bencede iyi fikir Sultan ama eşin pek memnun kalmaz bu fikirden ben bazen bu tip şeyler söylerimde :))
maşallah ya herkes kuran okumayı biliyor ne kadar güzel bende biliyorum ama pek değil imrendim valla maşallah aslında kendimi ücretsiz izinde bu konuda geliştirmek istiyordum ama tembellik işte diğer zamanlarda işi bahane ediyorumda
oldu canım deseydin................
cocugun temız havaya ihtıyacı var güneş görmeli ..........
kendileri tabi hep dışardaa
benımkide derki hep gezıyorsun nereye gidiyorum beee
anneme,kayınvalideme,agbımlereee
sen gezenti kadın görmemişsin diyorumm
Ben de pazardan böreğimi saracağım,okuldan gelince hemen fırına koyarım,sıcak sıcak yenir.Keki tatlıyı da akşamdan yaparım.Bir de hazır mantı alacağım,burada ev yemekleri yapan biryer var,mantısı güzel oluyormuş.
allah kaza bela vermesin..bide kızlarr..
annemle babamı yolcuu ettikk..yaklaşık 20 saat yolda olacalarr..dua edinn bişey olmasınn yaa..yollar çok karlııı..ablamın bebeği olduu yaa onun yanına gittilerrr..canlarımm..
bitirsen ne varki canım senin fiziğin maşalllahı var..Ben hayatta evde birşey varsa yemeden duramam valla,o yüzden aburcubur u bile depo yapmıyoruz artık.Bitirmeden rahat etmem yani:-D
bilmiyorumki pakete ne kadaar netten bakasanıza merak ettim hehe
birazdan aşkı memnu başlar tenhalaşır burası
zaten son günlerde pek tenha anca kalabalıklaşmıştı.
şirvan ismini gördümde aklıma geldi maltepeye yakın biyer olsun demişte gülşen bende ondan dedim çok uzak orası diye.gerçi senin evinde uzak sanırım bize hemde bayaa uzak.gülşen sana cep numarasını verdiyse bana atsana özelden.bana demiş numaramı yazdım yolladım bana mesaj at senin numaranıda kaydedeyim demiş ama gelmedi.benden mesaj bekliyordur.
vet makarna salatası uygun bendceTuğba eline sağlık,yine de sen bilirsin,ama patates böreği yapmışsın ya,patates salatası yerine başka bir şey de yapabilirsin,makarna salatası mesela)
irmik tatlısı.............kısır yada patetes salata...... börek arnavut böregi açmaaa özel offfffffffffffffffffbende yazıyım barii rus salata vazgeçilmezim kek sigaraböregi veya patatesli börek bisküvili yaşpasta eger misafirim çok samimi oldugum kişiyse yagda çörek kızartırz ya ondan yaparm
milföy en büyük yardmcım
şimdilik bunlar
maşallah ecrineeeiyi akşamlar hamarat hatunlar.iyiki karnım tok bakmışım insanın canı ister :)
ecrini doktora götürdük pc ve bütün sayfaları açık bırakmışım.geldiğimizden beri çığlıl çığlığa ağlıyor.grip aşısı 2.dozu yaptı dr. sanırım o rahatsız etti.fitil verdim uyuyor şimdi.gelelim kontorl sonuçlarına
en son 29 ekimde gitmiştik 8230kg dı 9350 kg olmuş.az mı almış dedim hayır hatta 9.5 aylık bebiş kilosunda dedi.73cm olmuş.huysuzluğu diştenmiş.1 diş çıktı diğeri çıkmadı dedim gayet normal dedi.hangi dişin ne zaman geleceği belli olmazmış.hepsi arka arkaya geldiğide olurmuş böyle yavaş yavaş çıkanıda.
ecrinin olduğu normal grip aşısıydı.domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz dedim medaynın abarttığı gibi değil normal aşılardan farkı yok dedi domuz gribi aşısının içindekiler diğer aşılarda da var dedi.seneye normal grip aşısına domuz gribi aşısıda ekleyeceklermiş.zaten bir çok çocuk hafif derecede atlattı bu gribi dedi.
multivitamin çok kabız yaptı ve kakası simsiyah oluyor dedim.şurup demir ihtiva ettiği için normalmiş bu.vücut demiri çok zor emermiş bir kaşık demir içince mesela%10 demir varsa bundan sadece %1ini alır gerisini kakayla atar dedi.bitkisel bi demir ilacı verdi bunu dene kabz yapmazsa buna devam ederiz dedi.
ecrin doktorunu unutmuş yabancıladı ama yardımcısı kübra ablasını unutmamış hemen kucağına gitti :)
geldiğimizden beride uraşıyoruz hanımefendiyle.işte böyle..
bu tarifi demek lazım lezzetini merak ettımpapatesi haşla ezz..içine maydanoz tuz koyy..yoğurr..sonra ortası delikk oluyoooo..içine yoğurtt..üzerine yağ nane pul biberrr..böyleydiiiii..
kazasız belasız varsınlarrrrrrbide kızlarr..
annemle babamı yolcuu ettikk..yaklaşık 20 saat yolda olacalarr..dua edinn bişey olmasınn yaa..yollar çok karlııı..ablamın bebeği olduu yaa onun yanına gittilerrr..canlarımm..
ben okudum 15 dk bile sürmüyor bende türkcesını okuyorum arapcasını bilmem allah kabule tsinneysan.
arkadaşın içinde çokk üzüldümm..çok gençç..yasin okumayı çok isterdim..ama valla başımı kaşıyacak vaktim yokk..çok yavaş okuyorumm..eşimle yeni yeni öğreniyoruzz..eşim öğretiyoo..bi otursam 5 saat sürer..
yuıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaz önce geçmişi okurken sultan yazmıştı sanırım aile planlamısından hap ve kondom veriliğini gördümmm..ama ama bizzz bi sürü para veriyodukk onlaraaaa..ayda 50 lira gidioo vallaaa..
geçen dr a gittim devlet karşılamıoo dediiii..nasıll oluyoo yaaa...klava:
gönderrrrrrrrrzemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis12 li 15 e buldum,alan varmı :-DDDD
şükür okudum bitti herkes aşkı memnu izliyordur canımKonuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞİRVAN, tugbiş123, urla+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?