2009 Nisan Anneleri

üzüldüm elif söylenecek söz yokki zaten allahım en kısa zamanda saglıkla getırsın bi melek

iyi geceler bizim doğum günümüz pzrt. ama bugun kutladık bizde atlattık .güzel geçti bizimde
ela yada nice mutlu yıllar sağlıcakla inşallah
bugun aliyede kutlucaktı onunkide iyi geçmiştir inşalah.
sultan sınavın iyi geçmiş gözünaydın canım.
elif oh iyi yapmışsınız pastalar börekler size kalmış
melek resimlere bayıldım allah uzun ömürler versin.

kızlar sabiha hanım facebook da soruları kendisi cevaplıyor sornuz varsa kaçırmayıın :)
sinem nerelerde tam aradığı fırsattt

Sultan Sen Sinemle görüştün mü,geldiler mi ki Bursaya?Yarın da hava böyle mi olacak acaba?
geldiler beni aramış bende onu aradım ama açmadı
ama pazarda ben müsait olamadım
tuğba ve seninde cmtesi gününüz vardı
öyle kaldı malesef

geçen çocuğu olmayan bir arkadaşım tüp bebekle hamile kalmış yazmıştım ya,bebek düşmüşşş:-(Nasıl üzüldüm anlatamam.Birşey de diyemedim.Allah hayırlı zamanda bir daha versin inşallah!
aaa:(kötü bir durum ya Allah yeniden versin inş.

Melek herşey çok güzel olmuş,herkesin ellerine sağlık!Hele Ege nin saçlarına bayıldım,maşallah çok yakışıklı olmuş!

Benim de günüm vardı ya bugün,gele gele sadece 2 arkadaş geldi.7 çeşit yapmıştım,oturduk bir güzel yedik 3 kişi.Sinir oldum yaaa,birisi hastaymış birisi hava muhalefetinden gelememiş vs..
neeee heheh çağıraydın bizi:))
oh oh pazarda sanamı gelseydik ne de olsa ikramlarında hazır hehe:))

ay annem ikide bir bi tane daha dogur ben bakacam deyip duruyorrrr
sen dogur dedim dün aksam artık
aslında bende cok cocuk istiyorum ama
ben bakamadıgım için vicdan azabıda cekiyorum
yani kocacımda diyo kı işi bırakırsan cocuk yapar dururuz:::))))))))

annem diyo ki sen güzel cıkarıyorsun hele bide kız oldumu oooooo
oldu sekerim dedim

su fabrıka bi düzene gireydi
belki düşünürdüm ikiyi üçü dördü::)))))

bakalım bir danısman ekibi bulduk
beraber calısacagız
dua edin ne olur kızlar işler sisteme otursun

işle alakalı bir sıkıntımız yok ama
bas patron babam cok zor adam
danısmanları bile yaka silktirdi
bazen cok gülüyoruzama bazende aglamaktan gözlerim sisiyooo
bazen oo biz daha ne işler yapar seneye nufusu 3 e katlarız dioruz
bazende ben işi bırakayım bali bötyle olmayacak gidip cocuguma bakayım dyoummm

biliyorum cekmeyen bilmez
cok yazdım ama ne yapayım yazınca bile rahatlıyor insan::)))
işleriniz yoluna girer umarım didem ve demirinde bol bol kardeşi olut:)
popom düzlendi bilgisayardan soru çözüyorum 2 sattir yerimden kalkmadım of:)

Sultan dün ben hazırlık yaparken bir arkadaş aramıştı güne geleceklerden.Telefonu açmadan,ahaa dedim,gelemeyecekelr herhalde,hemen Sultanları çağırayım,diye düşündüm valla.ama evi sormak için aramış:-)Valla gün bende olmasaydı kesin çağırırdım.Bilseydim bu kadar az katılım olacağını ertelerdim.

Sultan dün ben hazırlık yaparken bir arkadaş aramıştı güne geleceklerden.Telefonu açmadan,ahaa dedim,gelemeyecekelr herhalde,hemen Sultanları çağırayım,diye düşündüm valla.ama evi sormak için aramış:-)Valla gün bende olmasaydı kesin çağırırdım.Bilseydim bu kadar az katılım olacağını ertelerdim.

kısmetimiz yok bizim zati;)

doğum günümüzü kutlayan ve iyi dileklerde bulunan herkese çook teşekkürler...
kötü günümüzü olduğu kadar iyiyi de paylaşmak bi o kadar güzell..
burcucum sizinde doğum gününüz şimdiden kutlu olsun..seleninde..
bizimki tahminimden iyi geçti en önemlisi ela çok eğlendi..tüm sevdikleri yanındaydı daha ne olsun..kiminle oynayacağını şaşırdı ela..bi de uykusunu almıştı o çok iyi oldu..herkse çok güzel doğum günleri kutlasın ve tüm nisan bebekleri için çok güzel bi yıl olsun dilerim..
seherr tüm sorulara açığım artık :)))

günaydınnnnn

kocişim gittiiiii:43:

oğluşum babasını sordu işe gitti uçağa bindi ama yakında gelicek o zmn sana pasta alıcaz
iyiki doğdun yapıcaz dedim mumları üflüyo sıpa :)) şuanlık bi sorunumuz yok bakalım ilerleyen zmnlarda nolcak

sultancım derslerinin iyi geçmesine sevindim cnm inş. sonuçlarıda iyi olur

elanın eğlenmeside süperrrr

kayranın doğum günüsü şimdiden kutlu olsun iyiki doğmuş kuzuu

bizimki 18inde p.tesi gününe denk geliyo
ama bende pazar günü yapıcam herkesler gelsin diye
malum bizde çocuk yok herkes büyük bitek melina var
inş. seneye çocuklu olur

hava yine yağmurlu töbe yarabbim hiç sevmiyorum yağmuru

bu arada markafo.i de çocuk giysileri var çok güzel bakmak isteyenlere duyrulur :)
cinsiyetimiz kesin kız olsaydı çok hoş şeyler vardı alıcaktım hemen :)))

Son düzenleme:
ohh bitti elif mayıs sonu var birde aynı şekilde
9 girdim 10 da çıktım
ingilizce çok basit sormuşlardı güzel geçti:)

diğer derslerde güzeldi bu sınavdan umudum var:)

herkese iyi pazarlar

İyi,çok sevindim gerçekten de inş hepsini geçmişsindir.Sen ne ara ders çalıştın ,hiç çaktırmıyorsun da:-))

ela cok eğlenmıs resmlerden bellı ne guzel valla sorucam denız sen bı dınlen oncede :))
muge allah kavustursun burdada hava kapalı ve soğuk
sultan ınsallah ıyı sonuclar alırsın canım
burcu kayranında doğum gunu kutlu olsn canım
tuğba sorunu okudum bızdede aynı durum var ama sukur kı sorun değilmiş

Son düzenleme:
deniizzzz o pastayı gerçekten senmi yaptın çok hoş görünüyo
valla bu konuda çok hamaratsın ticarete döksen iyi para kazanırsın bence küçük bi dükkan aç sen :)

ben yaptım mügecim beğenmene çook sevindim,insan emin olamıyo profesyonel yapanları görünce kendininkini bi türlü beğenemiyosun..ama eğitimsiz bu kadar işte..ben çok eğleniyorum yaparken çok zevk alıyorum..kuzenimde pasta yapmak çok iş keki,kreması,süsü diyodu dün..dedim bana hç çokiş gelmiyo seviyorum ondan sanırım..ama çook yorucu saatlerce ayaktasın tabi bi de mutfağı topla vs. 2,5 saat pasta ve kurabiyeleri süsledim iyiki son güne başka bişey bırakmamışım..
sultaann çok ii sonuçlar alırsın inşallah..

iyi pazarlar olsun
sultancım inşallah iyi sonuçlar alırsın
eloşun doğum günü kutlu olsun
deniz pasta konusunda çok marifetli zaten
bi bende yok şu mutfakta marifet :)
yemek yapmaya bile son 1 senedir adapte oldum
pasta falan hiç beceremem zaten kendin yap kendin ye güzel olmaz kocam sevse uğraşırdım belki

benim gözlükler nihayet gelmiş foruma gidip alacağız bugün
kurtulucam şu hanımın çiftliğindeki cemşitin gözlüğü gibi gözlüklerden :)

dün andywawanın elbiselerine baktım ykm ve boynerde satılıyormuş onlarada bakıcam.
netten bakmak isteyen içn
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

beyaz süslü olanlar ilgimi çekti kumaşlarıda güzelse alıcam bugün d.günü elbisesini
n

saol tuğba senn eşin tatlı sevmiyo ondan :)
ama gerçekten mutfak konusunda erkeklere bağlıyız..onlar sevmiyosa kendimiz için yapmıyoruz en azından ben yapmıyorum..gözlüklerini de güle güe kullan gözünaydın..
kayınvalide bizde eşim götürecek birazdan ben yine kalkıp yemek yapayım..yetişemiyorum valla yaa..

Deniz,dün içn tatlı ne yapayım derken,senin brownini de yaptım.Çok güzel oldu,çok da kabardı,sağol.Baya olmuştu senden tarifi alalı,düne kısmetmiş.Hatta şu anda da onu yiyorum.
Misafir gelmesinin en kötü yanı,kalanları bitirmek isteği oluyor benim için:-)
Bide ben birşeyi bitirene kadar durmuyorum.Paket bisküvi bile açsam illa bitireceğim.

Valla öyle,benim eşim herşeyi yese ben neler yaparım derrmişim.-))Tatlı pasta hamur işi seviyor ,ne yapsam ,pastanede olsa bunu kaç liraya satarlar der:-)))))Yani çok beğendiğini bu şekilde belli ediyor hahahahaaa:60:

Back
X