- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
gülercim bitkisel demir ilacının adını sormuştn adı floradix.doktor numunelerden verdi deneyelim 1 hafta dedi kabız yapmazsa kullanıcaz ama sabah domates rendeledim ekmek ufaladımiçine peynirle yiyordu ecrin en sevdiği kahvaltı.ama ne zamanki ilacı kattım içine ağzını kilitledi.ben tattım domatesin tadını değiiştirmedi ama nasıl anladıysa sıpa yemedi.normalde silip süpürürdü domatesi.yarın bidaha denicem bakalım muhallebisinide reddedecekmi
valla kızlar haberler dedı yarın ıstanbulda kutlamamı ne olucakmış yollar kalabalık dıyolar bı ızleyın sızde öyle dışarı çıkmaya karar verın sanırım ıkıye böluncenız kımı foruma kımı şirvana
Selam millet!
2 gündür Miray da çok zor uyuyor,dün gece ,çok kıvrandı,ağladı etti,zor uyumuştu.
Bugün de gündüz sadece yarım saat uyudu,taaa şimdiye kadar ayaktaydı,yine aynıydı,kıvranıyordu,aklımdan bir sürü sebep geçiriyordum ki,bir an kucağımda dik pozisyona getirdim,ve ağızdan gaaaaaaak sesiyle birlikte yavrum rahatladı ve uyudu o anda.Meğer gazdanmış,üşüttü mü acaba..[/QUOTE
off o gaz bizim de başımızda hala.
herkese merhaba bizde bugün kuzuluğa gittik çok güzel bir gün geçirdik gokart mı ne varmış ona bindik hani şu traktörlerin küçüğü var atv mi ne ona bindik aman o atv ne eğlenceli bişeymişşş ama görümcem devrildi atv den ucuz atlattık ama çok korktum bişey oldu diye birde her yer çabur gaza bastıkça kafama kadar çamur oldum.
yarınki buluşma için bende gelicektim ama yarın kutlama varmış ve ana yollar kapatılacakmış eşim gidemeyiz dedi iş arası getiricekti yarın yollara çıkılmaz dedi
kızlar benim kız oynak çıktı:)bir kaç kere halası cep telden müzik dinletmiş şimdi tel gördümü tuşlarrına basıyor sallanıyor sonra bize uzatıyor aç diye açıyoruz aman ne aynamak hani aylılar oynarya öyle indirip kaldırıyor ayaklarını yerden haspam yürümeyi öğrendi şimdi ayaktaa kıvırıyorrrr:)))
maşallah ya senin kız çok hızlı çıktı annesi.
iyi akşamlar ızlar.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler.
girdim ama yazamıyorum ki tuğbacım.sağol sorduğun için. iyimi kötümü ben de tam bilmiyorum. bazen çok öksürüyo ağlıyo uyuyamıyo.şimdi iyi oynuyo babasıyla. ilaçlarını çok zor içiyo. ondan korkuyorum iyileşemicek diye.
ama çok kötü bişey ya. ben hiç böyle öksürük problemi yaşamadım çocukluğumdan beri. garip geliyo.çok kötü öksürüyo. nasıl içi acıyo kim bilir. uykusunda tutmaya çalışıyo öksürüğünü o küçücük canıyla. bir an önce geçer ya da hafifler inşallah.
pazar foruma geliyosunuz sanırım. söylüyorum ya hep bana çok yakın. selen iyi olursa sizi görmek için kısa bi süre uğrayabilirim. pek sanmıyorum iyi olacağını. keşke hasta olmasaydı görüşürdük ne güzel.
geçecek canım.4 . gün bizde öksürük bitmişti şükür.
sağol elifçim.
Allah korusun hepsini. çok zormuş bu hastalık. öyle soğuk algınlığı burun akıntısına falan benzemiyo.
güler hangi ilaçları verdi diye sormuştu. burda yok şimdi ama okusa diye yazayım
mukotik,ventolin,dolven ve oraceftin antibiyotik.
biz de ventolin asist agumentin antibiyotik ve burun spreyi kullanmıştık.bi de turp ve bal denedim.
biberon dan yemeyince açlıktan uyandı muhallebi yaptım yemek istemedi kucağımda debelenirken bi baktım ön dişi patladı demiştim ya kanıyo kanı görünce çok korktum ağzını yıkadım muhallebiiyide yemek istemiyordu diş jeli sürdüm yedi yavrum muhallebiyi demekki biberonuda dişinden dolayı yemiyor çok üzülüyorum ya kaç gündür süt içmedi bu çocuk off
canım ya noldu ki.nazar m ı değdi keremciğe acaba.
yazıcam ayşecim bi öğreneyimde.
ecrinin verem aşısı zamanı doktor izine çıkıcam sağlık ocağında vurdurun dedi.gittik suratları 5 karış.soru soruyosun öle bi cevap veriyolarki sanırsın küfrediyor.sinir oluyorum bu devlet hastanesindeki doktorların bazılarının sevabına bu işi yapıyormuş edalarını.sevabına yapılan iş böle insanı aşağılayarak yapılmaz ya neyse.maaşlarını çekmeye giderken de suratları öyle 5 karış oluyor mu acaba ;(
bilmem mi hiç sevmiyorum hastaneleri.
baran kaç gecedir....aniden ağlayarak uyanıyor.. ,korkuyormu acaba..
yatırmadan öncede hep okuyorum. nazar değmesin diye...
akşam mercimekli sebze çorbası içirdim. o gazmı yaptı acaba..
gen ekaçgündür kakasınıda yapmadı - onun vermiş olduğu sıkıntıda olabilr.
diş olabilir.. ,
kötü rüya görmüş olabilir..
üfff hep olabilir.. konuşsada derdini söylese.. ona göre yardımcı olsam ..
gece ağladığı zaman memede almıyor.. zorla yatırdım allahtan bu sefer kolay uykuya daldı.. yan yatırdım...
burnumu tıkalı acaba...
kafayı yiyecem
üfff dün eşimi düşündüm uyuyamadım.. bu gecede baranı düşünürüm uyuyamam..
şirvan bu saydıkalrını her gece ben de sıralıyorum.
oyyyyyyy oyyyyyyy kızların ikiside ateşli bende bekliyorum bakalım babamız mı ne yapıyor tahmin edin:))
geçmiş olsun.babalar uyumaktan başka ne yapar ki?
eski yengem de tacikistan dan dı 5 saat oarasıda uçakla çok uzak gerçekten
olur öyle arada ya napalım
ne güzel arkadaşlıklar kuruldu burda böyle süper
ama didemcim sinemin eşini yemek yaptırmadan bırakma:))
ay güzeller güzeline nazar mı değdi?çok geçmiş olsun
kerem iyi sayılırda burnu şırıl şırıl akıyo
gözünaydın bideneem
maşallah irfan paşa sana
vallahi ben gittim hihi annemdeyim şuan
geçmiş olsun büyüdükçe yaramazlıkları artıyor
ay yavruım geçmiş olsun ya
çok geçmiş olsun.kıyamam egeye ya.
urlacım geçmiş olsun ege ye....
takıldım ama zaten iptal oldu herhalde baksana kimseden ses çıkmıyor!
kuzuma geçmiş olsun.. başladık artık düş kalk büyüyecekler allah sabır versin bize.teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr
egede bi müzik duydumu ayaktaysa popuyu sallıyorr alkış yapıyorrrrrrrrherkese merhaba bizde bugün kuzuluğa gittik çok güzel bir gün geçirdik gokart mı ne varmış ona bindik hani şu traktörlerin küçüğü var atv mi ne ona bindik aman o atv ne eğlenceli bişeymişşş ama görümcem devrildi atv den ucuz atlattık ama çok korktum bişey oldu diye birde her yer çabur gaza bastıkça kafama kadar çamur oldum.
yarınki buluşma için bende gelicektim ama yarın kutlama varmış ve ana yollar kapatılacakmış eşim gidemeyiz dedi iş arası getiricekti yarın yollara çıkılmaz dedi
kızlar benim kız oynak çıktı:)bir kaç kere halası cep telden müzik dinletmiş şimdi tel gördümü tuşlarrına basıyor sallanıyor sonra bize uzatıyor aç diye açıyoruz aman ne aynamak hani aylılar oynarya öyle indirip kaldırıyor ayaklarını yerden haspam yürümeyi öğrendi şimdi ayaktaa kıvırıyorrrr:)))
burda verıyorlar nasıl olur yaaaaaaaatugbaaaa..
o doğum kontrol hapının adını bende istiyorumm yaa..öğrenince mutlaka yazzz olurmu..
bu devletten hiç bişiyy olmazzz..vermiyozzz dedilerr yaaa..nerden çıkardınız dedilerr bizee salakklarrrr..
sacmalık
BU ARAA EGE BENIM CEP TELEFONUMU ALMIŞ DÜN AKŞAM KANEPENIN ÜZERİNDEYDİ....
KULAGINA KOYMUŞ GÜL GÜL ÖLDÜK ALOO YAPIOM DİREK KULLAGINDA TELEFON ZARARLI BİLİOM AMA Bİ SEFERLİK OLDU COK GÜLDÜK...
bende dün akşam üzeri gittim arıyorlar gya gelıyoruz ya gelın özledik diyeeeeeeeeBenim de uykum dağıldı,ama gidip yatayım.Yarın annem çağırdı,bizi özlüyor haftasonları,pardon bizi değil de,Miray ı)
Belki ben de ona bırakıp çıkar AVM dolaşırım.
canım sen ona devamlı zeytınyagı içir bagırsakları tembel baranın..........baran kaç gecedir....aniden ağlayarak uyanıyor.. ,korkuyormu acaba..
yatırmadan öncede hep okuyorum. nazar değmesin diye...
akşam mercimekli sebze çorbası içirdim. o gazmı yaptı acaba..
gen ekaçgündür kakasınıda yapmadı - onun vermiş olduğu sıkıntıda olabilr.
diş olabilir.. ,
kötü rüya görmüş olabilir..
üfff hep olabilir.. konuşsada derdini söylese.. ona göre yardımcı olsam ..
gece ağladığı zaman memede almıyor.. zorla yatırdım allahtan bu sefer kolay uykuya daldı.. yan yatırdım...
burnumu tıkalı acaba...
kafayı yiyecem
üfff dün eşimi düşündüm uyuyamadım.. bu gecede baranı düşünürüm uyuyamam..
pop...... büütüyorrdurroyyyyyyy oyyyyyyy kızların ikiside ateşli bende bekliyorum bakalım babamız mı ne yapıyor tahmin edin:))
seninki laftan anlmış benımki ınadına bakmazzzzzzzzzzzzzBiz de eşimle küsüz,dün bütün gün hiç konuşmadık.Sebebi de
Dedim ya dün değil ,ondan önceki gece Miray bit türlü uyumadı,ağladı..Ben odada Miray ı uyutmaya çalışıyorum,ama çocuk nasıl ağlıyor,kaç saat oldu susmadı hala.Adam içerde Bilgisayarda yetişmesi gerekn işi varmış,onu yapıyor,ama hiç gelip de bakmadı yani nesi var,noluyor diye.Tabi nasılsa Elif halleder.Normalde hep ben uyutuyorum,onda uyumuyor zaten,o da ondan rahat,ama bu seferki normal bir durum değildi.
Çağırdım yanıma,insan bir gelir,sorar noluyor diye dedim.Hiç eleştiriyi kabul etmez,hemen döndü gitti,ben hep kendimi düşünüyormuşum da,onun işi varmış,keyfinden mi yapıyormuş da..Ama hiç tartışmaz da,bunları homurdandı gitti odaya,ben de gittim benim de işim var,not gireceğim,git biraz da sen uğraş..Sonra aldı ,ama çocuk susmuyor tabi,gittim baktım ki,ayağına almış,sallıyor.Aldım hemen gittim uyuttum.
Yani uyutma işini ben yapıyorum ya,nasıl olursa o halleder diye düşünüyor ve hiç bu sorumluluğu almıyor,sinir oldum.İnsan o anda korkuyor zaten,birşeyi mi var diye,bu anı da paylaşmak istiyor!!
Dün hiç konuşmadık,gece bir ara Miray kalktığında yine aynı kıvranması oldu,ağladı,bu sefer baktım kalktı,geldi,gazı var herhalde,dün de böyle yapıyordu,dedi.Hehh dedim,şöööle yola gel)İnsana bu kadarcık laf bile yetecek .
teşekkürler cnm evet.........bu arada melekcİm egeye Çok geÇmİŞ olsun yaramaz tabİ bİzİmkİler herŞeyİ merak edİyorlar bÖle olunca kafa gÖz yaralanıyor.
canm valla kendimize de haksızlık etmeyelim bazen canımıza yetiyolar bendearada kızarım özelkle gece uykularımdaaaz önce kağana bağırdım yaa...allah beni kahretsinn..çokk ağladııııı..ama artık bittim ya..ayağımda abartmıyorum 2 saatir sallıyorum..yatağına koyar koymaz ağlıyoo..bağırdım ağlarken yine bana sokuluyo..içim bi tuhaf oldu..salağım ben salakkkk..
çok güsel bi yazıymşş zaten yapma etme dedikçe çoçuk bu sefer pısırık yetişiyooBir laboratuvarda deney yapılıyor. Büyük bir akvaryum var. İçine bir büyük balık ve çokça küçük balık atılıyor. E tabi haliyle büyük olanı acıktıkça küçükleri yiyor... Daha sonra akvaryumun ortasına dikey bir cam yerleştiriliyor ve akvaryum ikiye ayrılıyor. Büyük balık bir tarafa küçük balıklar da diğer tarafa yerleştiriliyor. Büyük balık cam bölmeyi geçmek ve küçük balıkları yemek için defalarca deneme yapıyor. Bu durum tam 28 saat boyunca sürüyor. 28. saat sonunda büyük balık artık diğer tarafa geçmek için mücadele etmeyi bırakıyor. Ve sonunda cam bölmeyi kaldırıyorlar. O da ne! Büyük balık küçükleri yemek için hiçbir hamle yapmıyor. Saatler geçtigi halde onları yemedigi görülüyor... Buna psikolojide ögrenilmiş acizlik deniyormuş. istatistiklere göre bir çocuk ergenlik yaşına gelinceye kadar ortalama 148.000 defa anne babanın yapma, elleme, dokunma.. gibi sözlerini duyuyormuş. Böyle olunca da çocukta büyüyünce yapamama, edememe özellikleri gelişiyor ve kendine güveni yitiriyormuş. sanırım biraz daha duyarlı ve müsamahalı olmalıyız çocuklara karsı kendine güvenen bireylerden bir toplum oluşturmak için.
nasılsınız hanımlar??? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?