2009 Nisan Anneleri

ben kokusuna bile dayanamıyorum..hiç yapamam kağanaa..annemler yapardı ya ciğer ya ben derdimm.ben teyzemde kalırdımm o kadar yaniii..

hanımın çiftliğini bende beğenmedim

napiim ayşe işim butemizlik yapıyoruz..

kızlar ben iyileşene kadar gelemem buluşmaya ya zaten cuma akşamı arkadaşım bende kalıyo demiştim ya onunda keremle yaşıt bebeği hastaydı büyük iihtimal ondan geçti

eşimde gönderirmi bilmiyorum yaa üff

bence test okumak daha gıcıkk..eşimde aynı şeyi düşünüoo..valla bilmiomm eliff bizi acaip zorladıı..çocuklarda karışık işaretlemişlerrr..

haftaya hangi günnnnn???

aferinn kızzz ii çalışıonnn..seni admin bilee yaparlarr bu gidişleeeee...

bizde bebişler iyileşsin öyle yapalım öyleyse buluşmayı önemli olan onların sağlığı nasıl olsa evde toplanıcaz valla benim için sorun yok ecem hastalanmadığı sürece siz belirleyin tarihi ben uyarım

Haftaya Cumartesiye kadar iyileşir Kerem, o zamn yapabiliriz.Gerçi 15 tatildeyken haftasonu yapmamız şart değil herhalde dimi,tek ben çalışıyorum ,diyecektim ki,haaaaaaaa Dilek de var,neyyyyseeeeeeeee,ayarlarız o zamana kadar.

Şenay sen de bendensin desaneeee)
Ayşe,test daha kolay diye düşünülür çocuklar tarafından ama,aslında hep testlerde çok düşük notlar alırlar.Test deyince sanki hiç çalışmasak da olur diye düşünüyorlar bir de,nasılsa cevaplar şıklarda var ya,oysa ki test yanıltıcı ve de çeldirici olur.

heyyyyyyyyyytben geldim
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben artık alıştım yemek yemek bile bi keyıf degıl bi iş gibii hızlı hızlı yıyorum artık misafilige gıtıımmı ilk önce benım tabak itiyor allışkanlık olduuuuuuuuu

ben yatıyorum iyi geceler saba kahvaltıya davetlıyım ordanda belki kayınvalideye gecıcemmmmmmmmmmm belli degıl ama canım isrtemezse öglen evdeyımmm

başlıcam bu zeynep zillisine yaaa yatıralı 10 dk oldu uyandı emzirdim şimdi bakalım yeni taaruz kaç dk sonra

offff 1 hafta daha gidiommm o zamann..

az önce planımı hazırladımmm..çıktısını alıcazz..usb bozulduu..2 saat cd ye at..kırtasiyede çıkarrtırr...

lise 1 de hazırladığım hikaye kartlarım vardıı..onları götürcemmm..iyikide saklamışımm..bulmuşa geçtimm vallaaa..

Kızlar bana bir akıl verin noluur
Benim eşim nerdeyse hiçbir sebzeyi yemiyor,şimdi düşündüm de hiçbirini hatta.Bir tek patates,kuru fasulye,patlıcan yer.Düşündüm de başka yok.Tabi et ,köfte tavuk bunları yiyor birtek.Öööle mantar bilmem ne yemez yanii.Böyle olunca ben de ne yapacağımı bilemiyorum,ama buna bir son da vermek istiyorum.Bugün ıspanak yaptım,başka daonun sevdiği birşey yapmadım.Akşam gelmeden aradı,ne yemek var diye sordu,ıspanak deyince ,bana gelince başka birşey yaparsın o zman dedi,ben de hayır yapmayacağım,ıspanak yaptım,onu ye dedim.Amacım böyle böyle alışsındı.Ama o napmış,eve gelirken yanında yemek almış.

Şimdi ben napiiim,onun sevdiği 2-3 şeyi değiştirip değiştirip yapayım mı,ya da yavaştan yavaştan sebzeleri yapaım yerse yesin ,yemezse yemesin mi??

Off ya çok büyük bir dert bu valla!!!

benimkide mantar yemiyodu fırında kaşarlı yapıyorum öyle alıştı sebzelerin seveceği pişirme şeklini bulmalısın bide sen yemezsen çocukta yemez diye işle yavaştan ıspanağı kavur sarımsaklı yoğurtla üzerine pul biber tereyağ falan öyle kakala pırasanın böreği güzel oluyo diyolar bende sla yemem pırasa :))) kerevizin salatasını kakala ufak ufak

elif bu zamana kadar yememiş bence bundan sonrada yemez şahsen bizdede aynı sorun var bence aynı yemekleri dön dön yap ne sen üzül nede eşin bidaha insanın içine sinmiyo yemek kalıncada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…