2009 Nisan Anneleri

birazdan aşkı memnu başlar tenhalaşır burası
zaten son günlerde pek tenha anca kalabalıklaşmıştı.
şirvan ismini gördümde aklıma geldi maltepeye yakın biyer olsun demişte gülşen bende ondan dedim çok uzak orası diye.gerçi senin evinde uzak sanırım bize hemde bayaa uzak.gülşen sana cep numarasını verdiyse bana atsana özelden.bana demiş numaramı yazdım yolladım bana mesaj at senin numaranıda kaydedeyim demiş ama gelmedi.benden mesaj bekliyordur.

ay çok karışık olmuş cümle :)
yani kkdan mesaj atmış sanırm bana numarasını ama bana gelmedi.benden de istemiş numaramı nete giremem demiş benden sms bekliyordur ama bana kkdan mesaj gelmedii

bizim şirket onun e-ticaret sitesini yapmıştı netten almak için stajer kızların yanında proje2 diye bahsederdi eşim hihihi

sayayı yenileyince en yukarda çıkan formul3 bannerındaki kadının kalçaları çok sinirimi bozuyo kıskanıyorum aklinialirimsmile
olsun en azından ben kalp hastalığına yakalanmam genişşşş kalçalarım sayesinde ben oxfordun yalancısyım :)

ben türkçesini okuyorum .. olmazmı .. arapça bilmiyorum çünkü

beni söyle canım bir şirvan poposunun üstüne oturduğu yok de...

iyi fikir. c.tesi mantımı yapsam
bide kızlarr..

annemle babamı yolcuu ettikk..yaklaşık 20 saat yolda olacalarr..dua edinn bişey olmasınn yaa..yollar çok karlııı..ablamın bebeği olduu yaa onun yanına gittilerrr..canlarımm..
allah kaza bela vermesin..
Ben hayatta evde birşey varsa yemeden duramam valla,o yüzden aburcubur u bile depo yapmıyoruz artık.Bitirmeden rahat etmem yani:-D
bitirsen ne varki canım senin fiziğin maşalllahı var..
bilmiyorumki pakete ne kadaar netten bakasanıza merak ettim hehe

10 adet 15 tl di.. yanlış hatırlamıyosam ..

Son düzenleme:

canım benim evim göztepede .. koprüden çıkınca arabayla 5-10 dak. bile sürmez..

şimdi gülşenin telini mesaj atıyorum.

amma yemeklerden bahsetmışsınız maşallah becerıklı hatunlar sızı

elif canım ,
benim profetirol tarifim hamuru için 2,5 su bardağı suyun içine yarım margarini erit biraz kaynasın içine 7 kaşık un koyup hızlıca karıştır topaklanır biraz ama hızlıca karıştırısan sonra normal kıvama geliyorlar sonra ocağı söndür 15-20 dakka beklesin soğuduktan sonra 4 yumurta kırıp çırp tepsiye yağlı kağıt koyup kaşıkla koy fırınla rengi dönünce fırını kapat ama tepsiyi çıkarma 15 dakika kadar içinde kalsın kuruması lazım biraz sonra çıkar soğut ben içine krem şanti izzerine çikolata sosu yapıyorum arzu edersen kremayı kendin hazırlarsın 2,5 su bardağı süt 6 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı un koy iyice karıştır topaklanmaması lazım sonra 1 vanilya kat afiyet olsunnnn

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞıRVAN, tugbiş123, urla+

istanbul - bursa- izmir

her şehirden bir bekçi var maşallah

Son düzenleme:
17,36 da sizi 607 sayfada bıraktım ne cok konuşmuşsunuz heleki yemekler amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tuğba eline sağlık,yine de sen bilirsin,ama patates böreği yapmışsın ya,patates salatası yerine başka bir şey de yapabilirsin,makarna salatası mesela)
vet makarna salatası uygun bendce

irmik tatlısı.............kısır yada patetes salata...... börek arnavut böregi açmaaa özel offfffffffffffffffff

elmalı kurabiye.. milföy...

papatesli mantı

maşallah ecrineee

papatesi haşla ezz..içine maydanoz tuz koyy..yoğurr..sonra ortası delikk oluyoooo..içine yoğurtt..üzerine yağ nane pul biberrr..böyleydiiiii..
bu tarifi demek lazım lezzetini merak ettım

bide kızlarr..

annemle babamı yolcuu ettikk..yaklaşık 20 saat yolda olacalarr..dua edinn bişey olmasınn yaa..yollar çok karlııı..ablamın bebeği olduu yaa onun yanına gittilerrr..canlarımm..
kazasız belasız varsınlarrrrrr

ben okudum 15 dk bile sürmüyor bende türkcesını okuyorum arapcasını bilmem allah kabule tsinn

yuıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sultanın dedıgı gibi.. ehehehehehhehe

saglık ocakları verıyor canım bende sprelden önce kondom almıştım....

12 li 15 e buldum,alan varmı :-DDDD
gönderrrrrrrrrzemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞİRVAN, tugbiş123, urla+
şükür okudum bitti herkes aşkı memnu izliyordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…