Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldiler beni aramış bende onu aradım ama açmadıSultan Sen Sinemle görüştün mü,geldiler mi ki Bursaya?Yarın da hava böyle mi olacak acaba?
aaageçen çocuğu olmayan bir arkadaşım tüp bebekle hamile kalmış yazmıştım ya,bebek düşmüşşş:-(Nasıl üzüldüm anlatamam.Birşey de diyemedim.Allah hayırlı zamanda bir daha versin inşallah!
neeee heheh çağıraydın bizi:))Melek herşey çok güzel olmuş,herkesin ellerine sağlık!Hele Ege nin saçlarına bayıldım,maşallah çok yakışıklı olmuş!
Benim de günüm vardı ya bugün,gele gele sadece 2 arkadaş geldi.7 çeşit yapmıştım,oturduk bir güzel yedik 3 kişi.Sinir oldum yaaa,birisi hastaymış birisi hava muhalefetinden gelememiş vs..
işleriniz yoluna girer umarım didem ve demirinde bol bol kardeşi olut:)ay annem ikide bir bi tane daha dogur ben bakacam deyip duruyorrrr
sen dogur dedim dün aksam artık
aslında bende cok cocuk istiyorum ama
ben bakamadıgım için vicdan azabıda cekiyorum
yani kocacımda diyo kı işi bırakırsan cocuk yapar dururuz:::))))))))
annem diyo ki sen güzel cıkarıyorsun hele bide kız oldumu oooooo
oldu sekerim dedim
su fabrıka bi düzene gireydi
belki düşünürdüm ikiyi üçü dördü::)))))
bakalım bir danısman ekibi bulduk
beraber calısacagız
dua edin ne olur kızlar işler sisteme otursun
işle alakalı bir sıkıntımız yok ama
bas patron babam cok zor adam
danısmanları bile yaka silktirdi
bazen cok gülüyoruzama bazende aglamaktan gözlerim sisiyooo
bazen oo biz daha ne işler yapar seneye nufusu 3 e katlarız dioruz
bazende ben işi bırakayım bali bötyle olmayacak gidip cocuguma bakayım dyoummm
biliyorum cekmeyen bilmez
cok yazdım ama ne yapayım yazınca bile rahatlıyor insan::)))
Sultan dün ben hazırlık yaparken bir arkadaş aramıştı güne geleceklerden.Telefonu açmadan,ahaa dedim,gelemeyecekelr herhalde,hemen Sultanları çağırayım,diye düşündüm valla.ama evi sormak için aramışValla gün bende olmasaydı kesin çağırırdım.Bilseydim bu kadar az katılım olacağını ertelerdim.
İyi,çok sevindim gerçekten de inş hepsini geçmişsindir.Sen ne ara ders çalıştın ,hiç çaktırmıyorsun da)