oturduğumdan belli olmuyodurEvet Müge,ben de arkadaş 4,5 aylık deyince aklıma sen geldin,bizim Müge de bu kadarlık dedimama hiç belli değildi ya,oturarak herhalde ondan.Ya da sen ii kamufle etmişsin
balon gibi olucaammmmmGünaydın...
EgeCik izmirin yakışıklı efesi nice yıllara ilk nisan bebişimiz)
EsenCim çoook geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur heleki 20 lik diş of of of
LCW den banada dün geldi benim oğlan kısa birazcık 3 yaş eşofman altı almıştım biraz uzun ama gene de giydirdim , kendime esprili tshört aldım ama sanırım dar olacak değiştirmekle de uğraşmak istemiyorum denemedim bile eşime tshirt almıştım ona oldu....
Valla Müge 1-2 hftya kadar iyice şişeceksin valla bende anlamadım ben alp de 8 aylıkken böyleydim inş.bebişim sağlıklı doğarda yeter o bana
Alp de sabahları çok zor bırakıyoruz çok ağlıyor gene bu arada Alp de öyle oldu Müge hissediyorlarmış herşeyi babasıyla yapan çocuk anne de anne diye ağlıyor
teşekkürlerGünaydınnnn
Tuğba geçmiş olsun......istediğiniz anda sağlıklı bi bebek bulsun sizi inşallah........
Elifçim size de geçmiş olsun......
Melek iyi ki doğmuş kuzucun........Allah sağlıklı başarılı bir ömür versin...................
kıyamam kereme.. insallah cabucak geçer.. büyüynce belki hatrlamayacak aslinda iyi olmuş ama..
ağladıklarında da içim acıyor kıyamam....
çok geçmiş olsun..
güle güle giysin melis hanım..
geçmiş olsun ..
günaydın arkadaslar...
melek...
egenin doğum günü kutlu olsun...
nice nice yaşlara insallah...
20 lik dişim berbat ağzımdaki tüm dişler ağrıyor..
cerrah alıyormuş.. diş hekimine gittim..
diğer dişleri sıkıştırıyor..
ben böyle bir ağrı görmedim..
bugün de ağrıyor.. sanırım aldıracağım dayanamıyorum...
sezeryan da bile bu kadar ağrımadı:) bir yerim.
saol cnm bizde çok güldük valla doktorda güldü zaten tanıdık esprili tontiş bir adam :)slm kızlar şimdi fırsat bulup bakabildim anca oldu bugün eşimin akrabasından birinin çeyz sermesı vardı eve geldım biraz iş yaptım yarında ütüüüüü işim kaldı baya işlerim temızlığım bitti sayılır doğum günu için pasta resim işleri falan kaldı işte birde kendıme kıyafet tabii:))
adaşım geçmiş olsun canım allah istediğinz zaman nasip etsın inşallahhh
sultişim şantimede geçmiş olsun işeme işinede çok güldüm ohhh iyi olmus:))
kıyamam kereme.. insallah cabucak geçer.. büyüynce belki hatrlamayacak aslinda iyi olmuş ama..
ağladıklarında da içim acıyor kıyamam....
çok geçmiş olsun..
güle güle giysin melis hanım..
geçmiş olsun ..
günaydın arkadaslar...
melek...
egenin doğum günü kutlu olsun...
nice nice yaşlara insallah...
20 lik dişim berbat ağzımdaki tüm dişler ağrıyor..
cerrah alıyormuş.. diş hekimine gittim..
diğer dişleri sıkıştırıyor..
ben böyle bir ağrı görmedim..
bugün de ağrıyor.. sanırım aldıracağım dayanamıyorum...
sezeryan da bile bu kadar ağrımadı:) bir yerim.
saol elifçim valla tam tuğbaya sor dicektim ki diğer yazını gördüm ona geçeyim:)Sultan sana da kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin.İnş güzel geçer sınavların.
evet yaa,hava çok kötü,yarına günüm var,hiç sevmiyorum karanlık havaları.Cam silmekten kurtuldum,gerçi geçen hafta silmiştim ama yağmurdan pislendi tekrar.
Yarına günüm var,ama akşam Anadolu Ateşinin gösterisi var,ona gidicez,kötü zamanlama oldu,akşma kadar ne yapabilirsem artık.Miray da annemde,belki de gece de orda yatar ,ilk kez olacak,bakalım nasıl olur.
Ben hiç menü hazırlayamadım yaa,tatlıya karar veremedim,ne yapsam ki,akşamdan yapabileceğim kola birşey var mı aklınızda?
sultan,geçen Tuğbanın yaptığı krem şantili bisküvili tatlı vardı ya,sen biliyor musun,bisküvileri iyice toz haline getirip mi karıştırmıştı?Geçen ben bisküvileri bölerek yaptım da,aynı olmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?