bende gelebilmeyi çok isterdimselamlar.
buluşma olmayacak mı ya kimseden ses çıkmıyor selin ve fatoş dışında.
cumartesi ne olacak bilemiyorum ama pazar sinemcim canım kankam forum istanbula geliyormuş :) bennn gitmezmiyim yanına gideriiiim.gülşenide arıcam gelebiliyorsa gelsin.başka gelebilecek olan varsa beklerizz.
ay elif niye daha önce sormadın bende şimdi yaptım ama suyu dökmedim bir yerden duymuştum pirincin suyu kemiklere iyi geliyormuş diye acep yanlışmı yaptım gerçi pişti artık....Kızlar merhaba,bir sorum olacak.
Miray için Yayla çorbası yapacağım da,pirinci haşlıyoruz ya,suyunu döküp sadece pirinci mi ekliyoruz,yoksa haşladığımız suyuyla birlikte mii çorbaya katıyoruz
Acilllllllllll
Kızlar merhaba,bir sorum olacak.
Miray için Yayla çorbası yapacağım da,pirinci haşlıyoruz ya,suyunu döküp sadece pirinci mi ekliyoruz,yoksa haşladığımız suyuyla birlikte mii çorbaya katıyoruz
Acilllllllllll
ay elif niye daha önce sormadın bende şimdi yaptım ama suyu dökmedim bir yerden duymuştum pirincin suyu kemiklere iyi geliyormuş diye acep yanlışmı yaptım gerçi pişti artık....
suyunu dökme canım .. yoğurt -yumurtayı iyice çırp yavaştan boşalt içine...
sonrada yağda nane kavur dök.
artık bebişler zor zaptediliyorlar kıpır kıpırlar alışveriş merkezi biraz zor olabilir ama evde de çok karıştırırlar ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?