sana da geçmiş olsun.biliyosundur o zaman nasıl öksürdüğünüah kıyamam yaa bende kronik bronşit var ben bilirim o öksürük illetini.ilaçlarını muhallebi falan yerken öyle içirsen mesela ecrin demir ilacı içmiyor bende muhallebisine bi tatlı kaşığı döküyorum azıcık muhallebi kaşığın çoğu surup dolu öyle içiriyorum.ama öksürük ilacı öyle etki edermi bilemedimde işte bi fikir olsun.
gülşenle konustum yine akşam üzeri senide sordu gelebilecekmi diye selen rahatsız dedim çok üzüldü.gelmeni çooooook isterim ama öncelik selenin iyi olması Rabbim acil şifalar versin kuzuya.
sağol güzelimGeçmiş olsun Aliye.
biberon dan yemeyince açlıktan uyandı muhallebi yaptım yemek istemedi kucağımda debelenirken bi baktım ön dişi patladı demiştim ya kanıyo kanı görünce çok korktum ağzını yıkadım muhallebiiyide yemek istemiyordu diş jeli sürdüm yedi yavrum muhallebiyi demekki biberonuda dişinden dolayı yemiyor çok üzülüyorum ya kaç gündür süt içmedi bu çocuk off
yasmini yeni evliyken kullanıyordum kilo aldım.bırakınca vermeye başladım ama hamile kaldım.ama en önemlisi başağrısıydı.deli ediyordu beniBu arada Yasmin'e de kilo aldırmaz deniyordu başlarda.
sinem ailesiyle gelecekmiş (sinemsin2811) gülşen (rosemarry)gelecek zaten gezmek istiyorumuş forum ist u o da eşiyle gelecek sanırım.bende eşim ve kardeşimle gideceğim.Kim kim geliyor Forum'a şimdi
aşkolsun tuğba... bana göre hava hoş benim kilo kalıcı olmasa bile gitmesi zor anlamadım mı sana trioidlerde sorun var düzelmez dedi doktorum. kilo vereceğiz ama ÇOOKKK çalışmak lazım dedi. 3-5 seneye de ilaçla yaşamaya başlayacaksın dedi. ve daha önemlisi metabolizmanı hızlandırmak için çalışmalıyız dedi çünkü emekliye ayırmış kendini. 100 bi,rim olması gereken rakam 5 lerde seyrediyor. anlayacağın canım bana değil doğum kontrol ilacı zayıflama ilacı bile nafile şimdi :sinifsinif: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?