2009 Nisan Anneleri

elifcimmm..

benim babamda aynıymışş...hiç sebze yemezmişş..et ve yumurtaa heppp..ama annemm çok uğraşmışşş..hatta patlıcanda nefrett edermişş babamm..

annem mecbur bırakmışş yemeyee..başka yemek yapmamışş.bi yemez iki yemez üçüncüye mecburen yerrr..şimdi herşeyii yiyoo..

keşke söylemeseydin ıspanak diee..süpprizzz..mecburen yerdiii..

en büyük suçlu annesiiii..dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmamışşş..işin zor ama biraz çabayla amacına ulaşabilirsinnnn..:))

kakala diyo yaaaaa:roflol:

aaaaa pırasalı börek yenmezmi hiiçç
kerevizli ceviz salatasına bayılrım hatta keremede yapsammı diye düşüdüm yoğurt kereviz rendesi ve dövülmüş ceviz hıım harika

kızlar ben kaçıyorum 4 saatlik uykuylayım kayınvalidemle koyun koyuna yatacaz bu gece:))

eşim salonda yarın işe gtçek habire uyanmasın diye
bu gece uzun olacak inş. keremin ateşi çıkmaz rahat uyur yavrum

anammm ben pırasada yemiommm..evlenmeden öncee annem yapardı mecburen yerirdi bi kaseee..şimdi onuda yemiomm..

2 yıldırr eve girmeyen maddeler..
kuru fasulyee(annem yaparsa yiyoo)
mantarr
ciğerrr
pırasaaaa

bende çok şey seçiyomuşummm yaaa..yazınca farkettim vallaaa...

nedennn??hani bi film vardııı..şener şen sultann diyemiyodu yaa onu için dedimm yawww..

ayşe sen elifin kaynanasını eleştiriyosun çocuğuna sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmadığı için bu gidişle kaan da öyle olacak ne yemiyorsan çocuğa vermiyosun ...

ya kağan hala ayağımdaaaa...artık çok canım yanıyor yaa..ağırlaştıkca zorlaşıyorr..

ben günlük yemesi gereken şeyleri yediriyorum merak etme ..mantar yemezse et yer..ki mantar burda taze bulmak güçç..ve biz zehirlendikk..

kuru fasulyee zaten kağanda gaz yapıyorr..

ciğeride anneanesinde yiyecek artıkk.midem rahatsızz..yiyemiyorumm..kokkusuna bile dayanamıyorumm...

Kaynanam benim yurtdışında ya,eşim lisedeyken onlar gitmişler,sonra eşim de üniversitede dışardan fast foodlar la bu hale gelmiş,kendi de merak etmediği için hiç yapmamış evinde yemek.Ben kaınvalideme derdim,zor oluyor diye seçtiği için,o da bana hiç hak vermezdi,hep oğlunu kayırırdı.Ama geçen yaz TR ye geldiklerinde onun yaptığı ve onların çook beğendikleri yemekleri de yemeyince eşim,haaa elif sen hklıymışsın çok zor böyle,dedi ve bana hiç sormuyor artık,ne yemek yaptın diye.

ohh muhabbet almış gitmiş babası selen sultanı uyandırdı bı saattır oynu adam başıma iş açtı ya bıde uyucak şimdi kaça kadar oturcaz bilmeme

ayşe ben gidemem çünkü bu hafta cumartesii anneme gidicem miasfir var paarda eşimle sinemaya gidicez ondan demiştim ama sonraya kalmış sanırım iyi olmuş
sultan sanada iyi geceler canım

Anaaaaaaaaaa ,saat kaç olmuş,ben daha burada çene çalıyorum,offfffff,daha bitmedi sorular:-((

Sultaaaan,sen Lifeland le konuşmuştun ya,aylık ne kadar demişlerdi sana,ben de oraya başlamayı düşünüyorum da,üşengeç ben,okul çıkışı gidip konuşabilirsem??????

bencede elif yavaş yavaş yap alışır belkı senın için öbürtürüülüsü kolay tabıkı sevdiğini yap koy da az azda diğerlerinede alışması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…