2009 Nisan Anneleri

forum ist olayı organize edilmiş bişey değil arkadaşlar sakınyanlış anlamayın.hani son dakika haber verdik diye.bugün sinem bana msnden söyledi pazar ailece geliyoruz sende gelirmisin görüşelim diye.biz uzun zamandır görüşmeyi çok istiyorduk zaten.bende gülşeni aradım yarınki buluşma için evi bulamıcanı avm olursa iyi olur falan dedi bende pazar günü forum istanbul olayını söyledim.olay bundan ibaret.

Şirvan,sen bildiğim kadarıyla kendi evinde değildin,o yüzden demiştim,ama yine de bana biri gelecekse en azından akşamdan heberim olsa fena olmaz yani,evde olurum olmam,başka bir planım vardır.
Yani şu açıdan ,herkes karar verir gelmeye,ama o anda sen de başka bir plan yapmışsındır kimse gelmeyecek diye.

neyse ben yatayım ecrin uyumuşken azıcık bende uyurum belki inş. birkaç saat deliksiz uyuruz.
herkese iyi geceler bol uykular olsun

Benim de uykum dağıldı,ama gidip yatayım.Yarın annem çağırdı,bizi özlüyor haftasonları,pardon bizi değil de,Miray ı)
Belki ben de ona bırakıp çıkar AVM dolaşırım.

evet nerden bildin yaa gerçi anadoluda otel az..
ben taa nerelerden geldim ..siz burnunuzun dibindeki yere gelmeye üşeniyosunuz aşkolsun kızlar yyaa ben yarın şirvanla pazar günüde tuğbalarla buluşuyum barii...

yok kız öyle de olmaz.. tel larımız var ya birbirmizde araşırız.. öyle süpriz olmaz..

evet şuan kayınvalidemlerdeyim.. yarın için bana gelinecek olsa.. bir noktada buluşur.. sışardanda lahmancun. pizza ayy ne bilim allah ne verdiyse alır eve giderdik..

evet nerden bildin yaa gerçi anadoluda otel az şirvan
ben taa nerelerden geldim ..siz burnunuzun dibindeki yere gelmeye üşeniyosunuz aşkolsun kızlar yyaa ben yarın şirvanla pazar günüde tuğbalarla buluşuyum barii...

ben bilirim hayatım .. boşuna muhtar değiliz..

o otelin muhasebe müdürü kardeşimin eşi....

baran kaç gecedir....aniden ağlayarak uyanıyor.. ,korkuyormu acaba..

yatırmadan öncede hep okuyorum. nazar değmesin diye...

akşam mercimekli sebze çorbası içirdim. o gazmı yaptı acaba..
gen ekaçgündür kakasınıda yapmadı - onun vermiş olduğu sıkıntıda olabilr.
diş olabilir.. ,
kötü rüya görmüş olabilir..

üfff hep olabilir.. konuşsada derdini söylese.. ona göre yardımcı olsam ..

gece ağladığı zaman memede almıyor.. zorla yatırdım allahtan bu sefer kolay uykuya daldı.. yan yatırdım...
burnumu tıkalı acaba...
kafayı yiyecem

üfff dün eşimi düşündüm uyuyamadım.. bu gecede baranı düşünürüm uyuyamam..

walla büyüksün muhtarım..sendende bişey kaçmıyo :)
ee yarın napıyoz şimdi ben hepinizi görmek istiyoırum gelmişken...orta yolu bulalım ...
vapurdamı buluşsak :)))

kucağına aldığında hemen susuyosa korkmuştur demişti dr.bize..yada yatmadan hemen önce yediyse reflü olabilir..bu aylarda tam gelişiyomuş mide kapakçıkları..

kucağına aldığında hemen susuyosa korkmuştur demişti dr.bize..yada yatmadan hemen önce yediyse reflü olabilir..bu aylarda tam gelişiyomuş mide kapakçıkları..

yok kız yemek yediği saat 7-8 gibiydi..

kucağıma alınca susuyor,, yatırınca ağlıyor...

şimdi anadolu yakasında kimler olacak acaba... hiç bilmiyorum ..
kızım senin şansın hiç bir buluşmam böyle olmszdı...

sende mi var bir uğurluzsuk :=))) saka saka alınma sakın..

sizin yarınki planın nedir şimdi..

bu arada umut nasıl kalıyor sensiz.. viçdansız anne...

canım ben yatıyorum dünden de uykusuzum zaten... ,

sabah yazışırız.. artık.. orta bir karar bullamaya çalışırız..

olmazsa da gönüller bir olsun ne yapalım..

yok cnm niye alınıyım kısmet napalım yaa
sizin yarınki planın nedir şimdi..

bu arada umut nasıl kalıyor sensiz.. viçdansız anne...
umut hayatından çok memnun...anneannesi dedesiyle oyunlar oynuyolar.emmiyo beni de çok aramıyo şimdilik..yarında teyzesi gelir üni.den oooohh daha ne olsunn..pis sıpam yaa özledim şimdi....

eşimin 12de sınavı var idealtepede..2 de bitiyomuş..fenerbahçede biyere uğruycaz bide eşimin tuzlada işi varmış..bi program olmazsa bende onunla takılırım heralde..veya bağdat caddesinde gezinirim..

oyyyyyyy oyyyyyyy kızların ikiside ateşli bende bekliyorum bakalım babamız mı ne yapıyor tahmin edin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…