melekcim valla diş mi ne anlamadım ama zeynebi hiç böle görmemiştimm inşş çıkarr kısa zamndaa[/QUOTE
inşallah cıldırmış gibi aglıyorlar ya insan delırıyor ne oluyor dıyedertlerınıde soyleyemıyorlarrr kıyamam onlara benn
slm kızlarrr nasılsnz
ben bu dişi anlayamadım zeynep dün ve bu sabah çıldrdı artık dayanamdm fitil koydum kızlar aglıyo ama nasıl aglama bu kadar acıya ragmen hala diş yokk ben dişin nasıl çıktıgını tanımyamadım
hayırlı olsun canım MAŞALLAH nice 10 aylar yıllar görsün sağlıklakızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
canım benim içinde öyleydi misafirim geldi geç haber verdiler bir yandan temizlik bir yandan pasta-börek bir yandanda elif sena ile uğraştım pestilim çıktı şuan heryerim uyuşuyor tansiyon tavan yaptı,bizimkinede arkadaş geldi kızımdan 10 büyük yani oda çok küçük sürekli elif sena yı öpmek istiyor hepde dudağından:kedi:bizim kız sinirden deli olduiyi akşamalr kızlar.yorucu bi gün daha bitti şükür.misafirlerim memnun olarak ayrıldılar.gülfem resmen bugün kendine arkadaş edindi.arkadaşın 2 kızı vardı onlarla oynadı resmen.bana hiç sarmadı.
canım bencede dişten çok zor bu diş olayı...kızlar zeynep 2 gündr çok kötü çok aglıyo aglarken devmlı eli ağzında ve benm de damagına dokunmamı istemiyo ara ara ateşleniyoo
MAŞALLAH hepsine ne güzel ya benim sizlerle görüşme şansım hiç yokselamlar..
bugün forum istanbulda sinem ile görüştük nihayet.gülşen gelemedi.kısmet değilmiş onunlada yaza görüşürüz inşallah..
sinemin kızı zeynep çook tatlı ve çok aktif ecrin meğer çok sakinmiş bugün karar verdim :) sinemcim zaten msnden hergün konustuğumuz benim herrşeyimi bilen derdimi sıkıntımı bile dinleyen candan bi arkadaşımdı.görüşmüş olduk katmerli iyi oldu :) karakteri gibi kendiside çok güzelmiş arkadaşımın :)
iyi geceler kızlar evimize geldik annemide getirdim yusuf evi öyle bir yabancıladı ki anlatatmam oraya buraya bakıp bakıp ağlıyor henüz iyileşmedi daha burnu hep akıyor ve göğsünde hırıltı var antibiyotiğe rağmen iyileşmedi babası evi gezdiriyor o da ağlıyor........
diş gelıyor demekki canım
teşekkürlerrr
kızlar salı günü yemekli misafır olucak allah nasip ederse tam kesin degıl.............
beni telaş sardııı
4 kişi gelıcekler
yarın temızlık günüm zaten temızlık yapıcam
işimi bıtırınce tatlımla mezelerıde hazırlıcam....
salıya yemekler kalıcak....
menü:
mercımek corbası...
patetes köfte fırında....
pilav....
rus salatası
marul salatası
patlıcan ezmee
kabak haşlıcam ekşi ve yag ortayaaa
tatlı: irmık tatlısı
arkadan meyve crez cay v.s.......
yemek cesıtlkerı azmı?
gelenlerde agbim yengem ve 2 eş.....oda agbım sayılırrr....
ilk defa yemege gelıceklerde ondan heyecanlıyım?
çok şükür atlatmışsınn gülerr..büyüdülerde arkadaşlarıda oluyoo sıpacıkların yaa..maşallahh..beniim oğlumunda kız arkadaşı var..melek su..bayılıoo onaa..o yürüdükçe gözüyle takip ederrr..her hareketine gülerr..iyi akşamalr kızlar.yorucu bi gün daha bitti şükür.misafirlerim memnun olarak ayrıldılar.gülfem resmen bugün kendine arkadaş edindi.arkadaşın 2 kızı vardı onlarla oynadı resmen.bana hiç sarmadı.
GÜNAYDIINN...
sen yazmasan ben yazacaktım nagihan dikkatimi çekti de :)) 10 aylık olmuşunuz maşallah yaa 2 ay sonra doğum günü inanamıyorum ne zaman büyüdülerrhem büyütürken canımız çıkıyo hem büyümesinle hemen istiyoruz :)
kızlar herkesin fikrini bekliyorumm..ela biberon müptelası oldu yaa( ama sadece 2 kere mama yiyo ,gece uyandıkça biberonla su ve emzik veriyorum emziği sallamıyo olsada olur olmasa da baştan beri çok sevemedi ama biberon aşşığı yaa bende gece 12 de uyandı ve vermeme kararı aldım..ama mama için delirdi acıkmış olabiliceği ihtimali karşıında dayanamadım açmı bırakıyorum acaba diye ve verdim mamasını da uyudu 1 saat ağlayan çocuk mamayı aldığı an tık yook o saatten sonra ..şimdi suyu sulukla vereyim hiç biberon vermeyeyim sadece gece 1 kere uyandığında biberon alsın diyorum temelli onuda kesmeyeyim di mi çok kötü oldu çocuk yaa inşallah düzelir sigara tiryakisi gibi ama allahtan gündüz aklına gelmiyo..uyandıkça ağzına verirsem bööle olur işte su nasılsa diye verdim benim hatam (
kızlar bugn 10.ayı doldurdkkkk zemuszemus
ii gecelerrrr..
kızlarr sizee önemlii bi sorum var yaa..kağana bu akşamm BOZA verdikkk..hemde yarım bardak kadar yediii..aslında 1 kaşık verip bırakacaktık..ama çok istedii yaa..bişeyy olmz demii..eşim manyak bozacıı..
koca topikte tehhh başımayımmm..
okana bakıommm..
teşekkürlermelekçim egeye çok geçmiş olsun....
tuğba resimlerinizi gördüm bebeklerede sizlerede kocaman maşallah...yaza hepberaber oluruz inşallah....
ben hala sallıyorum cadımı inşallah uyur....bu saate kadar durdu bari deliksiz uyusak 7.30 kadar
evet pirinç pialavı..........canım menü güzel ama sanki bişeyler eksik gibi..mesela zeytinyağlı veya kıymalı dolma yapabilirsinn..vazgeçilmezimdirr..her soframda yaparım mutlaka..ama pilavın pirinç pilavıysa olmaz tabii..
çok şükür atlatmışsınn gülerr..büyüdülerde arkadaşlarıda oluyoo sıpacıkların yaa..maşallahh..beniim oğlumunda kız arkadaşı var..melek su..bayılıoo onaa..o yürüdükçe gözüyle takip ederrr..her hareketine gülerr..
hepsideee çokkk güzelll nagihancımmm..ii günlerde kullanın inşallahh..bayanssulusmile
bence daha ela biberon müptelası olmamış denizcim.olsaydı güzdüzde hep biberonu arardı..
hem gece kaç defa uyanıyoo..yani mesela kağan gece 4 gibi uyanır zaten uyandığındada acıkmıştır çünkü yatalı 5 saat olmuşturr o yüzden asla su vermem.su daha çok acıktırır..boş mideye su çok kötü olurr..
bence hemen kesmee..daha erkenn..hem emmiyo bildiğim kadarıylaaa..güven duygusu için çok önemli emme refleksii..opuyorumnanaktan
maşallah zeynebeee..2 ay sonraaa doom günüymüşşş aman amann..minik kuşlar büyüdülerr yaaa..:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?