şİRVAN,iLTİFATIN iÇİN çOK tEŞEKKÜR eDERİMa.s.
Sağlık Ocağından verseler de,istediğin hapı vermiyorlardır belki,devletin ödediği başkadır,hiç almadım ama.
canım bazen bende de oluyor.. ,nsan dayanamıyor 24 saat bir fill onla ilgilen ...az önce kağana bağırdım yaa...allah beni kahretsinn..çokk ağladııııı..ama artık bittim ya..ayağımda abartmıyorum 2 saatir sallıyorum..yatağına koyar koymaz ağlıyoo..bağırdım ağlarken yine bana sokuluyo..içim bi tuhaf oldu..salağım ben salakkkk..
şirvan buluşmanın saatini belirleyin..ben yarın birinizden öğrenirim...bugün ankaradayız yarın geçiyoz istanbula cmts görüşürüz inş.
tuğbacım telimi şirvandan aldıysan sorun yok..araşırız..
selam canlar. giremiyorum ben yine ne zamandır. selen pazardan berihasta. dün dr.a götürdü öksürüyodu. ciğerlerde bişey yok geniz akıntısından öksürüyo dedi. akşam ve bugün iyice şiddetlendi. bugün başka dr.a götürdüm.bronşit başlangıcı dedi. bir sürü ilaç verdi. hiç bişey yemiyo nerdeyse çok öksürüyo yavrum o öksürdükçe içim acıyoama yapacaklarından da geri kalmıyo. gören kızlar bilir selenin ne kadar afacan olduğunu. sürekli tırmanma yürüme çabasında. bi de bu akşam konsola tırmanmaya çalışırken kafasını kulbuna çarptı. eşim yetişemedi tutmaya. alnı kanadı. Allah korudu yarılcaktı neredeyse. alnının tam ortası da yara şimdi.
buluşma var galiba. selen hasta olmasaydı kesin gelirdim. size iyi eğlenceler artık.
ilknur hiç üzülme birden yürür o annesi.
çok tatlılar maşşallhh
oohh ohh ne güsel yaaaa maşşallhh
çok güsel olmş canmmm
canm kaç aylık oldu kuzun her çoçuk farklı canm elbet yüürr meraketme öle bişey ki bu hergün degişik bişeyler ögreniyolar bi bakmışsn 1 haftaya kadr yürümüşş
niye yürümüyor diye dert ediniyosunuz anlamadım.. benimkini bıraktığım gibi kalıyor daha tembel anacım poposunu kaldıramıyor...
mrb
yine kimsecikler yok ,
Kerem in dişine maşallah ,
gülfem inşallah iyileşmiştir
tuğce 8 , benim kuzum daha yeni ayakta durmaya başladı hemen çömeliyor basmıyordu doktor normal dedi sen ara ara dene istemezse zorlama demişti kafana takma bende burdaki bebekleri okuyonca üzülüyordum ama şükür yavaş yavaş ayakları üzerinde direnmeye başladı ,
Aysun uzun zaman ses çıkmıyor görüşen varmı aranızda merak ettim ,
ohhh sultan tatildesin yani ,ahhh annem burda olsa bende biraz dinlenebilsem keşkeee
uyudum saat 11.30 kadar kesintisiz ohh darısı hepinizin başına
sağol canım
teşekkürler sizinde hayırlı olsun
süper olmuş:)
saol canım,
saol gülercim
,
geçmiş olsunn
benimkide ne emekliyor ne yürüyor boşver daha zamanı var,
sağolun kızlar
tuğçe 8 Miray da emeklemiyor ya,en son dr.a gittiğimizde sordum,acaba biz mi birşeyleri eksik yapıyoruz,ya da bunu geliştirmenin bir yolu var mıdır diye.Yok,dedi,emekleme ,yürüme çocuğa öğretilmez,o ne zaman hazır olursa o zaman yapacak dedi.Bir de düşünüyorum,herhangi bir sağlık problemi olmadıktan sonra,Allah korusun,sonuçta yürüyecek,ha 1 ay önce ,ha 1 ay sonra..Ya da konuşacak.Acelemiz yok)
Geçen annem diyor,daha sanki bundan sonra bebek olacak gibi geliyor,bebekliğini anlamadık ..
sağolun kızlar moral oldu yazdıklarınız 2009 nisan annelerinin en iyi tarafıda bu iyki varsınız,son zamanlarda okadar zorladım ki bebişi yüzüme bakıp ağlıyor artı kendi haline bıraktım beni en çok üzen maşallah 7.8. Aylarda rahat rahat dikilen bebeğin şimdi ayaklarının bile üstene basmak istemesi ''eller gider mersine biz gideriz tersine''emekleme derseniz tın sağlıklı olsunda varsın geç yürüsün önemli değil bende bir sorun varsa diye korkuyorum 2güne kadar kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle gelirim,allah hepimiz bebişlerini korusun esirgesinopuyorumnanaktan
aa ne güzel geldi mi..hehehe yemek olayına çok güldüm yaa beğenmiştir tabi o kadar misafirperver davranmışsınız..ama sinemde çok şanslı cnm şef koca..gerçi evde yapmıyodur..Mrb
sinemgeldi bugun yerkesecekler INS
AMA cok zor walla bebekle
bize geturdim ogleden sonra onlari AMA ise dondum
annemle kaldilar aksam kocisi geldi aldi onlari
kocisi sefff super ahci
adama kofte parates yedirdik walla uyduruktan begendmistir INS:))))))
gecmise bakamam cok cene yapmissinizz::)))))
umarim kimse hasta degildirrrr
opuyorum ve kaciyorummmm
çok geçiş olsun cnm yaaselam canlar. giremiyorum ben yine ne zamandır. selen pazardan berihasta. dün dr.a götürdü öksürüyodu. ciğerlerde bişey yok geniz akıntısından öksürüyo dedi. akşam ve bugün iyice şiddetlendi. bugün başka dr.a götürdüm.bronşit başlangıcı dedi. bir sürü ilaç verdi. hiç bişey yemiyo nerdeyse çok öksürüyo yavrum o öksürdükçe içim acıyoama yapacaklarından da geri kalmıyo. gören kızlar bilir selenin ne kadar afacan olduğunu. sürekli tırmanma yürüme çabasında. bi de bu akşam konsola tırmanmaya çalışırken kafasını kulbuna çarptı. eşim yetişemedi tutmaya. alnı kanadı. Allah korudu yarılcaktı neredeyse. alnının tam ortası da yara şimdi.
buluşma var galiba. selen hasta olmasaydı kesin gelirdim. size iyi eğlenceler artık.
gözünaydın şirvan allah kavuştursun..Benİm kocİŞte saĞ salİm İnmİŞ.. Allaha ŞÜkÜrler olsun....
günaydın arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.
İRFAN paşa dün güzel uyudu ateşide çıkmadı:))
iyi akşamlar hamarat hatunlar.iyiki karnım tok bakmışım insanın canı ister :)
ecrini doktora götürdük pc ve bütün sayfaları açık bırakmışım.geldiğimizden beri çığlıl çığlığa ağlıyor.grip aşısı 2.dozu yaptı dr. sanırım o rahatsız etti.fitil verdim uyuyor şimdi.gelelim kontorl sonuçlarına
en son 29 ekimde gitmiştik 8230kg dı 9350 kg olmuş.az mı almış dedim hayır hatta 9.5 aylık bebiş kilosunda dedi.73cm olmuş.huysuzluğu diştenmiş.1 diş çıktı diğeri çıkmadı dedim gayet normal dedi.hangi dişin ne zaman geleceği belli olmazmış.hepsi arka arkaya geldiğide olurmuş böyle yavaş yavaş çıkanıda.
ecrinin olduğu normal grip aşısıydı.domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz dedim medaynın abarttığı gibi değil normal aşılardan farkı yok dedi domuz gribi aşısının içindekiler diğer aşılarda da var dedi.seneye normal grip aşısına domuz gribi aşısıda ekleyeceklermiş.zaten bir çok çocuk hafif derecede atlattı bu gribi dedi.
multivitamin çok kabız yaptı ve kakası simsiyah oluyor dedim.şurup demir ihtiva ettiği için normalmiş bu.vücut demiri çok zor emermiş bir kaşık demir içince mesela%10 demir varsa bundan sadece %1ini alır gerisini kakayla atar dedi.bitkisel bi demir ilacı verdi bunu dene kabz yapmazsa buna devam ederiz dedi.
ecrin doktorunu unutmuş yabancıladı ama yardımcısı kübra ablasını unutmamış hemen kucağına gitti :)
geldiğimizden beride uraşıyoruz hanımefendiyle.işte böyle..
selam canlar. giremiyorum ben yine ne zamandır. selen pazardan berihasta. dün dr.a götürdü öksürüyodu. ciğerlerde bişey yok geniz akıntısından öksürüyo dedi. akşam ve bugün iyice şiddetlendi. bugün başka dr.a götürdüm.bronşit başlangıcı dedi. bir sürü ilaç verdi. hiç bişey yemiyo nerdeyse çok öksürüyo yavrum o öksürdükçe içim acıyoama yapacaklarından da geri kalmıyo. gören kızlar bilir selenin ne kadar afacan olduğunu. sürekli tırmanma yürüme çabasında. bi de bu akşam konsola tırmanmaya çalışırken kafasını kulbuna çarptı. eşim yetişemedi tutmaya. alnı kanadı. Allah korudu yarılcaktı neredeyse. alnının tam ortası da yara şimdi.
sağolun kızlar moral oldu yazdıklarınız 2009 nisan annelerinin en iyi tarafıda bu iyki varsınız,son zamanlarda okadar zorladım ki bebişi yüzüme bakıp ağlıyor artı kendi haline bıraktım beni en çok üzen MAŞALLAH 7.8. aylarda rahat rahat dikilen bebeğin şimdi ayaklarının bile üstene basmak istemesi ''eller gider mersine biz gideriz tersine''emekleme derseniz tın sağlıklı olsunda varsın geç yürüsün önemli değil bende bir sorun varsa diye korkuyorum 2güne kadar kontrolümüz var İNŞALLAH hayırlı haberlerle gelirim,ALLAH hepimiz bebişlerini korusun esirgesinopuyorumnanaktan
Benİm kocİŞte saĞ salİm İnmİŞ.. Allaha ŞÜkÜrler olsun....
günaydın arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.
İRFAN paşa dün güzel uyudu ateşide çıkmadı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?