2009 Nisan Anneleri

ee görmediğim zaten arkadaşlarıımın fotoları.profillerine girince görüyorum ama benim ana sayfamda çıkmıyor.videolarda öyle.bu yeni arayüz çok saçma zaten.

feridecim senide kırdıksa affola ama sizin mesleğiniz o kadar önemli ki hiçbir mesleğe benzemiyor ya doktora insan neden gider hastadır medet umar doktordan ama o halde asık surat azar falan on kat rencide edici oluyor.düşük tehlikesi geçirdiğimde 1 gece doğum evinde kaldım hayatımda en çok ağladığım gecedir sırf o doktor ve hemşireler yüzünden

Tuğba,application settings e girip oradan photos
edit settings
additional permission
u seçer misin,orada bazı şeyleri ticklememiş olabilirsin canım.

Bu arada şu ara bloglara sardım,çocuklu annelerin yaptıkları,
içinizde blog oluşturan var mı?
Ben istiyorum ama,bir başlamak gerek,bir de öyle edebi cümleler kuramayabilirim,saçma olmasın:-((

ay film şeridi gibi geçti gözümden resmen ya.

paylaşayım istiyorum.
13. haftamda adapazarındayız ben fecii gripim yine bronşitim azmış.gecenin 2sinde şiddetli öksürükle bi ıslaklık hisetim valla ne yalan sölim çiş kaçırdım sandım nasıl utanıyorum eşimden ama bişi demeden kalktım ışığı yaktım bi bakarım yatak kan içinde hemen annemi uyandırdım nöbetçi kadındoğumcu olan en yakın doğumevi var.gittik beni yatırdılar serumu hemşire danışmaının orda ayakta taktı.gittim yattım yanımada aynı dertten muzdarip bir kadıncağız ama onun kanama çok feci.

sabaha karşı koluma kramplar giriyo hemşireye söledik bu serum akmıyor diye akmasın zaten önemli bişi deil damar yolu açık kalsın diye o serum düşük olursa alıcaz dedi ve dünya başıma yıkıldı.tabi o ana kadar doktoru görene aşkolsun.sabah kaçtı bilmiyorum doktor odasına çağırdı bütün acile gelenler kapısında bekliyor kolumuzda serumlar...önce beni kiloluyum die azarladı sonra serumumu tutan annemi içeri girdi diye azarladı ben tek başıma çıktım ve çatalda muayene oldum bebeği göremiyorum dedi ama ben devamlı ağlıyorum.odama geldim hemşire paniklemiş annemi yine azarlayınca bende ip koptu senin karşında cahil insan yok kimi azarlıyosun çıkar şu serumu gidiyorum dedim.tabi dilekçe yazdırdılar imzaladım kendi istediğimle çıktığıma dair.

hemen eşim geldi özel hastaneye gittik doktor bebeği hemen gördü iyi dedi prolaktinhormonu verdi düşük olmasın die falan filan..

velhasıl ben devlet hastanesinden korkarım.gitmiyorum ecrinin aşılarını hep doktoru yaptı sağlıkocağına bile gidesim yok.

bu saatte bu kalabalık şenlik var......benim misafirler gitti yarın sabahta ablam geliyor....doktor mevzuu derin mevzuu hakikaten.....selene geçmişler olsun tez zamanda iyileşir inşallah

biz karşıya misafrliğe gitmiştik. kayınvalidemlerle anca geldik.
baranı yatırdım.. geldim . buraya ...

yarınki buluşma için bana mesaj atan olmadı... .

kavuştumda işte o geceyide ölsem kemiklerim unutmaz derlerya o misal...

aa gülşen gelmiş eşini uyuttun laptopu kaptınmı gülşen :) hangi semtte şimdi oteliniz

Ya bir de bu hamilelik bambaşka birşey,ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğim doktor,bana kuru bir şekilde _Hamilesin dediğinde çok bozulmuştum,insn daha bir sevecen dille söyler diye.Ama sonradan da düşünüyorum,kadın günde kaçına bu heberi veriyor,şu aklımla böyle de düşünebiliyorum,ama insan daha bir özen bekliyor hamileyken.
Her dr. a gidişinde kalbin güm güm oluyor,sadece 2cm lik birşeyi göreceksin,kalp atışını duyacaksın diye,bir de tabi böyle kötü muamelelr çok yıpratıyor insanı.

hıhım baktım gereken yerler işaretli.
benim facebook türkçe zaten didik didik ettim ayarlarını

kavuştumda işte o geceyide ölsem kemiklerim unutmaz derlerya o misal...

aa gülşen gelmiş eşini uyuttun laptopu kaptınmı gülşen :) hangi semtte şimdi oteliniz

geeldiiimmmmmmm uyutamadımmm:))
maltepe küçükyalıda otelimiz tuğbacım..ben gelmişken hepinizi görmek istiyorum ayalayın yaaa lütfennnnnnnnnnn !!!!!!!!!!boshayallersmile

ben hamile olduğumuda adapazarında öğrendim.o düşük tehlikesi için gittiğim doktordan öğrendim.özel bilge hastanesinde.tonton çok tatlı bir doktor.çok sevecen söylemişti hayatımın en güzel günüydü utanmasam doktora sarılacaktım :)

şimdiki doktorumuda çok çok seviyorum.ethicada çalışıyor.o nereye ben oraya valla o devlete geçse bile yinede peşindeyim :)

ehehehe banada aynen dr.öylee boş boş hamilesin dedi...delüüüü insan biraz renk katar olaya...ben hiç öyle hayal etmemiştim amaa

kaydirigubbakcemile

mıhtarımız el atsın olayada şu pazar günüki organizasyona katılımı arttıralım...şirvanncımm

bende kalabalık olsun hepberaber olsun istiyorum çok.ama yarın için bile kimseden ses çıkmadı gibi bişey.gerçi yarın yollar kapalıymış eşim hayatta çıkmaz.istanbul büyük şehir anacım orta yol bulunamıyoki

Ben zaten başka bir rahatsızlık için kan tahlili yaptırmıştım,tahlil sonucunu alınca orada anladım,yıldız vardı yannda ).O anda kendim o heyecanı mutluluğu yaşamıştım zaten,dr.un söylemesine gerek yoktu zatenhıhhh

Valla mıhtar elinden geleni yaptı,daha da karışacağını sanmıyorum)

Tuğba araya,birşey olmaz,doğum doktorun değil mi,gündüz ara en kötü ihtimal.
Yaın buluşma olmaz herhalde bu gidişle,en azından Şirvanın bugünden haberinin olması gerekiyordu,ona gidlecekse.

geeldiiimmmmmmm uyutamadımmm:))
maltepe küçükyalıda otelimiz tuğbacım..ben gelmişken hepinizi görmek istiyorum ayalayın yaaa lütfennnnnnnnnnn !!!!!!!!!!boshayallersmile

elit otelde mi kalıyosun .

canım bu buluşma işi fiyaskoyla sonuçlandı anlaşılan..

ben foruma gelemiyeceğim. anadolu yakası yada bende başımın üstünde yeriniz var..

ayrıca elif demiş şirvana gidilecekse önceden haberi olsun diye..
anacım bana yemeğemi geliyorsunuz.. maksat birlikte olmak değilmi..
hazır bieyler alrırız.. pizza söyleriz..
maksat muhabbet olsunç benim öyle takıntılarım yok valla..
gelen bana gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…