evet tuğbacımmaşallah keremito ve ecemtoşaaa
demek soyulmuşları kendisi yiyor uyanıık :)
evet bütün sahnelerde cinsellik var ama atamı ecdadımı öyle görmek çok itici geliyor bana
harem gerçeği de padişahın istediği kadınla birlikte olması da itici geliyor o ayrı körü körüne bağlılık sevmem dinim ve prygamberim hariç herşeyi eleştirebilirim osmanlıda böyle çarpıklıklar olması kötü.
sultancım haklısın asla iyi örnek birşey gösterilmez.dinini empoze etmek için her filmde her dizide saygın bir rahipleri vardır bizde imamlar mutlaka sahtekar gösterilir.ingiltere kraliçesinin torunu kilisede tüm dünyaya canlı yayın düğün yapar bizim dizilerde imam nikahı "çağ dışı gelenek" olarak gösterilir.(melekler korusunda birebir bu deyim kullanılmıştı ve bir daha izlemedim)
maşallah kereme...tuvalet için herkes farklı diyor..ya bizler 1,5 yaşında öğrenmişiz...ne yani analarımız yalnış mı yapmışlar...bu ayın sonunda başlamayı düşünüyorum ben..yaza kadar öğrensin istiyorum tatile gidicez filan evde alıştırmam lazım... en korktuğum şey zaten...şimdiki bebeler rahata alışık..popolarında kuru bez yapsada anlamıyor ki yaptığını.. aslında 2 gün normal eski zaman bezi bağlayacan ıslanacak popişi belki o zaman rahatsız olurlar... bizimki kaka yapıyor rahatsızlık hiç duymuyor ben değiştirmesem durur eminim saatlerce...biz de aşımızı olduk
14 kilo 94cm boyumuz
tuvalet için çok erken dedi çocuğu rahat bırak dedi öyle işte
İyi geceler !
Çıkıyourm ben bütün çocukalr huzurlu uyusunlar!
ay egede aynı gülşen annesi ellensın bile ıstemez yan yana otururz kıyamet koparrrrr ortamıza atlar hemenkereme geçmiş olsun kıyamam kuzuya
aliyecim kolay gelsin sanada cnm
selenin söylediğini eşime anlattım gülmekten öldük yaa alem bunlar maşallah
umutta beni utkudan acayip kıskanıyo yaa öldürücek adamı biraz önce masaj yapıyodum eşimin başına eline terliği almış vuruyo eşime bana masas yap anne diye yere uzanmış kıskanç erkek
ecrin uyunca iyi hallediyosun tuğba bende bazen aynen senin gibi evi mis gibi yapıyorum bazende miskinlik çöküyo üzerime bende uyuyorum..
muhteşem yüzyılın yatak odası sahneleri cidden gereksizz
maşallah keremeeeeeeeebiz de aşımızı olduk
14 kilo 94cm boyumuz
tuvalet için çok erken dedi çocuğu rahat bırak dedi öyle işte
evet bende arada şanslı masaya baktım cok komıkkk:)Vayy uyanık Ecem
Muhteşem Yüzyılı hiç izlemedim,tepkiden falan değil de,devamlı seyredemem diye hiçbir yeni diziye başlamadığım için.O yüzden hiç fikrim yok.
Bu akşam Şanslı Masa die bir yarışma başlamış,ona baktık biraz.Ay gül gül öldüm ya,para kazanmak için kız birden acayip şeyler yapmaya başladı,kulağına söylenen direktifleri söylüyordu,sevgilisi şokta ve de çok kızgın falan..
maşallah kereme...tuvalet için herkes farklı diyor..ya bizler 1,5 yaşında öğrenmişiz...ne yani analarımız yalnış mı yapmışlar...bu ayın sonunda başlamayı düşünüyorum ben..yaza kadar öğrensin istiyorum tatile gidicez filan evde alıştırmam lazım... en korktuğum şey zaten...şimdiki bebeler rahata alışık..popolarında kuru bez yapsada anlamıyor ki yaptığını.. aslında 2 gün normal eski zaman bezi bağlayacan ıslanacak popişi belki o zaman rahatsız olurlar... bizimki kaka yapıyor rahatsızlık hiç duymuyor ben değiştirmesem durur eminim saatlerce...
bizimki bu gece huzurlu uyudu nasıl olduysa...
herkese günaydın... okuldayım şu an ve kaçak yazıyorum..çocuklar kitaptan bişey yapıyorlar... sabah sabah moralim bozuldu.. okulda bir arkadaş vardı, 20 haftalık hamileydi, ama başından beri hep kanaması vardı. 2 gün öncede bebeğin suyu gelmiş, hastaneye yatırmışlar, suni sancıyla doğurtmuşlar..içim parçalandı valla.. bir de bunlar 5 sene doktora yapacaz diye çocuk düşünmemişlerdi bu sene korunmayı bıraktı ve hemen hamile kaldı.. çok özeniyordu çok... çıkışta belki yanına uğrarım ama nasıl dayanırım ne derim bilmiyorum...bir de normal doğum yapmışki o daha da acı...off sabah sabah içinizi kararttıysam kusura bakmayın artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?