2009 Nisan Anneleri

bugün için planladık ama olmadı.. kimseye uymadı ..
yarında 1-2 kişi foruma gideceklermiş aileleriyle.. o anda görüşelim dediler..

son durum nedir bilmiyorum...

gülşenciğin şansına anadoluyakası buluşması fiyoskoyla sonuçlandı....

aysun sen vınla bağlanıyosun..
onu almak için ne gerekiyor..

vodofonmuydu o.. gitsem hemen alabilirmiyim ..
1 aylık mı - ne kadar -- biraz bilgi versene...

yarın annemlere geçeceğim.. orda int. yok..
canım sıkılıyor int . olmayınca...

canlarım benim .. bunların hepsi akıllı ya...

kimse bana cevap vermeden gitmiş..

kzlar küsmüsünüz bana ((

bende gidip oğluma sarılıp yatım bariii

canım ya kıyamam ben çalışanlara üzülüyorum biz bu kadar yorulurken sizin halinizi düşünmek bile istimiyorum tabi şikayet değil ama arada dinlensek fena olmaz benim uykusuzluğum bebişime bağlı değil eşimde çok yardımcı oluyor geceleri ama alıştım artık uyuyamıyorum sabah 4ü görüyorum yani eşimde çok kızıyor bu durumacokacimcoook
tavuk eti favorim zaten oda olmasaymış vejeteryan olurdum herhalde,tavuğa benziyorsa severim markette donmuş şekilde satıyorlar çok merak ediyorum birgün alıp deneyim diyorum tarifi vardır nette,

sultancığım ben öğün olrak hiç vermedim doğru düzgün yapmadımki çocuğa hamsi yaptım bu kış iki kez onuda tabi bin zahmetle doğrusu balıkçı temizliyor eşim yıkıyor ben pişiriyorum sadece:kedindande elif sena 3tane ancak yemiştir,ama çorbasonı falan yaparsan öğün olarak sayılır,ayy karidesi iyice merak ettim şimdicokacimcoook

Selam kızlar yusufta bende hastayımkullandığımız ilaçlar hiç fayda etmedi çocuğum çok kötü öksürüyor içim parçalanıyor kendi derdimi unttum .......
canım geçmiş olsun Allah esirgesin ikinizide sen kendinede iyi bak bebeğine faydan olsun,tekrar geçmiş olsun
baran artık uykuya zor dalıyor.. gecede ağlayarak uyanıyor....

dişmi çıkarıyor acaba ya canım benim uykusuz kalınca çok mutsuz oluyor bebişler

bende bu kız bahçesini niye toplamıyor diyorum

günaydın ve iyi pazarlar.
ahhh ahhh yine yeni yeniden çooook yorgunum.düzelsin artık bu uykular.

misafirim var şöyle bi bakim dedim bugün giremem diye.geçmişi okuyamadım malum dün de misafirim vardı ama bu sayfada gördüm ve hemen yazmalıyım.
ŞıRVAN biz turkcell vınn almıştık.2 yıl sözleşme yaptırdılar.ilk 3 ay 29 sonra 39 tl ödeeycektik.sanırın 4 gb kotamız vardı.biz ilk ay büyük bi sevinçle kullandık ama öyle film izleyeli,m bişeyler indirelim değil.ben kulübe giriyodum famville oynuyodum bi de arada sırda görüntülü konuşma yapıyodum.veee ay sonu bi fatura geldi bize 90 tl.sorduk kotayı aşmışız ve r 1 gb başına 50 tl alıyolarmış.sonra araştırdık ki bu 3g o kadar hızlı veri alıyo ve aktarıyomuş ki 4 gb 10 günde doluveriyomuşve biz her ay vergisi falanaıyla kullanmadığımız 3g ye 45 tl ödüyoruz.çok sinir oluyoruz her ay.biraz uzun oldu ama arkadaşlar iyce araştırmadan almayın.

hee internete ağız tadıyla girmediğimiz için mecburen ttnetin sınırsız internetini aldkı şimdi 24 saat istiediğimi yapıyorum.

bende bu kız bahçesini niye toplamıyor diyorum
oo tarlayı kardeşim yapıyordu.. oda iş değiştirdi,, o yüzden girmiyor artık..
bende arada bakıyorum ama etaylı değil anlayacağın..

canım teşekkürler...
benim evde internetim de sorun yok ta...
eşim olmadığından annemlerde kalıcam akşama orda int. yok .. o yüzden alım dedim...

konu açılmışken söyliyim bari . ben çarşambaya kadar annemdeyiz..topiğe giremiyeceğim haberiz olsun..

gunaydın kızlar ben annemdeyım maşallah bu saate kadar uyudum selenı annem bakınca:))
bende bu gun gezıcem bakalım kısmetse elıff hangı avm ye gıttın canım zafere falanmı ordamı ındırımler vardı
şirvan valla değmez canım bence vınn a o kadar para vermene 10 gunde doluyosa kota

slm kızlarrr nasılsnz
ben bu dişi anlayamadım zeynep dün ve bu sabah çıldrdı artık dayanamdm fitil koydum kızlar aglıyo ama nasıl aglama bu kadar acıya ragmen hala diş yokk ben dişin nasıl çıktıgını tanımyamadım

günaydın kıslar..... biz geldik. ama kimse yok... ay bi kesişemiyoz... ben giremiyom herkes burda giiyom kimse yok hayırlısı... herkes iyi olsun da....

evet ya cok akıllı bunlar yerın onları ben.........

kızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
maşallahhhhhhhhhhh

ohhh iyisin uyumuşsun...
7,30 ayaktaydık.....iz

GÜNAYDIINN...
kızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus

sen yazmasan ben yazacaktım nagihan dikkatimi çekti de :)) 10 aylık olmuşunuz maşallah yaa 2 ay sonra doğum günü inanamıyorum ne zaman büyüdülerr hem büyütürken canımız çıkıyo hem büyümesinle hemen istiyoruz :)

kızlar herkesin fikrini bekliyorumm..ela biberon müptelası oldu yaa ( ama sadece 2 kere mama yiyo ,gece uyandıkça biberonla su ve emzik veriyorum emziği sallamıyo olsada olur olmasa da baştan beri çok sevemedi ama biberon aşşığı yaa bende gece 12 de uyandı ve vermeme kararı aldım..ama mama için delirdi acıkmış olabiliceği ihtimali karşıında dayanamadım açmı bırakıyorum acaba diye ve verdim mamasını da uyudu 1 saat ağlayan çocuk mamayı aldığı an tık yook o saatten sonra ..şimdi suyu sulukla vereyim hiç biberon vermeyeyim sadece gece 1 kere uyandığında biberon alsın diyorum temelli onuda kesmeyeyim di mi çok kötü oldu çocuk yaa inşallah düzelir sigara tiryakisi gibi ama allahtan gündüz aklına gelmiyo..uyandıkça ağzına verirsem bööle olur işte su nasılsa diye verdim benim hatam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…