2009 Nisan Anneleri

ya benim doktorum bi doğum kontrol hapı vericem hem kilo vermenede yardımcı olur demişti.regl olunca gel demişti sonra regl olunca salgın olayı çıktı.ecrini bırakacak kimsem olmadığı için gidemedim çocuğu hastaneye götürmek istemdim.şimdide doğum iznine çıkmış ama ilaç sormak içinde cepten aramaya utanıyorum.nasıl olacak bilmem.

Selam millet!
2 gündür Miray da çok zor uyuyor,dün gece ,çok kıvrandı,ağladı etti,zor uyumuştu.
Bugün de gündüz sadece yarım saat uyudu,taaa şimdiye kadar ayaktaydı,yine aynıydı,kıvranıyordu,aklımdan bir sürü sebep geçiriyordum ki,bir an kucağımda dik pozisyona getirdim,ve ağızdan gaaaaaaak sesiyle birlikte yavrum rahatladı ve uyudu o anda.Meğer gazdanmış,üşüttü mü acaba..

Tuğba araya,birşey olmaz,doğum doktorun değil mi,gündüz ara en kötü ihtimal.
Yaın buluşma olmaz herhalde bu gidişle,en azından Şirvanın bugünden haberinin olması gerekiyordu,ona gidlecekse.

ya kadın yeni doğum yapmış ben şimdi özel telefonudan arayıp sorsam ayıp olmaz mı? regl olunca gel demişti ben salladım durdum.bu acaba hamilemiyim korkusuyla aklım başıma geldi.
tamam çok samimiyiz doktorum çok iyi biridir.ama lohusa haliyle bana danışmanlık yapacak kadar değil.
ne bileyim ben çok çekinirim ya.
işe dönünce bi çiçek alır hem analı babalı büyütün derim hem ilacı yazdırırım.şubat sonu dönecek dediler.
telefonda ilaç ismi ver demek biraz tuhaf olur gibime gelio

sen bilirsin ama ben olsam sorardım. hem bu kadar samimi olacağım hem aramayacağım tezat değil mi?? ben olsam arar "duydum hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün" der sonrada sorardım . ama tabii sen bilirsin canım :))

fatoşş biliyorummm çokk istiyorsun bu ilacın adını aklinialirimsmile
bide yasmin yazıyomuş ehehehehe
gerci ben ona yasmin kullandım kilo aldım ve baş ağrısı çok oldu demiştim cıks yasmin deil demişti
ben tahlil falan yaptırınca buraya gelmene gerek yok beni ara sölerim telefondan der.ama ilaç için mutlaka gel dedi
reçetesizsatılmıyor mu acaba
yok ya telefondan soramıcam ilaç heralde.
korkum geçtiya şimdi durulduya bende tutuşan etekler bayanssulusmile

herkese merhaba bizde bugün kuzuluğa gittik çok güzel bir gün geçirdik gokart mı ne varmış ona bindik hani şu traktörlerin küçüğü var atv mi ne ona bindik aman o atv ne eğlenceli bişeymişşş ama görümcem devrildi atv den ucuz atlattık ama çok korktum bişey oldu diye birde her yer çabur gaza bastıkça kafama kadar çamur oldum.
yarınki buluşma için bende gelicektim ama yarın kutlama varmış ve ana yollar kapatılacakmış eşim gidemeyiz dedi iş arası getiricekti yarın yollara çıkılmaz dedi
kızlar benim kız oynak çıktı:)bir kaç kere halası cep telden müzik dinletmiş şimdi tel gördümü tuşlarrına basıyor sallanıyor sonra bize uzatıyor aç diye açıyoruz aman ne aynamak hani aylılar oynarya öyle indirip kaldırıyor ayaklarını yerden haspam yürümeyi öğrendi şimdi ayaktaa kıvırıyorrrr:)))

iyi akşamlar ızlar.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler.
girdim ama yazamıyorum ki tuğbacım.sağol sorduğun için. iyimi kötümü ben de tam bilmiyorum. bazen çok öksürüyo ağlıyo uyuyamıyo.şimdi iyi oynuyo babasıyla. ilaçlarını çok zor içiyo. ondan korkuyorum iyileşemicek diye.
ama çok kötü bişey ya. ben hiç böyle öksürük problemi yaşamadım çocukluğumdan beri. garip geliyo.çok kötü öksürüyo. nasıl içi acıyo kim bilir. uykusunda tutmaya çalışıyo öksürüğünü o küçücük canıyla. bir an önce geçer ya da hafifler inşallah.
pazar foruma geliyosunuz sanırım. söylüyorum ya hep bana çok yakın. selen iyi olursa sizi görmek için kısa bi süre uğrayabilirim. pek sanmıyorum iyi olacağını. keşke hasta olmasaydı görüşürdük ne güzel.

ay canım benim ya.yerim ben onu çok şekerdir eminim. selen de öyle babam müzik açıyo oynuyo oda kendi çapında. çok komikler ya! eğlenmişsiniz ne güzel canım. biz bi süre eve kapandık.

ah kıyamam yaa bende kronik bronşit var ben bilirim o öksürük illetini.ilaçlarını muhallebi falan yerken öyle içirsen mesela ecrin demir ilacı içmiyor bende muhallebisine bi tatlı kaşığı döküyorum azıcık muhallebi kaşığın çoğu surup dolu öyle içiriyorum.ama öksürük ilacı öyle etki edermi bilemedimde işte bi fikir olsun.

gülşenle konustum yine akşam üzeri senide sordu gelebilecekmi diye selen rahatsız dedim çok üzüldü.gelmeni çooooook isterim ama öncelik selenin iyi olması Rabbim acil şifalar versin kuzuya.

sağol elifçim.
Allah korusun hepsini. çok zormuş bu hastalık. öyle soğuk algınlığı burun akıntısına falan benzemiyo.

güler hangi ilaçları verdi diye sormuştu. burda yok şimdi ama okusa diye yazayım
mukotik,ventolin,dolven ve oraceftin antibiyotik.

aşkolsun tuğba... bana göre hava hoş benim kilo kalıcı olmasa bile gitmesi zor anlamadım mı sana trioidlerde sorun var düzelmez dedi doktorum. kilo vereceğiz ama ÇOOKKK çalışmak lazım dedi. 3-5 seneye de ilaçla yaşamaya başlayacaksın dedi. ve daha önemlisi metabolizmanı hızlandırmak için çalışmalıyız dedi çünkü emekliye ayırmış kendini. 100 bi,rim olması gereken rakam 5 lerde seyrediyor. anlayacağın canım bana değil doğum kontrol ilacı zayıflama ilacı bile nafile şimdi :sinifsinif: :sinifsinif:

yelizcim öp o oynak sıpayı yerime:)
ecrin müzik delisi bi çocuk doğduğundan beri müzikle uyuyor zaten.uzun zamandırda oturduğu yerde zıplar gibi oynuyor müzik duyduğu zaman.ama bizimki aştı babası çat karıştırırken ben sütünü çalkalarken bile oynuyor.kapı gıcırtısına onayan cinsinden bizimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…