damak zevkine bağlı ben severim. güveç ve salatasını yedim ama ben yapmadım hiç. tavuk etiyle balık eti arası bir tadı var.bu yemekteyizde sürekli yapıyorlar karides nasıl bişey böcek dımı o tanı nasıl çok merak ediyorum
ben de buradayım hayatım ama işte olduğumdan sayfa açık unutuyorum bakmayı.urla
tek ben varım ay kimseler yok............
havalarda soguk gezentiler nerelerdesınızzzzzzzzz
KEŞKEEE!!!!! uykuya hasretim ben de nerdeee uyuyacağız hatun çalışıyoruz burada :)))bende varım canım,uyuyor herkes:))
bende ilk defa yaptım canım netten baktım her zaman yaptığım tariflerine güvendiğim bi site var devletşah diye yazrsan çıkar heraldeGunaydin
hasta bebislere acil sifalarrrrrr
evet bahar gelsede temizlensek hastaliklarda cekip gitseeeeeee
bugun evdeyiz temizlikte var
demiri simdi uyuttum
sinemler daha yerlesemediler
bugun esyalar falan anca yerlesirler gibi
havada yagmurlu
yaaa sultan su tariften tiramisu yaptik AMA kremasi kati oldu
sanirim beceremedim
bakalim tadi nasil olmusss
eeee alismadil .de don durmazmus:::)))))))
saol tatlımsultan keremciğe gecmiş olsun
şenay kuzuların ateşi çabucak düşer inşallah
nagıhan selen 1 aydır öyle hemen hemen bı bakmışım dıkılmış salıncakta bakıyo
hava çok soğuk anneme gıdıcem bu gun ama hala çıkamadık evden
bende çok az veriyorum balığı ya somon verilebilir bencede çok faydalıKızlar dr bide sizinle sofrada oturup rahatca yemek yiyebilir artık dedi,ama ekmeği eline verdiğinizde dikkatli olun tehlikeli olabilir dedi.BALIK ÇORBASIN dan bahsetmiştiniz sormayı unuttum nasıl ve hangi balıktan yapıyorsunuz kızlar.dr balık yedir dedi ben bu konuda çok eksiğim(
aynen bendebende hep öyle diyorum sultan İNŞALLAH ya kışı severdim özllikle ilk baharı nisan doğumluyum belki ondandır ama bu hastalıklar yüzünden yaz hariç hiçbir mevsim olmasın istiyorum,doğrusu yazında bişeyler çıkıyor...boshayallersmile
bizimki 0 dan yeni geçti ama orta akışta fazla geliyor habire biberon ve uç alıp deniyoruzkızlar biberon için hangi memeyi kullanıyorsunuz orta akışmı hoızlı akışmı yavaş akışmı.ve hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz hepinize teşekkürler.
karides güveç ve kalamara bayılırımmm hımmmmmevet canım böcek gibi bişey...
geçmiş olsun bidenem neyi var yavruşlarınsağolun kızlar sıpaların ateşi düştü çok şükür ama keyifsizler bende sabahı sabah ettim her zamanki gibi uykuuuuuuuuuuuuuuuuu bul artık beniiiiiiiiii
bademciklerının gecmeşine sevindimselam kızlar keremi doktora götürdük ordan da evime geldim ya insanın evi gibi yok Allah kimseyi evsiz bırakmasın
keremin bademcikleri geçmiş şükür ama şimdide üşüttü o kadar da koruyorum ama yapçak bişey yok yine şurup iççez
biberonu da dişten almayabilir dedi
dedim gece uyurken biberondan yemediği için uyanıyo oturuyo bizimle yapçak bişey yok dedi biberonla içene kadr böyle devam dedi(
dolven şurup varya onu diş için kullan dedi yani dişler çok ağrı yapar günde 2-3 kere verebilirsin dedi
bende ilk defa yaptım canım netten baktım her zaman yaptığım tariflerine güvendiğim bi site var devletşah diye yazrsan çıkar heralde
ordan yaptım nefis oldu
saol tatlım
bende çok az veriyorum balığı ya somon verilebilir bencede çok faydalı
öğle öğününde veriyosuunuz dimi balığı?
aynen bende
bizimki 0 dan yeni geçti ama orta akışta fazla geliyor habire biberon ve uç alıp deniyoruz
karides güveç ve kalamara bayılırımmm hımmmmm
geçmiş olsun bidenem neyi var yavruşların
allahım yardımcıj-n olsun...... seni düşünemıyorum bileeeeeeeeeeeee zorrrrrrrrsağolun kızlar sıpaların ateşi düştü çok şükür ama keyifsizler bende sabahı sabah ettim her zamanki gibi uykuuuuuuuuuuuuuuuuu bul artık beniiiiiiiiii
slm kızlar.
kk'ya göz atmayı özlemişim.......
ege herşeye tutunup kalkıyor ve tutunarak yürüyor.
azda olsa desteksiz taytay duruyor.
tek başına odada bırakamıyorum artık.
maşallahhh iştahımızda eskiye göre iyi.
4.dişimiz çok rahatsız ediyor.
gece uyanıp ağlıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?