2009 Nisan Anneleri

aysuncum doğum günün kutlu olsun..

kerem - yusuf - zepnep -zeren -aklıma gelmiyen diğer hasta sıpalara geçmiş olsun..
inş. tez zamanda iyileşirler...

tuğba gene başbaşa kaldık..

kardeşim yemeğe çağırıyor... sonradan görüşmek üzere.....

istanbulda hava çok soğuk ....
kar havası var resmen.. allah evsizlere - odunu kömürü olmayanlara yardımcı olsun..

allah günah yazmasın ama kış mevsimini hiç sevmiyorum..

afiyet olsun şirvancım
bizde şimdi kalktık sofradan kaynım bizde dün kız kardeşim de gelmişti hep beraber yemek yedik.
hava fecii soğuk bakalım yarın ne olacak forum istanbul buluşması

fotolari koyun bak ben meraklanirim haaaaaa
kizlar bebelerden yuruyenler oldumu sonradaan ben takip edemedim

selamlar.....yusufa geçmiş olsun...zeren ve zeynebimizede....keremcikte iyileşmiş maşallah.....hava cidden soğuk....banada ablam geldi tüm gün oturduk bayramdan beri görmemiştim çok özledim.....o gitti benimde akşam akşam temizlik aşkım tuttu napim fırsat yok ki:)) gelen giden oluyor eksik olmasınlar....koltuk minderlerini söktük eşimle diğer yerleride ben sildim...acaba diyorum kızlar kol kısımlarına gazetelik gibi kumaş yaptırsam çok mu kötü durur....
aysuncum doğum günün kutlu olsun canım benim..nice mutlu senelere ege paşa ile...bide sudenaz gelirse ohhh değme keyfine:))

istanbulda hava çok soğuk ....
kar havası var resmen.. allah evsizlere - odunu kömürü olmayanlara yardımcı olsun..

allah günah yazmasın ama kış mevsimini hiç sevmiyorum..
amin............

fotolari koyun bak ben meraklanirim haaaaaa
kizlar bebelerden yuruyenler oldumu sonradaan ben takip edemedim
huzur84 kızı yürüyordu başka yüreyen yokk

Selam kızlar yusufta bende hastayımkullandığımız ilaçlar hiç fayda etmedi çocuğum çok kötü öksürüyor içim parçalanıyor kendi derdimi unttum .......
gecmiş olsunnn

egenınde tek burnu akıyo ve devamlı hapşuruyor

buarada ege yemegi gördümü mamamamma a mamama diyor

yemek yedık az önce verdimmm güze güzelmi dedim sanki büyük insan gibi hımmmmmmm yaptı ben onu yedım o yemegi...........

TENCEREM KAYNAR YEMEGİM PİŞER YEMEGIM PİŞER KARNIM DOYAR.........hihoyyythihoyyyt

Selam kızlar yusufta bende hastayımkullandığımız ilaçlar hiç fayda etmedi çocuğum çok kötü öksürüyor içim parçalanıyor kendi derdimi unttum .......
geçmiş olsun canım
ooo hoşgeldin ege ye maşallah
Bizde Kayra yı bugün doktora götürdük gelişimi iyi dedi ama yine yalancı memeden dolayı enfeksiyon almış kızarmış dedi hafif öksürmesi ondan dedi burun akıntısı için gifrer aldık antibyotik verdi ama kullanma taraftarı değilim boyuna 82 dedi gerçi eşimin boyu uzundur ama bence hemşire yanlış ölçtü o kadara değildir bence biz eşimle beraber ölçeceğiz uyansın, bebişim 10 kilo olmuş Allahım nazarlardan korusun gelişimi iyi dedi

teşekkürler kızlar...
mine geçmiş olsun canım kayraya.
antibiyotiği kolay vermezler canım gerekli görmüştür bence.
bizim dr.umuz da emziği bıraktır dedi ama ege arıyor.
bazen eline biberonunu veriyorum hem sütünü,suyunu içiyor.
ama kolay olmayacak bıraktırmak.
diş jeli kullanan arkadaşlar egeye dr.u dentinox vermişti ama çok etkili olduğunu düşünmüyorum.
sizin jelin adı nedir?

Aysun doğumgünün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yıllara!
Bize calgel jel verdi,ama 1 ya da 2 kere kullandık,hiç dişimiz yok da,söylemesi ayıp:-((

Biz de bugün Miray la anneme gitmiştik,Miray ı orada bırakıp eşimle AVM dolaştık biraz,feci indirimler var,ama biz çoğu mağazaya girmedik bile,vakit yok.Zaten kendimize birşeyler almak hiç gelmiyor içimizden.Miray için 1 jeans,1 kadife pantolon,1 de elbise aldık ,çok ciciler!!Zara da kaşe kabanlar vardı,ama malesef beden ya da renk kalmamıştı,almadık.Başka da mont bulamadık güzel:-((

Aysun doğumgünün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yıllara!
Bize calgel jel verdi,ama 1 ya da 2 kere kullandık,hiç dişimiz yok da,söylemesi ayıp:-((

sağol canım.
daha sağlıklı olucak dişleri annesi:))
iyi geldimi canım jel.
çok zor ya.....diş çıkartma olayı(((
ege çok kuduruk oldu..

Annemlerde eşimle ikimizin fotosu var,sehpanın üstünde.Bir ara annem diyor,Miray sessizleşti,gözünü bir yere dikti,bir bakmış ki,bizim fotoğrafımıza bakıyormuş.Sonra annem üzülmesin diye,o fotoyu kaldırmış,sonra Miray daha da kötü olmuş,sanki ağlayacak gibi olmuş,sonra annem eline vermiş fotoğrafı.Almış eline veee,yüzünü benim olduğum yere koymuş,öööle yatmış.Yaaa bu çocuğu içine koymazsın da naparsınnn!!!Biz eve gidince de hemen kendini bana doğru attı.
Aslında bizim evde annemle sürekli yalnız kalıyorlar da,demek ki orası değişik geldi ona.
Eve gelirken de daha arabaya biner binmez kafası düştü ve uyudu yavrummm......

Aysun,ben bir kere mızırdanmıştı yatmadan önce,belki diştir deyip sürmüştüm ağzına,normalde hiç ağzına elimi sürdürmez,ama jeli sürünce hmmmm yapmıştı,rahatlamıştı belli ki.

canım küçücükler ama herşeyi anlıyorlar.
ege babası işten gelince gülmeye başlıyor ve nefes alışı bile hızlanıyor.
okadar akıllı davranıyor ki beni şaşırtıyor.
bu akşam (22:00)kucağıma aldığımda kafasını omzuma koyup eee eee yaptı:)))uyuya kalmış:))
koltuğa tutunup yürürken diğer koltuğa geçmeye çalışıyor.

bu arada buluşma mı var?
ist.forum harika egeyi akvaryum için götürmüştük ama uyuya kalınca girmemiştik.
istinye parkta çok hoş...
kızlar ege mızıldamadan bende birazcık uyuyayım..
iyi geceler:)))))

canım ben gecenlerde dişciye gidtiğim sırada,, ona sordum .. cagel diş jel var yada başka bir şey yapmak gerekirmi diye.. tavsiye etmedi... sürmeyin dedi..

herkes farklı bir şey söylüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…