2009 Nisan Anneleri

ege artık kendi kendine kalkıyor yattıgı yerden ..........

her gecen gün bi şey ögrenıyorlar

ege uyandı ben kaçarr

selamlar.
buluşma olmayacak mı ya kimseden ses çıkmıyor selin ve fatoş dışında.
cumartesi ne olacak bilemiyorum ama pazar sinemcim canım kankam forum istanbula geliyormuş :) bennn gitmezmiyim yanına gideriiiim.gülşenide arıcam gelebiliyorsa gelsin.başka gelebilecek olan varsa beklerizz.

bende gelebilmeyi çok isterdim

aliyecim çok geçmiş olsun...
geçen benim bıcırıkda düşmüş kaşının altından gözünün altına kadar kıpkırmızıydı..ama bebiş cildi çabuk toparlıyor kendini..tekrar geçmiş olsun...

gülşeni aradım istanbulu hiç bilmediğim için ev buluşması olursa evi bulamam ama avmde olursa sora sora bulurum diyor hadi hepiniz yine gelin forum istanbula ya

pınar hadi sende atla gel bak gülşen kayserinden geliyo :)

hiii selenmi hasta olmuş geçmişe bakmadan daldım mevzuya oyy kıyamam esmer güzelime geçmişler olsun aliyee

o zaman isterseniz bi dahaki sefere şirvanda buluşalım yine avm de buluşma olsun
ama ben gelemem forum ist a pazar günü annem gelecek bursadan

selam kızlar şırvanla az once konustum telde bırazdan gelıcek buluşma işini o gelınce konusursunuz

pazar günü farum ist süpriz oldu banasinem foruma giremiyor artık bilmiyordu yarınki buluşmayı pazar günü akvaryumu gezicez gelebilirmisin dedi.benimde kardeşim gelio bugün gitmek istiyordu oraya geliriz o zaman dedim.sinemde ailece gelior zaten eşi annesi kardeşi falan.gülşende madem evi bulamam dedi bari oraya gelsin dedim.

Kızlar merhaba,bir sorum olacak.
Miray için Yayla çorbası yapacağım da,pirinci haşlıyoruz ya,suyunu döküp sadece pirinci mi ekliyoruz,yoksa haşladığımız suyuyla birlikte mii çorbaya katıyoruz
Acilllllllllll

geldim..
kızlar anadolu yakası olsa olmazmı ...

ayrıca evde daha rahat olurduk...

fazla vaktim yok ... çabucak yazın bakım....

ay elif niye daha önce sormadın bende şimdi yaptım ama suyu dökmedim bir yerden duymuştum pirincin suyu kemiklere iyi geliyormuş diye acep yanlışmı yaptım gerçi pişti artık....

suyunu dökme canım .. yoğurt -yumurtayı iyice çırp yavaştan boşalt içine...
sonrada yağda nane kavur dök.

artık bebişler zor zaptediliyorlar kıpır kıpırlar alışveriş merkezi biraz zor olabilir ama evde de çok karıştırırlar ortalığı

ay elif niye daha önce sormadın bende şimdi yaptım ama suyu dökmedim bir yerden duymuştum pirincin suyu kemiklere iyi geliyormuş diye acep yanlışmı yaptım gerçi pişti artık....

suyunu dökme canım .. yoğurt -yumurtayı iyice çırp yavaştan boşalt içine...
sonrada yağda nane kavur dök.

Tşk ederim,sağolun.
Kemik suyu koyacağım da,pirincin suyunu da dökmeyeyim o zaman.

artık bebişler zor zaptediliyorlar kıpır kıpırlar alışveriş merkezi biraz zor olabilir ama evde de çok karıştırırlar ortalığı

canım benim evim müsait..
zaten salonda oturuyorum. orta sephayı falan kaldırdım .. kocaman bir alan....

yeteri kadar kudursunlar işte...

hem havada soğuk hadi gelin bende yapalım....

dediğim gibi .. ben kayınvalidemde kalıyorum ya şimdi.. yarın sabah eve geçerken yiyecek işini hazırl alırım artık ....

bu buluşma işi fos çıkacak gibi duruyor.....

2-3 kişi arasında dönüp duruyor...

benim şimdi çıkmam gerek....
buluşma olursa bir zahmet bana mesaj atın ...

ege kafasını yatak odası başlıgına vurd ve morardı ........... aglsı kuzum yaa:bbo::bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…