2009 Nisan Anneleri

şirvan buluşmanın saatini belirleyin..ben yarın birinizden öğrenirim...bugün ankaradayız yarın geçiyoz istanbula cmts görüşürüz inş.
tuğbacım telimi şirvandan aldıysan sorun yok..araşırız..

gülşencim numaranı aldım canım ama saat geç yol yorgunusunuzdur diye mesaj atmadım rahatsz etmemek için yarın buluşma kesinleşirse arar haber veririm.hayrlı yolculuklar

bende baranı uyuttum geldim.. benim uykum yok ..
kociş şuan ucakta - 6 saat sürüyormuş. kazakistan..
allah kısmet ederse sabah 5 de orda...

şİRVAN,iLTİFATIN iÇİN çOK tEŞEKKÜR eDERİMa.s.

Sağlık Ocağından verseler de,istediğin hapı vermiyorlardır belki,devletin ödediği başkadır,hiç almadım ama.

ne iltifatı şeker..,incecik bişeysin.
canım bazen bende de oluyor.. ,nsan dayanamıyor 24 saat bir fill onla ilgilen ...

görüşelimde kimler gelecek ben daha onu anlamış değilim....

tuğba hayırdır sen ne arıyon bu saate burda genelde bu saatlerde sultan olurdu.. oda yok..
kerem nasıl oldu acaba...

çiçeğide görmüyorum kaç günüdr..canda hastaydı dimi.. yakışıklı sıpa.

selam canlar. giremiyorum ben yine ne zamandır. selen pazardan berihasta. dün dr.a götürdü öksürüyodu. ciğerlerde bişey yok geniz akıntısından öksürüyo dedi. akşam ve bugün iyice şiddetlendi. bugün başka dr.a götürdüm.bronşit başlangıcı dedi. bir sürü ilaç verdi. hiç bişey yemiyo nerdeyse çok öksürüyo yavrum o öksürdükçe içim acıyo ama yapacaklarından da geri kalmıyo. gören kızlar bilir selenin ne kadar afacan olduğunu. sürekli tırmanma yürüme çabasında. bi de bu akşam konsola tırmanmaya çalışırken kafasını kulbuna çarptı. eşim yetişemedi tutmaya. alnı kanadı. Allah korudu yarılcaktı neredeyse. alnının tam ortası da yara şimdi.

buluşma var galiba. selen hasta olmasaydı kesin gelirdim. size iyi eğlenceler artık.

canım çok geçmiş olsun.. inş. fazla ilerlemeden hemenn cik iyileşir bizim esmer bombamız...

ilknur hiç üzülme birden yürür o annesi.

niye yürümüyor diye dert ediniyosunuz anlamadım.. benimkini bıraktığım gibi kalıyor daha tembel anacım poposunu kaldıramıyor...

sağolun kızlar moral oldu yazdıklarınız 2009 nisan annelerinin en iyi tarafıda bu iyki varsınız,son zamanlarda okadar zorladım ki bebişi yüzüme bakıp ağlıyor artı kendi haline bıraktım beni en çok üzen MAŞALLAH 7.8. aylarda rahat rahat dikilen bebeğin şimdi ayaklarının bile üstene basmak istemesi ''eller gider mersine biz gideriz tersine''emekleme derseniz tın sağlıklı olsunda varsın geç yürüsün önemli değil bende bir sorun varsa diye korkuyorum 2güne kadar kontrolümüz var İNŞALLAH hayırlı haberlerle gelirim,ALLAH hepimiz bebişlerini korusun esirgesinopuyorumnanaktan

amin canım ... Inş. Kontrolde iyi geçer

Bende gıdım yatım barı....

Kayınvalıdem namaza kalktı...

Dıyecek bu kız ne yapıyor .. Sabahın kÖrÜnde bılgısayarda :))

günaydın arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.
ıRFAN paşa dün güzel uyudu ateşide çıkmadı:))

kız şirvan sabah sabah ne iş uyuyamadımmı kocan olmadan?

günaydıınnn...sabah başımda dikilen ela ellerini bırakıp 10 saniye ayakta durdu biz şok her an düşecek diye beklemedeydik tabi :))
aa ne güzel geldi mi..hehehe yemek olayına çok güldüm yaa beğenmiştir tabi o kadar misafirperver davranmışsınız..ama sinemde çok şanslı cnm şef koca..gerçi evde yapmıyodur..
çok geçiş olsun cnm yaa
Benİm kocİŞte saĞ salİm İnmİŞ.. Allaha ŞÜkÜrler olsun....
gözünaydın şirvan allah kavuştursun..
günaydın arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
İRFAN paşa dün güzel uyudu ateşide çıkmadı:))

maşallah irfan a hasta olmasın bi daha..

maşallah ecrine.bitkisel demir ilacının adı ne tuğba yazabilir misin?

selene çok geçm iş olsun canım.ilaç olarak ne verdi doktorunuz.dikkatli kullan geçeiyo 1 haftda inşallah.

inşallah güğzel haberlerini bekliyoruz

Benİm kocİŞte saĞ salİm İnmİŞ.. Allaha ŞÜkÜrler olsun....

gözün aydın canım.

günaydın arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
İRFAN paşa dün güzel uyudu ateşide çıkmadı:))

çok sevindim.

gunaydınlar akşam tam gırdım eşim film izleyelim dedı selende uyumuşken nefes i izledik çok güzel bifilm
şirvancım allah kavuştursun canım
burdada sağlık ocağı spiral bile takıyo ama ben onların ilaçlarına pek cesaret edemedım
selene gecmiş olsun aliyecim kış geldi bebelerimizin çoğu hastalandı yazık onlara ya
ayşecim arada bı oluyo öyle uzulme cooğumuzun çığrından çıktı an oluyodur mutlaka yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…