2009 Nisan Anneleri

DOGUM GÜNÜ TEBRIKLERI İÇİN SAGOLUN KIZLARRRRRRRR
HEP BİLEKTE KUZUCUKLARIMIZLA 50.YAŞLARINI GÖRELİM

OGLUMA SARILDIM SARILDIM AGLADIM SABAH EŞİMDE GÜLÜYOR
GECE EGE HEP AGLADI NEDENSE AH ANNEM DEDİM 2 SENE ÖNCEDE BU GECE SANCIDAN KIVRANDIRIP UYUTMAMIŞTIN BU GECEDE UYUTMUYORSUNN

EHEHEH

elif gecmiş olsun düşmüşsün

cıkıyorum telaşlar var tatlı güzel telaşlar anni diyen oglum yanımda hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzz

Günaydınnnn

Tuğba geçmiş olsun......istediğiniz anda sağlıklı bi bebek bulsun sizi inşallah........

Elifçim size de geçmiş olsun......

Melek iyi ki doğmuş kuzucun........Allah sağlıklı başarılı bir ömür versin...................

iyiki doğdun ege nıce mutlu yıllara secdıklerınle bırlıkta
elıf gecmıs olsun canım
muge masallah bu hareketlı desene
tuğbacım allah seneye hayırlısıyla bı bebesı nasıp etsın sanada
bende sevmem ptt kargıyu getırmek bılmezler sınır seyler
sınem melıs aldıklarını gule gule kullansın
sultan sana sımdıden basarılar canım yarınkı sınavın ıcın
melek sızede ıyı eğlenceler canım bu gun
denız sende bı hormon değilde karaciğer değerlerine baktır bı canım bendede olmustu yağlanma vardı bi ilça kullandım gıttıondan sonrada sadece regl zamanı oluyodu
bızım dun mısafırımız vardı bu gecede var hemde yemeklı :(

Evet Müge,ben de arkadaş 4,5 aylık deyince aklıma sen geldin,bizim Müge de bu kadarlık dedim:-)ama hiç belli değildi ya,oturarak herhalde ondan.Ya da sen ii kamufle etmişsin:-)
oturduğumdan belli olmuyodur
gerçi oturunca daha çok çıkıyo ama resmen yan simitlerim çıktı doldu oralar
Günaydın...

EgeCik izmirin yakışıklı efesi nice yıllara ilk nisan bebişimiz :-))
EsenCim çoook geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur heleki 20 lik diş of of of
LCW den banada dün geldi benim oğlan kısa birazcık 3 yaş eşofman altı almıştım biraz uzun ama gene de giydirdim , kendime esprili tshört aldım ama sanırım dar olacak değiştirmekle de uğraşmak istemiyorum denemedim bile eşime tshirt almıştım ona oldu....
Valla Müge 1-2 hftya kadar iyice şişeceksin valla bende anlamadım ben alp de 8 aylıkken böyleydim inş.bebişim sağlıklı doğarda yeter o bana
Alp de sabahları çok zor bırakıyoruz çok ağlıyor gene bu arada Alp de öyle oldu Müge hissediyorlarmış herşeyi babasıyla yapan çocuk anne de anne diye ağlıyor
balon gibi olucaammmmm:1: ya da olucaz :9:

demir sabah 8 de uyandı 12 saat uyudu hayret ettim
bugün uyutmicam yoksa gece uyumaz gerçi uykusu var gibi

havada muhteşem 24 derece
sabah yürüyüşümüzü yaptık geldik demirin yazlıklarını ayırdım
yavaş yavaş yaz geliyo buralara

EGECİĞİN YAŞGÜNÜSÜ KUTLU OLSUN DAHA NİCE SAĞLIKLI HUZUR DOLU YILLARI OLSUN İNŞ.
İYİKİ DOĞDUN EGE İYİKİ DOĞURDUN ANNESSİİİİİ:71::54:

Günaydınnnn

Tuğba geçmiş olsun......istediğiniz anda sağlıklı bi bebek bulsun sizi inşallah........

Elifçim size de geçmiş olsun......

Melek iyi ki doğmuş kuzucun........Allah sağlıklı başarılı bir ömür versin...................
teşekkürler
kıyamam kereme.. insallah cabucak geçer.. büyüynce belki hatrlamayacak aslinda iyi olmuş ama..
ağladıklarında da içim acıyor kıyamam....

çok geçmiş olsun..

güle güle giysin melis hanım..

geçmiş olsun ..

günaydın arkadaslar...

melek...
egenin doğum günü kutlu olsun...
nice nice yaşlara insallah...

20 lik dişim berbat ağzımdaki tüm dişler ağrıyor..
cerrah alıyormuş.. diş hekimine gittim..
diğer dişleri sıkıştırıyor..
ben böyle bir ağrı görmedim..
bugün de ağrıyor.. sanırım aldıracağım dayanamıyorum...
sezeryan da bile bu kadar ağrımadı:) bir yerim.

teşekkür ederim
esencim sana da geçmiş olsun

esencim geçmiş olsun bencede çektir gitsin
ben hepsini çektirdim dişlerimde rahat etti

sehercim maşallah sizdende misafir hiç eksik olmuyo

evet kızlar iyiki dogurdumda sizlerıde tanıdım hersey hazır misafırlerı bekliyoruzzzzzzzzzzz:)))))))

valla sorma muge 15 gundur sınırlerım zıpladı ıyıce hasta kaynanam yatak yorgan yatar ama psikolojık yani hastalık hastası seklınde gelen gıden bıtmedı hersey bana kaldı yemekte secerler sağolsun esım olsa sorun değil ama kayınpeder falan beyenmez herseyı sorun yani sırf

Son düzenleme:
slm kızlar şimdi fırsat bulup bakabildim anca oldu bugün eşimin akrabasından birinin çeyz sermesı vardı eve geldım biraz iş yaptım yarında ütüüüüü işim kaldı baya işlerim temızlığım bitti sayılır doğum günu için pasta resim işleri falan kaldı işte birde kendıme kıyafet tabii:))

adaşım geçmiş olsun canım allah istediğinz zaman nasip etsın inşallahhh

sultişim şantimede geçmiş olsun işeme işinede çok güldüm ohhh iyi olmus:))
saol cnm bizde çok güldük valla doktorda güldü zaten tanıdık esprili tontiş bir adam :)

kıyamam kereme.. insallah cabucak geçer.. büyüynce belki hatrlamayacak aslinda iyi olmuş ama..
ağladıklarında da içim acıyor kıyamam....

çok geçmiş olsun..

güle güle giysin melis hanım..

geçmiş olsun ..

günaydın arkadaslar...

melek...
egenin doğum günü kutlu olsun...
nice nice yaşlara insallah...

20 lik dişim berbat ağzımdaki tüm dişler ağrıyor..
cerrah alıyormuş.. diş hekimine gittim..
diğer dişleri sıkıştırıyor..
ben böyle bir ağrı görmedim..
bugün de ağrıyor.. sanırım aldıracağım dayanamıyorum...
sezeryan da bile bu kadar ağrımadı:) bir yerim.

saol esencim sanada geçmiş olsun cnm

havalar berbat yaa

keremin pipisinin şekli acayip değişti ya koca adam pipisi gibi hihihi:)):9:

seher saol cnm bende harıl harıl çalışıyorum tekrr yapıyorum cmtsi pazar saat 9da sınavlarım var inş. iyi geçer

Sultan sana da kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin.İnş güzel geçer sınavların.

evet yaa,hava çok kötü,yarına günüm var,hiç sevmiyorum karanlık havaları.Cam silmekten kurtuldum,gerçi geçen hafta silmiştim ama yağmurdan pislendi tekrar.

Yarına günüm var,ama akşam Anadolu Ateşinin gösterisi var,ona gidicez,kötü zamanlama oldu,akşma kadar ne yapabilirsem artık.Miray da annemde,belki de gece de orda yatar ,ilk kez olacak,bakalım nasıl olur.

Ben hiç menü hazırlayamadım yaa,tatlıya karar veremedim,ne yapsam ki,akşamdan yapabileceğim kola birşey var mı aklınızda?

sultan,geçen Tuğbanın yaptığı krem şantili bisküvili tatlı vardı ya,sen biliyor musun,bisküvileri iyice toz haline getirip mi karıştırmıştı?Geçen ben bisküvileri bölerek yaptım da,aynı olmadı?

Sultan sana da kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin.İnş güzel geçer sınavların.

evet yaa,hava çok kötü,yarına günüm var,hiç sevmiyorum karanlık havaları.Cam silmekten kurtuldum,gerçi geçen hafta silmiştim ama yağmurdan pislendi tekrar.

Yarına günüm var,ama akşam Anadolu Ateşinin gösterisi var,ona gidicez,kötü zamanlama oldu,akşma kadar ne yapabilirsem artık.Miray da annemde,belki de gece de orda yatar ,ilk kez olacak,bakalım nasıl olur.

Ben hiç menü hazırlayamadım yaa,tatlıya karar veremedim,ne yapsam ki,akşamdan yapabileceğim kola birşey var mı aklınızda?
saol elifçim valla tam tuğbaya sor dicektim ki diğer yazını gördüm ona geçeyim:)

sultan,geçen Tuğbanın yaptığı krem şantili bisküvili tatlı vardı ya,sen biliyor musun,bisküvileri iyice toz haline getirip mi karıştırmıştı?Geçen ben bisküvileri bölerek yaptım da,aynı olmadı?

büsküvileri kırmıştı o sonra o karışım dr.outkerin hazır bi kremasıydı sanırım o da 1 gün önceden yapmıştı
yada elif haşhaşlı revani yap oda 1 gün önceden yapılabiliyor

İyi ki doğdun Egeeee!Annen ve babanla birlikte bir ömür boyu mutlu sağlıklı ve başarılı ol,doğum günün kutlu olsun Zıpır oğlan:-)

selam kızlar
egeciğin doğum günü kutlu olsun Allah upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
bugün edanın oğlununda doğum günü oğuzcuğuma da upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin rabbim
sehercim valla işin zor Allah yardımcın olsun
esencim geçmiş olsun canım ben tel taktırırken çıkardılar 20 lik dişleri o zaman anlamamıştım sağlam dişleri niye söküyorlar diye
şimdi iyiki sökmüşler diyorum
sultancım daha iyidir inşallah keremitom Allah kolaylık versin sanada
elifcim sanada kolay gelsin olsun akşama eğlenirsin biraz telaşlanma

arkadaşlar ben melisi psikoloğa götürmeyi planlıyorum yada pedagog mu bakar acaba bu durumlara :S
daha nereye götüreceğimi bile bilmiyorum
ama şöyle bi sorun var melis babasının gitmesini aşamadı :((
içinde acayip bi canavar yatıyormuş ve onu gün yüzüne çıkardı
inanılmaz öfkeli akşam babası msn e gelince konuşmuyor ve kapat diye sürekli ağlıyor
babasına küsmüş tabi bana da
babasının bana veya kendine kızıp gittiğini düşünüyor
oturup konuşuyorum anlatıyorum ama olmuyor
babasının eşyalarına zarar veriyor herşeyi fırlatıp atmaya başladı
gözümün içine baka baka bardağı atıp kırıyor mesela engellemeye çalıştığımda delirmiş gibi kendini yerlere atıp kırcam diye ağlıyo
gece uykusunda baba gitmiş diye ağlayarak uyanıyor sonra baba gelmedi diye 1 saat krize giriyor
dışarı çıkardığımda arabayı kullanan ben olunca sinirleniyor baba gelmedi diye
sonra gittiğimize bin pişman geri dönüyoruz
kollarından sürükleyerek getiriyorum kendini yerlere atıyor falan filan ....
bunu sayfalarca uzatabilirim
çok kötü bi çocuk oldu ve ne yapmam gerektiğini kesinlikle bilmiyorum :((((((((((((

slm kızlar bugün barana çerçeve yaptırmstım onları aldım baranındkıde harika olmus çok içime sindi:))ordan kendıme doğum gunu için kıyafet ve ayakkabı aldım ecemin çerçevesinin resmı çok sonuktu kutuda ve onda değişiklik yaptırdım az once eve geldım

eliff 2 paket petibörü kırıyosun iyice eze eze 2 pakette kremşanti koyuyorsun iyice yoğurup borcama döküyorsun

çok ağrım var arkadasın kuzeni diş hekimi ona gideceğim..
ptesi salı da görev var.. çarş. çektirsem 2 gün rapor alsam. en azından hafta sonu da araya girer iyi olur insallah.

Back
X