bu arada buluşma mı var?
ist.forum harika egeyi akvaryum için götürmüştük ama uyuya kalınca girmemiştik.
istinye parkta çok hoş...
kızlar ege mızıldamadan bende birazcık uyuyayım..
iyi geceler:)))))
canım küçücükler ama herşeyi anlıyorlar.
ege babası işten gelince gülmeye başlıyor ve nefes alışı bile hızlanıyor.
okadar akıllı davranıyor ki beni şaşırtıyor.
bu akşam (22:00)kucağıma aldığımda kafasını omzuma koyup eee eee yaptı:)))uyuya kalmış:))
koltuğa tutunup yürürken diğer koltuğa geçmeye çalışıyor.
canım ya kıyamam ben çalışanlara üzülüyorum biz bu kadar yorulurken sizin halinizi düşünmek bile istimiyorum tabi şikayet değil ama arada dinlensek fena olmaz benim uykusuzluğum bebişime bağlı değil eşimde çok yardımcı oluyor geceleri ama alıştım artık uyuyamıyorum sabah 4ü görüyorum yani eşimde çok kızıyor bu durumadamak zevkine bağlı ben severim. güveç ve salatasını yedim ama ben yapmadım hiç. tavuk etiyle balık eti arası bir tadı var.
ben de buradayım hayatım ama işte olduğumdan sayfa açık unutuyorum bakmayı.
KEŞKEEE!!!!! uykuya hasretim ben de nerdeee uyuyacağız hatun çalışıyoruz burada :)))
selam kızlar keremi doktora götürdük ordan da evime geldim ya insanın evi gibi yok Allah kimseyi evsiz bırakmasın
keremin bademcikleri geçmiş şükür ama şimdide üşüttü o kadar da koruyorum ama yapçak bişey yok yine şurup iççez
biberonu da dişten almayabilir dedi
dedim gece uyurken biberondan yemediği için uyanıyo oturuyo bizimle yapçak bişey yok dedi biberonla içene kadr böyle devam dedi(
dolven şurup varya onu diş için kullan dedi yani dişler çok ağrı yapar günde 2-3 kere verebilirsin dedi
bende ilk defa yaptım canım netten baktım her zaman yaptığım tariflerine güvendiğim bi site var devletşah diye yazrsan çıkar heralde
ordan yaptım nefis oldu
saol tatlım
bende çok az veriyorum balığı ya somon verilebilir bencede çok faydalı
öğle öğününde veriyosuunuz dimi balığı?
aynen bende
bizimki 0 dan yeni geçti ama orta akışta fazla geliyor habire biberon ve uç alıp deniyoruz
karides güveç ve kalamara bayılırımmm hımmmmm
geçmiş olsun bidenem neyi var yavruşların
canım geçmiş olsun Allah esirgesin ikinizide sen kendinede iyi bak bebeğine faydan olsun,tekrar geçmiş olsunSelam kızlar yusufta bende hastayımkullandığımız ilaçlar hiç fayda etmedi çocuğum çok kötü öksürüyor içim parçalanıyor kendi derdimi unttum .......
baran artık uykuya zor dalıyor.. gecede ağlayarak uyanıyor....
aysun sen vınla bağlanıyosun..
onu almak için ne gerekiyor..
vodofonmuydu o.. gitsem hemen alabilirmiyim ..
1 aylık mı - ne kadar -- biraz bilgi versene...
yarın annemlere geçeceğim.. orda int. yok..
canım sıkılıyor int . olmayınca...
oo tarlayı kardeşim yapıyordu.. oda iş değiştirdi,, o yüzden girmiyor artık..bende bu kız bahçesini niye toplamıyor diyorum
misafirim var şöyle bi bakim dedim bugün giremem diye.geçmişi okuyamadım malum dün de misafirim vardı ama bu sayfada gördüm ve hemen yazmalıyım.
ŞİRVAN biz turkcell vınn almıştık.2 yıl sözleşme yaptırdılar.ilk 3 ay 29 sonra 39 tl ödeeycektik.sanırın 4 gb kotamız vardı.biz ilk ay büyük bi sevinçle kullandık ama öyle film izleyeli,m bişeyler indirelim değil.ben kulübe giriyodum famville oynuyodum bi de arada sırda görüntülü konuşma yapıyodum.veee ay sonu bi fatura geldi bize 90 tl.sorduk kotayı aşmışız ve r 1 gb başına 50 tl alıyolarmış.sonra araştırdık ki bu 3g o kadar hızlı veri alıyo ve aktarıyomuş ki 4 gb 10 günde doluveriyomuşve biz her ay vergisi falanaıyla kullanmadığımız 3g ye 45 tl ödüyoruz.çok sinir oluyoruz her ay.biraz uzun oldu ama arkadaşlar iyce araştırmadan almayın.
evet ya cok akıllı bunlar yerın onları ben.........Annemlerde eşimle ikimizin fotosu var,sehpanın üstünde.Bir ara annem diyor,Miray sessizleşti,gözünü bir yere dikti,bir bakmış ki,bizim fotoğrafımıza bakıyormuş.Sonra annem üzülmesin diye,o fotoyu kaldırmış,sonra Miray daha da kötü olmuş,sanki ağlayacak gibi olmuş,sonra annem eline vermiş fotoğrafı.Almış eline veee,yüzünü benim olduğum yere koymuş,öööle yatmış.Yaaa bu çocuğu içine koymazsın da naparsınnn!!!Biz eve gidince de hemen kendini bana doğru attı.
Aslında bizim evde annemle sürekli yalnız kalıyorlar da,demek ki orası değişik geldi ona.
Eve gelirken de daha arabaya biner binmez kafası düştü ve uyudu yavrummm......
maşallahhhhhhhhhhhkızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
ohhh iyisin uyumuşsun...gunaydın kızlar ben annemdeyım maşallah bu saate kadar uyudum selenı annem bakınca:))
bende bu gun gezıcem bakalım kısmetse elıff hangı avm ye gıttın canım zafere falanmı ordamı ındırımler vardı
şirvan valla değmez canım bence vınn a o kadar para vermene 10 gunde doluyosa kota
kızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?