2009 Nisan Anneleri

neslihan geçmiş olsun canım

neslihan geçmiş olsun canım

deniz irfancığımada çok geçmiş olsun bizde diş ateş yapmadı her çokcuk farklı işte o diş jeli çok iyi bişey ya kereme sürerken ağzını öyle açıyoki öyle rahatlıyo günde bir kaç kez sürün

hangini kullanıyorsun

neslihan gecmiş olsunnn

bizdede alt dişler ateş yapmamıştı ama üstler böle oldu işte.
jel evet sürüyoruz inşallah rahatlıyordur yavrum.

bıR SÜRÜ ıŞıM VARDI,EŞıME DıYECEKTıM BıRAZ ERKEN GEL BUGÜN,tam tel. i elime aldım,o arıyor,meğer onun da başı ağrıdığı için erken çıkmış işten,normalde erken gelmesi 19:00 du,işe bakın ya!
Ama buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,başı ağrıdığı için bana yardım eder mi sizce?

Deniz bir de Ebru Şallı yı netten hangi siteden seyredebiliyorsun,ben de ona bakayım bari!
Nefes Aaaaaaaaallll,Veeeeeerrrrrrrrrrrr allllllllllllll Verrrrrrrrrrrrrrrr

Neslihan çoook geçmiş olsun,tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunu canım,inş bir daha yaşamazsınız.

ırfan a da çok geçmiş olsun,demek diştenmiymiş yani.

Ben çıkıyorum,eşim beni nette yakalamasın,yazılı okuyorum demiştim ona,kendimi acındıracağım ya))

ohh be geçmiş okumadım fazla gelen giden olmamış bugün:))....hasta olanlara geçmiş olsun...biz iyiyiz çok şükür idilin gözüde kayınvalidede daha iyi..Allah iyilikten ayırmasın...

çok geçmiş olsun.

nagihan hoşgeldin nasılsın yoktun bi kaçgündür

hoşbulduk canm iyim saoln misafirim vardı kaç zamndr
birde zeynep artık durmuyo yere koysam emekleyerek gidiyo her yere veya tutunarak gidiyoo hep peşinde koşturuyorum
ayrıca zeynep uyudukça ders çalışıyorum öle iştee

urla, EDAAAA, ekim.29, eysan, megul, sekiznisanikibindokuz, sev_rey, ssengun+

tv8 Video - EBRU ŞALLI İLE PİLATES 36
burda gördüm cnm ama hiç netten yapmadım kaçırırsam iyi alternatif..

bizde ööleydik ama çok şükür kendisi kalktığı gibi geri de oturuyo artık benden oturtmamı istemiyo..ama ben hiç müdahale etmedim indirmedim kendi düşe kalka indi hızlıca öğrendi yoksa haklısın çok zor,3 hafta yanında oturdum resmen düşüyo ya da inemiyo yere diye..

herkse iyi akşamlarr
moralim çok bozuk her geçen gün herşey kötüye gidiyorr ne yapıcam nasıl davranıcam bilemiyorum kızım emmeyide azalttı sadece 5 dk emiyor ve inanın koca gün hiç bir şey ama hiç bierşey yemiyor zorlamıyorum oyun yapmıyorum hiççççç yemiyorr ve inanın sütüm öle çok değil nereye kadar gidecek böle bilemiyorumm çok üzülüyorumm sorun nerde diye kendimi suçluyorummm vicdan azabı çekiyorummm neden böyle oldu diye ne yapmalıyım ne lur yardım edin nasıl davranmalıyımmm

cnm ewet zorlama ama oyun yaparak yedirmeye çalış sevdiği güldüğü oyunları yap..biliyorum herşeyi denedin nerdeyse ama arada 2-3 kaşık yese kar kardır..ela ilk ek gıdaya alışırken babası kucağına alıp kaçıyo ben kovalıyodum gülerken 1 kaşık kaktırıyodum arada mesela..

mrb canım çok zor bir durum sütün bebeğin emmediği için azalmış olabilir emzirdikçe artacaktır sen bıkmadan devam etmelisin bebeklerimiz genelde gönlü ile yemiyor ben yedirmek için 40 takla atıyorum derler ya öyle şarkılar söylüyorum camdan perdeyle oynarken veriyorum reklamları denk getirip veriyorum vs vs yemediği zaman onu oyalıyarak yediriyorum özellikle çorbaları midesini bulandırıyor ama yılmadan bebeğinin gönlünü ederek yedirmeye çalış , dr bana yemeklerden önce açken emzir demişti umarım işine yarar kendini üzmee

yeliz canım stres yapma.senin stresinden de etkileniyodur belki.yiyecek canım inşallah biraz sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…