ayneennn ama benimki patlıcan ve biberde yemiyoo...bende ilk sene alıştırmaya çalıştım ama koca adamlar bu yaştan sonra zor ,çok direniyolar ama az sevdiği zorla yediği şeyleri daha sık yemeye başladı..ıspanak yiyo mesela sarımsaklı yoğurda bayılır o şekilde yiyo..ama mantı,sarma tabak tabak yesin..bende şu mantı makarnadan alıp içini dolduruyorum onuda yiyo..gerisi et,tavuk,köfte..bende sulu köfte falan yapıyorum sulu yesin d,iye..yani elifcim onun yediği şeyleri çeşitlendirip çözüm yolları üretiyorum bende ..tüm çorbaları içer allahtan..Kızlar bana bir akıl verin noluur
Benim eşim nerdeyse hiçbir sebzeyi yemiyor,şimdi düşündüm de hiçbirini hatta.Bir tek patates,kuru fasulye,patlıcan yer.Düşündüm de başka yok.Tabi et ,köfte tavuk bunları yiyor birtek.Öööle mantar bilmem ne yemez yanii.Böyle olunca ben de ne yapacağımı bilemiyorum,ama buna bir son da vermek istiyorum.Bugün ıspanak yaptım,başka daonun sevdiği birşey yapmadım.Akşam gelmeden aradı,ne yemek var diye sordu,ıspanak deyince ,bana gelince başka birşey yaparsın o zman dedi,ben de hayır yapmayacağım,ıspanak yaptım,onu ye dedim.Amacım böyle böyle alışsındı.Ama o napmış,eve gelirken yanında yemek almış.
Şimdi ben napiiim,onun sevdiği 2-3 şeyi değiştirip değiştirip yapayım mı,ya da yavaştan yavaştan sebzeleri yapaım yerse yesin ,yemezse yemesin mi??
Off ya çok büyük bir dert bu valla!!!
önce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
Bizden de günaydınnnnnönce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
önce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?