan belirleyelim ona göre hareket edelim kızlar

kızzz sultannn..sen sıranı savdın yaa..herkese tamam dionn demiiiiiii..boshayallersmile

ayy bananeyseeee..şimdi sen ne karışıonn diyceksinizz...nie maraşlıı yokk yaaaa...

bu arada oğlum 2.dişide çıkarıyoo..minicik uçtan görünmüşş...

canım afiyr olsun .. mantarın içine içene domates biber, soğan dışında bişey koyuyormusun..

örneğin . tavuk, et gibi..

evet cnm bazen koyuyorum ama güveçte olunca koymuyorum tavuk eti sadece mantar soğan biber domates onları güzel kavuruyorum o şekilde güveçe koyup fırınlıyorum üzerinede kaşar rendeliyorum çok lezzetli oluyor

yaa ben mantarda yemiomm..bi kez zehirlendikkk..ondan sonraa hiçç yemedimm..

Hanımın Çiftliği var,ne çok dayak sahnesi var bu dizide yaaa,sinir oluyorum iice,yürek dayanmıyor valla,kadına ettikleri ,çektiği çileeee

hanımın çifliğinede bakmıommm...pek uyuss gördüm kendimiiiiiaklinialirimsmile

gögüslerin sütten cekildimi??

agrı yapıyormu

Canim ciger istedi inan ki
bnde yapayim Bari

bu arada balik yagini bizede icirirdi annemmm
aaaahhh annelerrrrr
canınımı cektırdım ..........

şu anda saçımdan tutarak yürüyooo..saçım okadar uzunn kiii epey bi yol gidioooo heheeee
bende bugun kestırdımmm kısaaaaaaaaaaa

hanımın çifliğinede bakmıommm...pek uyuss gördüm kendimiiiiiaklinialirimsmile

ezeli izledik kocişle yatıcammm

ŞİRVAM NORMAL CANIM EMMİDİGİ İÇİNNN

yok cnm olmadı bende sanıyorum sütümde azalmış o yüzden olmadı ama ilk zamanlar çok sızlıyodu

elif ne yazılısı hazırlıyonn..test yapmıyonmuuu??

gerçi test yapmanı hiçç önermeemm..okumak bi dertt...dün gece tam 2 buçuğa kadar test okuduk vallaa..artıkk son 2 sınıfta pesss ettikkk...çocuklarda döküldüüü..

ya kızlar biz ciğer yemiyozz..eşimde bende hiç sevmiyozz..o yüzden kağanda hiç yemedii...(
benim eşimde ciğer yemiyo bende o yüzden yapmıyorum ama kereme 2 haftada bir yediriyorum

elifcim banada içirirdi annem zorla çok zayıfım diye ama aldığım portakallı o kadar kötü değil belki biraz olsun iştahı açılırrrr

ayneb

evet gülşen yok benimde dikkatimi çekti

bizde izledik mii ezelii valla bilmiomm..kanal açıktıı..ama hiçbişey anlamadımm..şu sıralar ne yediğimizi anlıyozz ne izlediğimiziii..doyduk mu doymadan mı kalktık hiç anlamıyomm..sizdede böylemiii...

elifcim banada içirirdi annem zorla çok zayıfım diye ama aldığım portakallı o kadar kötü değil belki biraz olsun iştahı açılırrrr

Test yapacağım evet,niye ya,testi okuması daha kolaydır,değil mi???
6 ları yapacağım canım.Bugün 8 leri yaptım.Resimli birşeyler arıyorum,soruları seçmeye çalışıyorum.Geç kaldım yazılılıar için,meğer haftaya tatile giriyormuşuzbilmiyorumkismile

Ay nereleri kilitliyor ya,merak ettim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…