Bursalılar,ben bu Cumartesi uygun değilim,Pzt günüm var,ona hazırlık yaparım anca.
canım afiyr olsun .. mantarın içine içene domates biber, soğan dışında bişey koyuyormusun..
örneğin . tavuk, et gibi..
bence yetıyordur şirvan ya anne sütü gibisi yok valla benim ecem 1 hafta oldu memeyi bıraktı ve ben çok üzülüyorum hatta kendimi suçlu hissediyorum acaba ek gıdalara erkenmi başladımda memeyi bıraktı diye emebildiği kadar emsin benim 1 haftadır geceleri çok zor oluyor emmediği için(
canınımı cektırdım ..........Canim ciger istedi inan ki
bnde yapayim Bari
bu arada balik yagini bizede icirirdi annemmm
aaaahhh annelerrrrr
bende bugun kestırdımmm kısaaaaaaaaaaaşu anda saçımdan tutarak yürüyooo..saçım okadar uzunn kiii epey bi yol gidioooo heheeee
hanımın çifliğinede bakmıommm...pek uyuss gördüm kendimiiiiiaklinialirimsmile
gögüslerin sütten cekildimi??
agrı yapıyormu
yok cnm olmadı bende sanıyorum sütümde azalmış o yüzden olmadı ama ilk zamanlar çok sızlıyodu
canınımı cektırdım ..........
bende bugun kestırdımmm kısaaaaaaaaaaa
ezeli izledik kocişle yatıcammm
ŞİRVAM NORMAL CANIM EMMİDİGİ İÇİNNN
benim eşimde ciğer yemiyo bende o yüzden yapmıyorum ama kereme 2 haftada bir yediriyorumya kızlar biz ciğer yemiyozz..eşimde bende hiç sevmiyozz..o yüzden kağanda hiç yemedii...(
elifcim banada içirirdi annem zorla çok zayıfım diyeama aldığım portakallı o kadar kötü değil belki biraz olsun iştahı açılırrrr
elifcim banada içirirdi annem zorla çok zayıfım diyeama aldığım portakallı o kadar kötü değil belki biraz olsun iştahı açılırrrr
elif ne yazılısı hazırlıyonn..test yapmıyonmuuu??
gerçi test yapmanı hiçç önermeemm..okumak bi dertt...dün gece tam 2 buçuğa kadar test okuduk vallaa..artıkk son 2 sınıfta pesss ettikkk...çocuklarda döküldüüü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?