gedacım hg
Hiçbir fikrim yoktu vınn hakkında,hatta ben de merak ediyordum,nasıl oluyor diye.kimse bana cevap vermeden gitmiş..
kzlar küsmüsünüz bana((
bende gidip oğluma sarılıp yatım bariii
Korupark a gitmiştik Sehercim.Zara nın bebek reyonundan aldım birşeyler,ama çoğu seçilmişti.gunaydın kızlar ben annemdeyım maşallah bu saate kadar uyudum selenı annem bakınca:))
bende bu gun gezıcem bakalım kısmetse elıff hangı avm ye gıttın canım zafere falanmı ordamı ındırımler vardı
şirvan valla değmez canım bence vınn a o kadar para vermene 10 gunde doluyosa kota
Maşallah size,daha nice 10 aylar yıllar geçirin hep beraber.İlk doğumgünü kutlayacak siz misiniz şimdi Nagihan.Bir de bildiğim Huzur var,onunki daha önce sanki dimi?kızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
kızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
aysun sen vınla bağlanıyosun..
onu almak için ne gerekiyor..
vodofonmuydu o.. gitsem hemen alabilirmiyim ..
1 aylık mı - ne kadar -- biraz bilgi versene...
yarın annemlere geçeceğim.. orda int. yok..
canım sıkılıyor int . olmayınca...
neden biberon vermek istemıyorsun .........GÜNAYDIINN...
sen yazmasan ben yazacaktım nagihan dikkatimi çekti de :)) 10 aylık olmuşunuz maşallah yaa 2 ay sonra doğum günü inanamıyorum ne zaman büyüdülerrhem büyütürken canımız çıkıyo hem büyümesinle hemen istiyoruz :)
kızlar herkesin fikrini bekliyorumm..ela biberon müptelası oldu yaa( ama sadece 2 kere mama yiyo ,gece uyandıkça biberonla su ve emzik veriyorum emziği sallamıyo olsada olur olmasa da baştan beri çok sevemedi ama biberon aşşığı yaa bende gece 12 de uyandı ve vermeme kararı aldım..ama mama için delirdi acıkmış olabiliceği ihtimali karşıında dayanamadım açmı bırakıyorum acaba diye ve verdim mamasını da uyudu 1 saat ağlayan çocuk mamayı aldığı an tık yook o saatten sonra ..şimdi suyu sulukla vereyim hiç biberon vermeyeyim sadece gece 1 kere uyandığında biberon alsın diyorum temelli onuda kesmeyeyim di mi çok kötü oldu çocuk yaa inşallah düzelir sigara tiryakisi gibi ama allahtan gündüz aklına gelmiyo..uyandıkça ağzına verirsem bööle olur işte su nasılsa diye verdim benim hatam (
hepsi cok güzel iyi günlerde kulanın...
diş gelıyor demekki canımkızlar zeynep 2 gündr çok kötü çok aglıyo aglarken devmlı eli ağzında ve benm de damagına dokunmamı istemiyo ara ara ateşleniyoo
teşekkürlerrrmelek çok geçmiş olsun egeye.inşallah hemen iyleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?