morartısı var daa kıyamam yaaagünaydıun kıslar nasılsınız...
aliyecim geçmiş olsun
elif maşallah eşin en azından seni üzdüğünün farkında....
poffffffffffff hava kapalı işler beni bekler uykum var alışverişe gitmeliyim hediye alcam yengeme falan ama çooook üşeniyom uyumak istiyom....
urla ege nasıl oldu...
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar zeynep gece uyandıgı zamn direk ayaga kalkıyo beşigin kenarına geçip bize bakıyo gözümü bi açıyom sıpa ayaktaa odasını ayırsak mı artıkk zilli çaktırmadan uyanırsaa kaydirigubbakcemile3 kötü olurr ama gecede çok sık uyanıyo ben bazen sesini duymam bilee
evet yaaaaa egenınde burnu akmaya başşladııııııııbir an önce yaz gelse hastalıklar defolup gitse yaa
evet burasıda cok sogukkkkkkkkkksultan keremciğe gecmiş olsun
şenay kuzuların ateşi çabucak düşer inşallah
nagıhan selen 1 aydır öyle hemen hemen bı bakmışım dıkılmış salıncakta bakıyo
hava çok soğuk anneme gıdıcem bu gun ama hala çıkamadık evden
amin canım ... Inş. Kontrolde iyi geçer
sağolun kızlar çok şükür güzel haberlerle döndüm herşey normal dedi dr,daha çok erken örümceğine koyun 20dk dursun dedi,bu arada dr değişmiş çok tatlı bir bayan şimdilik dr iyi gibi ama zaman gösterecek yeni doktorumuzda MAŞALLAHmaşallah ecrine.bitkisel demir ilacının adı ne tuğba yazabilir misin?
selene çok geçm iş olsun canım.ilaç olarak ne verdi doktorunuz.dikkatli kullan geçeiyo 1 haftda inşallah.
inşallah güğzel haberlerini bekliyoruz
gözün aydın canım.
çok sevindim.
çok güzel örnekleyerek anlatmışsın canım bende kızımı kısatlamadan ayrıca şımartmadan büyütmek istiyorum İNŞALLAHBir laboratuvarda deney yapılıyor. Büyük bir akvaryum var. İçine bir büyük balık ve çokça küçük balık atılıyor. E tabi haliyle büyük olanı acıktıkça küçükleri yiyor... Daha sonra akvaryumun ortasına dikey bir cam yerleştiriliyor ve akvaryum ikiye ayrılıyor. Büyük balık bir tarafa küçük balıklar da diğer tarafa yerleştiriliyor. Büyük balık cam bölmeyi geçmek ve küçük balıkları yemek için defalarca deneme yapıyor. Bu durum tam 28 saat boyunca sürüyor. 28. saat sonunda büyük balık artık diğer tarafa geçmek için mücadele etmeyi bırakıyor. Ve sonunda cam bölmeyi kaldırıyorlar. O da ne! Büyük balık küçükleri yemek için hiçbir hamle yapmıyor. Saatler geçtigi halde onları yemedigi görülüyor... Buna psikolojide ögrenilmiş acizlik deniyormuş. istatistiklere göre bir çocuk ergenlik yaşına gelinceye kadar ortalama 148.000 defa anne babanın yapma, elleme, dokunma.. gibi sözlerini duyuyormuş. Böyle olunca da çocukta büyüyünce yapamama, edememe özellikleri gelişiyor ve kendine güveni yitiriyormuş. sanırım biraz daha duyarlı ve müsamahalı olmalıyız çocuklara karsı kendine güvenen bireylerden bir toplum oluşturmak için.
Kızlar merhaba,bir sorum olacak.
Miray için Yayla çorbası yapacağım da,pirinci haşlıyoruz ya,suyunu döküp sadece pirinci mi ekliyoruz,yoksa haşladığımız suyuyla birlikte mii çorbaya katıyoruz
Acilllllllllll
bir an önce yaz gelse hastalıklar defolup gitse yaa
kızlar biberon için hangi memeyi kullanıyorsunuz orta akışmı hoızlı akışmı yavaş akışmı.ve hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz hepinize teşekkürler.
ben her balığı verıyorum artık ama çıpura tercıhımız:) selen onu daha bı severek yıyo canım ben suda haşlıyorum yada ızgarada bıze yapıtığım gıbı yapıyorum
Kızlar dr bide sizinle sofrada oturup rahatca yemek yiyebilir artık dedi,ama ekmeği eline verdiğinizde dikkatli olun tehlikeli olabilir dedi.BALIK ÇORBASIN dan bahsetmiştiniz sormayı unuttum nasıl ve hangi balıktan yapıyorsunuz kızlar.dr balık yedir dedi ben bu konuda çok eksiğim(
sardelye hariç diger balıklardan verıyorumm.. geneli çipura.. egede severek yıyor
büyük balık sevıyor oglum bende sardelyeyı cok sevrim....
bu yemekteyizde sürekli yapıyorlar karides nasıl bişey böcek dımı o tanı nasıl çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?