2009 Nisan Anneleri

Gunaydin
hasta bebislere acil sifalarrrrrr
evet bahar gelsede temizlensek hastaliklarda cekip gitseeeeeee
bugun evdeyiz temizlikte var
demiri simdi uyuttum
sinemler daha yerlesemediler
bugun esyalar falan anca yerlesirler gibi
havada yagmurlu

yaaa sultan su tariften tiramisu yaptik AMA kremasi kati oldu
sanirim beceremedim
bakalim tadi nasil olmusss
eeee alismadil .de don durmazmus:::)))))))

sultan keremciğe gecmiş olsun
şenay kuzuların ateşi çabucak düşer inşallah
nagıhan selen 1 aydır öyle hemen hemen bı bakmışım dıkılmış salıncakta bakıyo
hava çok soğuk anneme gıdıcem bu gun ama hala çıkamadık evden

morartısı var daa kıyamam yaaa
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir an önce yaz gelse hastalıklar defolup gitse yaa
evet yaaaaa egenınde burnu akmaya başşladıııııııı

evet burasıda cok sogukkkkkkkkkk

amin canım ... Inş. Kontrolde iyi geçer

sağolun kızlar çok şükür güzel haberlerle döndüm herşey normal dedi dr,daha çok erken örümceğine koyun 20dk dursun dedi,bu arada dr değişmiş çok tatlı bir bayan şimdilik dr iyi gibi ama zaman gösterecek yeni doktorumuzda MAŞALLAHelif sena'nın gelişimini beyendi,uzun olcakmış hanfendi İNŞALLAH:)),sürekli başını sallıyorsu kulağından korkuyordum ama hamd ı sena lar olsun bişey çıkmadı 2 diş daha geliyor ondan sallıyor dedi:))kısaca böyle kızlar kırılan örümceğinide değiştirdik bence örümcek bebişlerin yürümesinde büyük destek.
çok güzel örnekleyerek anlatmışsın canım bende kızımı kısatlamadan ayrıca şımartmadan büyütmek istiyorum İNŞALLAH

Canım acil yazmışsın ama ben yinede yazayım princi haşlayınca suyunu süzüm öyle ilave ediyorum

Kızlar dr bide sizinle sofrada oturup rahatca yemek yiyebilir artık dedi,ama ekmeği eline verdiğinizde dikkatli olun tehlikeli olabilir dedi.BALIK ÇORBASIN dan bahsetmiştiniz sormayı unuttum nasıl ve hangi balıktan yapıyorsunuz kızlar.dr balık yedir dedi ben bu konuda çok eksiğim(

Son düzenleme:
kızlar biberon için hangi memeyi kullanıyorsunuz orta akışmı hoızlı akışmı yavaş akışmı.ve hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz hepinize teşekkürler.

bir an önce yaz gelse hastalıklar defolup gitse yaa

bende hep öyle diyorum sultan İNŞALLAH ya kışı severdim özllikle ilk baharı nisan doğumluyum belki ondandır ama bu hastalıklar yüzünden yaz hariç hiçbir mevsim olmasın istiyorum,doğrusu yazında bişeyler çıkıyor...boshayallersmile

ben her balığı verıyorum artık ama çıpura tercıhımız:) selen onu daha bı severek yıyo canım ben suda haşlıyorum yada ızgarada bıze yapıtığım gıbı yapıyorum

kızlar biberon için hangi memeyi kullanıyorsunuz orta akışmı hoızlı akışmı yavaş akışmı.ve hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz hepinize teşekkürler.

orta akış,chicko'yu kullanıyoruma.s

ben her balığı verıyorum artık ama çıpura tercıhımız:) selen onu daha bı severek yıyo canım ben suda haşlıyorum yada ızgarada bıze yapıtığım gıbı yapıyorum

sağol canım deneyeyim ben kendim balık hiç sevmiyorum belki arada hamsi oda çok kızarınca 7-8 tane yiyorum ama çok faydalı kızım yesin istiyorum zaten şimdiye kadar hiç balık temizlemedim elimi süremiyorum çok cinsim bu konuda pişirme önerisi için de teşekkürleropuyorumnanaktan

sardelye hariç diger balıklardan verıyorumm.. geneli çipura.. egede severek yıyor

büyük balık sevıyor oglum bende sardelyeyı cok sevrim....

sardelye hariç diger balıklardan verıyorumm.. geneli çipura.. egede severek yıyor

büyük balık sevıyor oglum bende sardelyeyı cok sevrim....

sağol canım bende eşime aldırayım çipura kazandıopuyorumnanaktan

bu yemekteyizde sürekli yapıyorlar karides nasıl bişey böcek dımı o tanı nasıl çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…