neslihan geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba
Dün çok korktum onu sizinle paylaşmak istiyorum.
Dün kayra biraz rahatsızdı şurup vermek istedim. Babasının kucağında o tuttu bende vermeye çalıştım ama Kayra içmek istemedi. Ben de zorladım biraz. Birden çocuk nefes alamadı, dudağı falan morarmaya başladı ama bizde bir panik. sırtına falan vurduk derken normale döndü. Hala anlatırken o anı yaşıyorum. Bi süre midesi bulandı ve çok ağladı tabi bende beraber. Sanırım genzine kaçtı. Ama bizi de çok korkuttu
neslihan geçmiş olsun canım
deniz irfancığımada çok geçmiş olsun bizde diş ateş yapmadı her çokcuk farklı işte o diş jeli çok iyi bişey ya kereme sürerken ağzını öyle açıyoki öyle rahatlıyo günde bir kaç kez sürün
canım çok geçmiş olsun..Allah korumuş..Teşekkür ederim canım.
Allah hepimizin çocuğunu korusun
Arkadaşlar merhaba
Dün çok korktum onu sizinle paylaşmak istiyorum.
Dün kayra biraz rahatsızdı şurup vermek istedim. Babasının kucağında o tuttu bende vermeye çalıştım ama Kayra içmek istemedi. Ben de zorladım biraz. Birden çocuk nefes alamadı, dudağı falan morarmaya başladı ama bizde bir panik. sırtına falan vurduk derken normale döndü. Hala anlatırken o anı yaşıyorum. Bi süre midesi bulandı ve çok ağladı tabi bende beraber. Sanırım genzine kaçtı. Ama bizi de çok korkuttu
nagihan hoşgeldin nasılsın yoktun bi kaçgündür
tv8 Video - EBRU ŞALLI İLE PİLATES 36bİR SÜRÜ İŞİM VARDI,EŞİME DİYECEKTİM BİRAZ ERKEN GEL BUGÜN,tam tel. i elime aldım,o arıyor,meğer onun da başı ağrıdığı için erken çıkmış işten,normalde erken gelmesi 19:00 du,işe bakın ya!
Ama buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,başı ağrıdığı için bana yardım eder mi sizce?
Deniz bir de Ebru Şallı yı netten hangi siteden seyredebiliyorsun,ben de ona bakayım bari!
Nefes Aaaaaaaaallll,Veeeeeerrrrrrrrrrrr allllllllllllll Verrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canm iyim saoln misafirim vardı kaç zamndr
birde zeynep artık durmuyo yere koysam emekleyerek gidiyo her yere veya tutunarak gidiyoo hep peşinde koşturuyorum
ayrıca zeynep uyudukça ders çalışıyorum öle iştee
herkse iyi akşamlarr
moralim çok bozuk her geçen gün herşey kötüye gidiyorr ne yapıcam nasıl davranıcam bilemiyorum kızım emmeyide azalttı sadece 5 dk emiyor ve inanın koca gün hiç bir şey ama hiç bierşey yemiyor zorlamıyorum oyun yapmıyorum hiççççç yemiyorr ve inanın sütüm öle çok değil nereye kadar gidecek böle bilemiyorumm çok üzülüyorumm sorun nerde diye kendimi suçluyorummm vicdan azabı çekiyorummm neden böyle oldu diye ne yapmalıyım ne lur yardım edin nasıl davranmalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?