2009 Nisan Anneleri

aklımda kalanlar!!!

aliyecim selene çok geçmiş olsun..
tuğbacım anlattığın düşük tehlikesi olayı inana benide çok sinir etti yani yanımda olsalar şuan döverdim o insanalrı okadar yani.neyse çok geçmiş olmuş.ecrininine kavuşmuşsun.

sağol canım.benim doktor ilaçı yiyeceğine katarken göstermeden katın yoksa yemez demişti.

evet 6 farklı noktada kutlama var.

ben bugün giremem bi daha.misafirim var.yarın da var.şimdi temizlik yapmalıyım.sonra mutfağa geçmem lazım.
yarınmisafirim olmasaydı foruma gelirdim.ama kahvaltıya geliyolar.belki erken giderlerse gelirim.saati yazın bi de nerde olacağını.forum büyük.

ırfanda gecelerı aĞlayarak uyanıyor
dÜn mesela Çok uyandı.
elını tutuyorum emzıĞını verıyorum gerı uyuyor.

bu arada melekcım egeye Çok geÇmıŞ olsun yaramaz tabı bızımkıler herŞeyı merak edıyorlar bÖle olunca kafa gÖz yaralanıyor.

Günaydın,
Çok geçmiş olsun kızlara,Şenay,babalarını da bir dürt gel)

Biz de eşimle küsüz,dün bütün gün hiç konuşmadık.Sebebi de
Dedim ya dün değil ,ondan önceki gece Miray bit türlü uyumadı,ağladı..Ben odada Miray ı uyutmaya çalışıyorum,ama çocuk nasıl ağlıyor,kaç saat oldu susmadı hala.Adam içerde Bilgisayarda yetişmesi gerekn işi varmış,onu yapıyor,ama hiç gelip de bakmadı yani nesi var,noluyor diye.Tabi nasılsa Elif halleder.Normalde hep ben uyutuyorum,onda uyumuyor zaten,o da ondan rahat,ama bu seferki normal bir durum değildi.
Çağırdım yanıma,insan bir gelir,sorar noluyor diye dedim.Hiç eleştiriyi kabul etmez,hemen döndü gitti,ben hep kendimi düşünüyormuşum da,onun işi varmış,keyfinden mi yapıyormuş da..Ama hiç tartışmaz da,bunları homurdandı gitti odaya,ben de gittim benim de işim var,not gireceğim,git biraz da sen uğraş..Sonra aldı ,ama çocuk susmuyor tabi,gittim baktım ki,ayağına almış,sallıyor.Aldım hemen gittim uyuttum.
Yani uyutma işini ben yapıyorum ya,nasıl olursa o halleder diye düşünüyor ve hiç bu sorumluluğu almıyor,sinir oldum.ınsan o anda korkuyor zaten,birşeyi mi var diye,bu anı da paylaşmak istiyor!!
Dün hiç konuşmadık,gece bir ara Miray kalktığında yine aynı kıvranması oldu,ağladı,bu sefer baktım kalktı,geldi,gazı var herhalde,dün de böyle yapıyordu,dedi.Hehh dedim,şöööle yola gel)ınsana bu kadarcık laf bile yetecek .

çok geçmiş olsun.kıyamam egeye ya.

urlacım geçmiş olsun ege ye....

şirvancım eğer buluşursanız gülşenle bana bi mesaj atar mıısn ben evde olmayacağım.
uyarsa bana bende gelirim

Benim de uykum dağıldı,ama gidip yatayım.Yarın annem çağırdı,bizi özlüyor haftasonları,pardon bizi değil de,Miray ı)
Belki ben de ona bırakıp çıkar AVM dolaşırım.
bende dün akşam üzeri gittim arıyorlar gya gelıyoruz ya gelın özledik diyeeeeeeee

canım sen ona devamlı zeytınyagı içir bagırsakları tembel baranın..........

fitilde versene neden vermıyorsun ege dogdugundan beri ilk kez gecen gğn kabız oldu 3-4 gün yaptı delırcektım hemen zeytınyagı içirik fitil attık yaptı yaratladı kuzummmmm

sende yap bide baran hep kabızzzzzzzz

oyyyyyyy oyyyyyyy kızların ikiside ateşli bende bekliyorum bakalım babamız mı ne yapıyor tahmin edin:))
pop...... büütüyorrdurr
kıyaam kızcelerıne.................

analık işte offfffffffffffffffffffffffffoffffffffffffffffffffff

seninki laftan anlmış benımki ınadına bakmazzzzzzzzzzzzz
bu arada melekcİm egeye Çok geÇmİŞ olsun yaramaz tabİ bİzİmkİler herŞeyİ merak edİyorlar bÖle olunca kafa gÖz yaralanıyor.
teşekkürler cnm evet.........

bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

burda aşlırı yagmur ve soguk varrrrrrrrrrrrr ege uyuyorr saah kalktı tekrar yattı bende yatıcammm uyanmazsaabyeeeeeeeeeeeeeee

mELEKÇıM,O ANDA ASLA KABUL ETMEZ HATASINI,AMA SONRADAN BAKARIM BENıM ıSTEDıĞıM GıBı DAVRANMIŞ

Annem zaten hergün bizde haftaiçi,bir de haftasonu arıyor,siz bize hiç gelmiyorsunuz diye)

günaydıun kıslar nasılsınız...
aliyecim geçmiş olsun
elif maşallah eşin en azından seni üzdüğünün farkında....
poffffffffffff hava kapalı işler beni bekler uykum var alışverişe gitmeliyim hediye alcam yengeme falan ama çooook üşeniyom uyumak istiyom....
urla ege nasıl oldu...

günaydın mı desem ne desem kabus gibiyi dün akşam kerem 1 de yattı zorla
4de kalkktı 5,30 a kadar oyun oynadık perişan olduk vallahi sonra 9,30da kalktı şimdi bişey yemeden yattı ne oldu bu çocuğa yaa çok üzülüyorum kilo kaybedecek(

dün gece kalabalıkmış burası ne güzel

gunyadın kızlar sadece bu kafdara ızın var selen zırlıyo gecmişi okudum anca

canm valla kendimize de haksızlık etmeyelim bazen canımıza yetiyolar bendearada kızarım özelkle gece uykularımdaa
sonradan insan üzülüyo ama naparsn

çok güsel bi yazıymşş zaten yapma etme dedikçe çoçuk bu sefer pısırık yetişiyoo

nasılsınız hanımlar??? :))

saol canm iiyiz senn
aliyecim çok geçmişolsn kuzunaa
şenay senn kuzularınadaaa

kızlar zeynep gece uyandıgı zamn direk ayaga kalkıyo beşigin kenarına geçip bize bakıyo gözümü bi açıyom sıpa ayaktaa odasını ayırsak mı artıkk zilli çaktırmadan uyanırsaa kaydirigubbakcemile3 kötü olurr ama gecede çok sık uyanıyo ben bazen sesini duymam bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…