2009 Nisan Anneleri

sana da geçmiş olsun.biliyosundur o zaman nasıl öksürdüğünü
öyle bişeyler yapmaya çalışıyorum. tarhana çorbasını seviyo mesela. onu yerken arada vermeye çalıştık bugün annemle. ama o kadar akıllılar ki kaşık gördümü içinde ne olursa olsun bakmadan kapıyo ağzını. zorla dudağına değdiriyoruz. çorba olduğunu anlıyo. sonra yemeye başlıyo. arada bi kaşık ilaç koyduk. sonraki çorbaları da yemedi kapadı yine ağzını:) suya götürüp susuz getirir bunlar adamı:)
şimd şırıngaya alıp ağzına sıkıyoruz. ağlıyo falan ama napalım mecburuz
gelmeyi inanaın ben de çok istiyorum.inşallah iyi olur da görüşürüz ne diyim. düşük bi ihtimal ama. geçen de antibiyotik 2 defa da çözmüştü işi. belki yine öyle olur.
Geçmiş olsun Aliye.
sağol güzelim
sen de sağol fatoşçum.

Son düzenleme:
biberon dan yemeyince açlıktan uyandı muhallebi yaptım yemek istemedi kucağımda debelenirken bi baktım ön dişi patladı demiştim ya kanıyo kanı görünce çok korktum ağzını yıkadım muhallebiiyide yemek istemiyordu diş jeli sürdüm yedi yavrum muhallebiyi demekki biberonuda dişinden dolayı yemiyor çok üzülüyorum ya kaç gündür süt içmedi bu çocuk off

Nedir bu dişlerden çektikleri ya

Bu arada Yasmin'e de kilo aldırmaz deniyordu başlarda.
yasmini yeni evliyken kullanıyordum kilo aldım.bırakınca vermeye başladım ama hamile kaldım.ama en önemlisi başağrısıydı.deli ediyordu beni
Kim kim geliyor Forum'a şimdi
sinem ailesiyle gelecekmiş (sinemsin2811) gülşen (rosemarry)gelecek zaten gezmek istiyorumuş forum ist u o da eşiyle gelecek sanırım.bende eşim ve kardeşimle gideceğim.

yok fatoşum şaka yaptım.senin sağlığın düzelsinde kilo nedirki önce sağlık.
ama bende az uyku akşama kadar ev işi çocuk falan derken baya yoruluyorum da kilo milo gitmiyor.bende bi kontrolden geçsem mi diye düşündüm senin anlattıklarından sonra.

Son düzenleme:
aliyecim çok geçmiş olsun güzel yüzlü meleğim iyileşir biran önce bende anin hastalığıyla büyüyn veremliler gibi öksüren bi çocuktum öksürük zordur bilirim umarım en kısa zamanda rabbim şifa verir
tuğbacım öpt canım:) aman bu bebeler ne oynak çıktı başımızaaa

maşallah kalabalık burası
yelız maşallah kuzuna netatlıdır o şimdi oynarken
aliyecim selene geçmiş olsun canım
valla bende yasmıne başladım zaten zor kılo verıyom eh bıde alıram tam olur :)))
yarın foruma gıdenler buluşucak o zaman anlaşılan sadece

aliyecimmm..

çok çokgeçmiş olsuunn..fıstığımaa nazar değdiiii..hem alnı kanamışş.hemm hastalık canım yaa kıyamaamm...

sultann..

süt içmiyorsa bence mamayı değiştirr..kağanda bi ara kesinlikle içmedii..bende hep biberon değilştirdimm..ama sorun mamadaymışş..bi kaç defa bebelac verdimm..şimdi tekrar milupaya geçtikk..belki mamadan sıkılmıştırr..bi dene istersenn..

Bizimkinin de istisnasız yaptığı şey ,oynamak.Bazen birşeye çok odaklandığında bir şey desek de bakmaz,ama naynini naynini bile desek başlar sallanmaya,ama işine de devam eder o arada.Çok komik oluoyr,surat çok ciddi bir surat ifadesi,bir taraftan işiyle ilgileniyor,bir taraftan da oynuyor.

yok ayşe ya keremcik dişinden içemiyomuş sanırım yazık yavruma acıyo tabı napsın

kızlarr bu arada bizim kız nişanlandıı yaa..annemlerdee yokk..ohhh keyifleri yerindeee..her gün bize geliooo..odaya geçipp başbaşa oturuyolarrr..aklinialirimsmile

amann bu kızlarrr böylede benimm oğlumaa noluyooo yaa..kağanda aynııı..yeterki bi müzik duysunn..başlıyoo öne arkaya sallanmayaaaa..ellerdee bay bayy yapıyooo oynarkennn..oynak oğlum benimm..

tugbaaaa..

o doğum kontrol hapının adını bende istiyorumm yaa..öğrenince mutlaka yazzz olurmu..

bu devletten hiç bişiyy olmazzz..vermiyozzz dedilerr yaaa..nerden çıkardınız dedilerr bizee salakklarrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…