2009 Nisan Anneleri

bende gidiyorum....

aşkı memnuyu izleyemedim vallaaa yaaaaaaaaa

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ezel pazartesi olması iyiyi aşkı memnuyla çakışcak off

yaaa bu gece niye kimse yok...

kocişte gitti... sırf sizle muhabbet olsun diye bilgisayarımı getirdim .. ama tık yok bu akşam sizden...

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞıRVAN, chveneburi, croxilex, didem1981, eftelyasu, oslem1907, pinarny, urla+

diziler bitti galiba.. burası birazcık kalabalık oldu....

hainnn kızlarrrrr..yuhhh demekkkkk..

onun yanii kndmun fiyatıı 16 tllll..içindee10 taneee.iki pakett alıyozzz hehhehee...

eee aynı zamanda hapta kullanıommm..paketii bilmem kaçç paraa valla gidiooo yaaaa.

ama yarın gidebilirsemm aile planlamasına giderimm.biliyomm ben onlaraaaa..

eşim davranış notu girecek çıkıyommm byy byy..tabi beraber yapıcazz offf offfff..

behlül nihale evlenme teklif etti safımda uçtu havalara.beşiri ist a getirdiler beşirden korkusuna etti teklifi tabi nihali üzmeyeceğini bildiği için beşir bildiklerini bu sayede söylemiceği için

Mrb
sinemgeldi bugun yerkesecekler INS
AMA cok zor walla bebekle
bize geturdim ogleden sonra onlari AMA ise dondum
annemle kaldilar aksam kocisi geldi aldi onlari
kocisi sefff super ahci
adama kofte parates yedirdik walla uyduruktan begendmistir INS:))))))
gecmise bakamam cok cene yapmissinizz::)))))
umarim kimse hasta degildirrrr
opuyorum ve kaciyorummmm

canm sağlık ocaklarında veriyolar sanırım ben almadım ama alan arkadaşım varr

şıRVAN,iLTıFATIN iÇıN çOK tEŞEKKÜR eDERıMa.s.

Sağlık Ocağından verseler de,istediğin hapı vermiyorlardır belki,devletin ödediği başkadır,hiç almadım ama.

az önce kağana bağırdım yaa...allah beni kahretsinn..çokk ağladııııı..ama artık bittim ya..ayağımda abartmıyorum 2 saatir sallıyorum..yatağına koyar koymaz ağlıyoo..bağırdım ağlarken yine bana sokuluyo..içim bi tuhaf oldu..salağım ben salakkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…