2009 Nisan Anneleri

kimse bana cevap vermeden gitmiş..

kzlar küsmüsünüz bana ((

bende gidip oğluma sarılıp yatım bariii
Hiçbir fikrim yoktu vınn hakkında,hatta ben de merak ediyordum,nasıl oluyor diye.
Niye küselim hem)

Korupark a gitmiştik Sehercim.Zara nın bebek reyonundan aldım birşeyler,ama çoğu seçilmişti.
İndirimlerin en başlangıcında gitmek lazım böyle yerlere.
Onca indirimi görünce,dedim insanları resmen enayi yerine koyuyorlar,atıyorum sezonda 200 e aldığın çizme şimdi olmuş,100.Her sene derim sezon sonunda indirimden bir sonraki yıl için alacağım,ama hiç de alamadım,bu sefer de yeni sezonun ürünleri ilgimi çkiyor,onları alıyoruz bir sürü para verip.

kızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
Maşallah size,daha nice 10 aylar yıllar geçirin hep beraber.İlk doğumgünü kutlayacak siz misiniz şimdi Nagihan.Bir de bildiğim Huzur var,onunki daha önce sanki dimi?

kızlar bizim turcell bayimz var gecen eşim biriyle konuşurken kulak misafri oldum sanırım şöle vınn aldıgın zamn 2 sene kapatmıyosn cezası var 135 tl mi ne ayda 29 yada 39 tl fatura ödüyosn ama ilk 3 ay 19 sanırsm benm eşim int de baglıyo vınn bedava kampanya bitmedysee

turkcell canım bizimki.
kimlik ve sabit fatura istiyorlar.
hemen açıyorlar.
2 yıllık sözleşme yaptık.
aylık 39 deniyor ama 45 gibi de gelebilir dedi.
kota aşımında 150 ye kadar gelebiliyormuş.
ama kota aşımı olmaması için bilgisayarcılar birşeyler yapıyormuş.yani kotayı aşamıcaksın:)))
yada sağ yada sol üstte kotayı aşıp aşmadığını görebilirsin dedi ama hiç bakmadım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------eski evimizde kablo net kullanıyorduk çokta memnunduk.
ama burda kablo tv olmadığı için ve eşim eve tel.bağlatmak istemediği için wınn aldık mecbur.

neden biberon vermek istemıyorsun .........

zeynebe ördügüm şapkaa
kendime ördügüm atkı
Imageshack - dsc07515s

Imageshack - dsc07543u

hepsi cok güzel iyi günlerde kulanın...

ege cok hasta oldu ya burnu akıyordu hapşuruyordu gözleri küçüldü cok masum olduu ya kafasını nereye bulsa hep yan koyuyor eşim bile dedıkı içim bi tuhaf oluyor bu böyle yapınca offffffffffffffff

iyi akşamalr kızlar.yorucu bi gün daha bitti şükür.misafirlerim memnun olarak ayrıldılar.gülfem resmen bugün kendine arkadaş edindi.arkadaşın 2 kızı vardı onlarla oynadı resmen.bana hiç sarmadı.

kızlar zeynep 2 gündr çok kötü çok aglıyo aglarken devmlı eli ağzında ve benm de damagına dokunmamı istemiyo ara ara ateşleniyoo

kızlar zeynep 2 gündr çok kötü çok aglıyo aglarken devmlı eli ağzında ve benm de damagına dokunmamı istemiyo ara ara ateşleniyoo
diş gelıyor demekki canım

melek çok geçmiş olsun egeye.inşallah hemen iyleşir.
teşekkürlerrr

kızlar salı günü yemekli misafır olucak allah nasip ederse tam kesin degıl.............

beni telaş sardııı

4 kişi gelıcekler

yarın temızlık günüm zaten temızlık yapıcam

işimi bıtırınce tatlımla mezelerıde hazırlıcam....

salıya yemekler kalıcak....

menü:

mercımek corbası...

patetes köfte fırında....

pilav....

rus salatası

marul salatası

patlıcan ezmee
kabak haşlıcam ekşi ve yag ortayaaa

tatlı: irmık tatlısı

arkadan meyve crez cay v.s.......

yemek cesıtlkerı azmı?

gelenlerde agbim yengem ve 2 eş.....oda agbım sayılırrr....

ilk defa yemege gelıceklerde ondan heyecanlıyım?

Son düzenleme:
melekcim valla diş mi ne anlamadım ama zeynebi hiç böle görmemiştimm inşş çıkarr kısa zamndaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…