eski yengem de tacikistan dan dı 5 saat oarasıda uçakla çok uzak gerçektenbende baranı uyuttum geldim.. benim uykum yok ..
kociş şuan ucakta - 6 saat sürüyormuş. kazakistan..
allah kısmet ederse sabah 5 de orda...
olur öyle arada ya napalımaz önce kağana bağırdım yaa...allah beni kahretsinn..çokk ağladııııı..ama artık bittim ya..ayağımda abartmıyorum 2 saatir sallıyorum..yatağına koyar koymaz ağlıyoo..bağırdım ağlarken yine bana sokuluyo..içim bi tuhaf oldu..salağım ben salakkkk..
ne güzel arkadaşlıklar kuruldu burda böyle süperMrb
sinemgeldi bugun yerkesecekler INS
AMA cok zor walla bebekle
bize geturdim ogleden sonra onlari AMA ise dondum
annemle kaldilar aksam kocisi geldi aldi onlari
kocisi sefff super ahci
adama kofte parates yedirdik walla uyduruktan begendmistir INS:))))))
gecmise bakamam cok cene yapmissinizz::)))))
umarim kimse hasta degildirrrr
opuyorum ve kaciyorummmm
ay güzeller güzeline nazar mı değdi?çok geçmiş olsunselam canlar. giremiyorum ben yine ne zamandır. selen pazardan berihasta. dün dr.a götürdü öksürüyodu. ciğerlerde bişey yok geniz akıntısından öksürüyo dedi. akşam ve bugün iyice şiddetlendi. bugün başka dr.a götürdüm.bronşit başlangıcı dedi. bir sürü ilaç verdi. hiç bişey yemiyo nerdeyse çok öksürüyo yavrum o öksürdükçe içim acıyoama yapacaklarından da geri kalmıyo. gören kızlar bilir selenin ne kadar afacan olduğunu. sürekli tırmanma yürüme çabasında. bi de bu akşam konsola tırmanmaya çalışırken kafasını kulbuna çarptı. eşim yetişemedi tutmaya. alnı kanadı. Allah korudu yarılcaktı neredeyse. alnının tam ortası da yara şimdi.
buluşma var galiba. selen hasta olmasaydı kesin gelirdim. size iyi eğlenceler artık.
kerem iyi sayılırda burnu şırıl şırıl akıyotuğba hayırdır sen ne arıyon bu saate burda genelde bu saatlerde sultan olurdu.. oda yok..
kerem nasıl oldu acaba...
çiçeğide görmüyorum kaç günüdr..canda hastaydı dimi.. yakışıklı sıpa.
gözünaydın bideneemBenİm kocİŞte saĞ salİm İnmİŞ.. Allaha ŞÜkÜrler olsun....
maşallah irfan paşa sanagünaydın arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.
İRFAN paşa dün güzel uyudu ateşide çıkmadı:))
vallahi ben gittim hihi annemdeyim şuankimsecikler yok bugün bişi değil hava da buz gibi gezmeye de gidememişsinizdir
geçmiş olsun büyüdükçe yaramazlıkları artıyoraliyecim çok geçmiş olsun...
geçen benim bıcırıkda düşmüş kaşının altından gözünün altına kadar kıpkırmızıydı..ama bebiş cildi çabuk toparlıyor kendini..tekrar geçmiş olsun...
ege kafasını yatak odası başlıgına vurd ve morardı ........... aglsı kuzum yaa:bbo::bbo::bbo:
takıldım ama zaten iptal oldu herhalde baksana kimseden ses çıkmıyor!ayrıca benim evime hefrkes davetlidir..
öyle ayrı gayrim yok benim....
kuzuma geçmiş olsun.. başladık artık düş kalk büyüyecekler allah sabır versin bize.ege kafasını yatak odası başlıgına vurd ve morardı ........... aglsı kuzum yaa:bbo::bbo::bbo:
sultan varsa akıl verecek olan bana da lazım name'de yemeklere yüz çevirmeye başladı ki ben kaşık maması veriyordum. mama veriyorum istemiyor biberon emmiyor haspam yemek yiyecekmiş bizle!kaç tane değiştirdim bi bilsen mamayıda değiştirdim biberonu gördü mü deliriyor kaşıkla nasıl vereyim uykuda ne yapçam acıkınca uyanıyo biberondan yemediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?