2009 Nisan Anneleri

anaaaaaaaaaaa kız öyle olurmu her sağlık ocağı verıyo burda bıle var

tugbaaaa..

o doğum kontrol hapının adını bende istiyorumm yaa..öğrenince mutlaka yazzz olurmu..

bu devletten hiç bişiyy olmazzz..vermiyozzz dedilerr yaaa..nerden çıkardınız dedilerr bizee salakklarrrr..

Ana çocuk sağlığı ve aile planlaması merkezi olmalı. AÇSAP

yazıcam ayşecim bi öğreneyimde.
ecrinin verem aşısı zamanı doktor izine çıkıcam sağlık ocağında vurdurun dedi.gittik suratları 5 karış.soru soruyosun öle bi cevap veriyolarki sanırsın küfrediyor.sinir oluyorum bu devlet hastanesindeki doktorların bazılarının sevabına bu işi yapıyormuş edalarını.sevabına yapılan iş böle insanı aşağılayarak yapılmaz ya neyse.maaşlarını çekmeye giderken de suratları öyle 5 karış oluyor mu acaba ;(

Bir de dr.ların ya devlet ya da özel muayene olayı bence ii oldu,hem devlette çalışıp,oradan hasta çekiyorlar,bir de hastanede özeline gelmeyen hastaya ilgi alaka yok,sanki orada bedavaya çalışıyor.

valla emin deelimm oturup oturmadıklarındaaaannn...hiç seslerri çıkmıoo hihihiiii...

dr deyinceee..

bizde dra gitt,k..benim için..kbb yee..özel bi hastaneyee..resmen soyuldukk yaa..emekli sandığıyızz..önce maaştan sadece 10 lira kesiliyoduu..şimdi muayenede 20 ödedikk..eczaneyee 10..nerde kaldıı sigortaa..tüm birmler sgk da toplammışş...ufaktan soyuyorlarr yaaaa..

kızlarr..vermiyozz diyolar açık açıkk..elimizede bi hap adı yazıp gönderdilerr..ama bunun peşini bırakmam..

Feride,tabi biz olayın bu tarafından bakıyoruz,Dr.lar da kendince haklı olabilirler,ama bazı Dr. lar da aleni,ameliyat bittikten sonra dikişlerini aldırmak için muayenehaneye çağırıyorlar,ne demekse?

Ayşe bizim üstüne özel sağlık sigortamız da var,ayda kaç lira ödüyoruz,o bile bir sürü şeyi ödemiyor,geçen Miray ın vitaminini bile ödemedi,ne anladım ben bu sigorta işinden?Her seferinde bırakalım diyoruz,ama ya kötü birşey olursa ,ya şu olursa bu olursa deyip devam ediyoruz ödemeye.

Beyaz Show kaçtaydı ya,uykum yok,ama daha başlamadı,kırk yılda bir seyredecektim:-((

elif mirayın profilindeki resmi ne güzel yaa harika çıkmış zilloş.ben eklenen resimleri falan göremiyorum facede deli olacamortak bi arkadaş yorum yaparsa bazen çıkıyo yorum yapılan video yada resim.ecrinin resimlerine bakıorum bazen yorum yapan olmuş bildiri gelmemiş.bi auarı varda benmi bilmiyorum anlamadım

Sağol Tuğbacım,Settings den ayar yapmışsındır belki.Genelde fotolarımı sadece arkadaşalrım görsün diye ayarlıyor insanlar,ondan mı görmüyorsun acaba?

mamayıda değiştirdim yaa

kızlarr bu arada bizim kız nişanlandıı yaa..annemlerdee yokk..ohhh keyifleri yerindeee..her gün bize geliooo..odaya geçipp başbaşa oturuyolarrr..aklinialirimsmile
sen sık sık servis yap onlara da bi yanlış olmasın hihi

tugbaaaa..

o doğum kontrol hapının adını bende istiyorumm yaa..öğrenince mutlaka yazzz olurmu..

bu devletten hiç bişiyy olmazzz..vermiyozzz dedilerr yaaa..nerden çıkardınız dedilerr bizee salakklarrrr..
ya devlet aynı devlet değilmi bu ne saçma şeydir

ya kerem haşla uyumadı bende annemdeyim eve gitmek istiyorum ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…