2009 Nisan Anneleri

selamlar kızlar.....buluşma konusunda yaza kadar izinliyim yazın daha kolay ulaşım araçlarına binmekte...eşyada daha az olacak...hem yürürlerde şimdiden sabırsızlanıyorum....benim çaya misafirlerim yemeğe dönüştü ama yakın arkadaşlarım...bende yufka alıp tava böreği yapıcam birde kahvaltılıklar kekte var akşamdan....napiyim eve gidene dek 7 oluyor ancak bunlar olur olsun gönüller bir olsun

bende baranı uyuttum geldim.. benim uykum yok ..
kociş şuan ucakta - 6 saat sürüyormuş. kazakistan..
allah kısmet ederse sabah 5 de orda...
eski yengem de tacikistan dan dı 5 saat oarasıda uçakla çok uzak gerçekten

olur öyle arada ya napalım

ne güzel arkadaşlıklar kuruldu burda böyle süper
ama didemcim sinemin eşini yemek yaptırmadan bırakma:))

ay güzeller güzeline nazar mı değdi?çok geçmiş olsun

tuğba hayırdır sen ne arıyon bu saate burda genelde bu saatlerde sultan olurdu.. oda yok..
kerem nasıl oldu acaba...

çiçeğide görmüyorum kaç günüdr..canda hastaydı dimi.. yakışıklı sıpa.
kerem iyi sayılırda burnu şırıl şırıl akıyo

Benİm kocİŞte saĞ salİm İnmİŞ.. Allaha ŞÜkÜrler olsun....
gözünaydın bideneem

günaydın arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.
İRFAN paşa dün güzel uyudu ateşide çıkmadı:))
maşallah irfan paşa sana

kimsecikler yok bugün bişi değil hava da buz gibi gezmeye de gidememişsinizdir
vallahi ben gittim hihi annemdeyim şuan

geçmiş olsun büyüdükçe yaramazlıkları artıyor

ege kafasını yatak odası başlıgına vurd ve morardı ........... aglsı kuzum yaa:bbo::bbo::bbo:

ay yavruım geçmiş olsun ya

yarınmı olcak şimdi
buluşma yaa bende gelmek istiyodum ama yarın hayatta gelemem
bursa lı arkadaşlarımızdan da gelen olsa 1 günde kalırız nasıl olsa kocası yok hihih

gülercim bitkisel demir ilacının adını sormuştn adı floradix.doktor numunelerden verdi deneyelim 1 hafta dedi kabız yapmazsa kullanıcaz ama sabah domates rendeledim ekmek ufaladımiçine peynirle yiyordu ecrin en sevdiği kahvaltı.ama ne zamanki ilacı kattım içine ağzını kilitledi.ben tattım domatesin tadını değiiştirmedi ama nasıl anladıysa sıpa yemedi.normalde silip süpürürdü domatesi.yarın bidaha denicem bakalım muhallebisinide reddedecekmi

valla kızlar haberler dedı yarın ıstanbulda kutlamamı ne olucakmış yollar kalabalık dıyolar bı ızleyın sızde öyle dışarı çıkmaya karar verın sanırım ıkıye böluncenız kımı foruma kımı şirvana

selam kıslar nihayet gelebildim uzuun ve yoğun bir haftadan sonra...
nsılsınız... geçmişe çok bakamıcam şimdi ama inş. herkes iyidir...

urlacım geçmiş olsun ege ye....

ya kafayı yicem kerem 3-4gündü biberondan mamayı yemiyor ya ne yapçam ben akıl verin

biberon değiştirdinmi canım en yemesse kaşıkla verıceksın mecburen

kaç tane değiştirdim bi bilsen mamayıda değiştirdim biberonu gördü mü deliriyor kaşıkla nasıl vereyim uykuda ne yapçam acıkınca uyanıyo biberondan yemediği için

valla uyku ıçın mamaya çare bulamam canım çunku selende bı ara ıçmıyodu uyanıyodu

ayrıca benim evime hefrkes davetlidir..
öyle ayrı gayrim yok benim....
takıldım ama zaten iptal oldu herhalde baksana kimseden ses çıkmıyor!

ege kafasını yatak odası başlıgına vurd ve morardı ........... aglsı kuzum yaa:bbo::bbo::bbo:
kuzuma geçmiş olsun.. başladık artık düş kalk büyüyecekler allah sabır versin bize.
kaç tane değiştirdim bi bilsen mamayıda değiştirdim biberonu gördü mü deliriyor kaşıkla nasıl vereyim uykuda ne yapçam acıkınca uyanıyo biberondan yemediği için
sultan varsa akıl verecek olan bana da lazım name'de yemeklere yüz çevirmeye başladı ki ben kaşık maması veriyordum. mama veriyorum istemiyor biberon emmiyor haspam yemek yiyecekmiş bizle!

evet neyseki kabus bitti :) bugün hastaneyi aradım doktorumla görüşmek için doğum iznine ayrılmış.cep tel. yazan kartını nereye koydum bulmam lazımm ilacı öğrenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…