2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar uzun zamandr vakit bulupta giremedim ya berbat bir geceydi 3 günden beri ecem beni delirticek yaaaa bılmıyorum nesi var hiç ama hiç uyumuyor jel surdum yok fitil verdim yok ağrı kesici yok ne yapayım kızlar ben ne olur bana yardım edin

günaydın kızlar....
ege dişinden uyanıp durdu gece.
sabahta 06:00da uyandı(
şimdi uyudu,kahvemi aldım geldim.
kendime geleyim biraz:))))))

pedifen ne şurubu cnm ya bende alayım hemen

kızlar bizede doktor pedifen verdi.
ateşe ağrıya iyi geliyor ama irfanda deri döküntüsü yaptı.
zaten içindede yan etkilerinde yazıyor.
doktora sormadan almayın bence

ağlıyormu canım.
acaba birşeyi mi var?
uykusuzluk egede de var ama dişten.
bende çıldırmak üzereyim(((((((((((

haftasonu spor kulübündeki arkadaşlarla kahvaltıya gittik yeni açılan bir yere adam kendine villa yapmış ama büyük gelmiş yaşamak için oda restauranta çevirmiş.çok güzeldi.

restaurantta 2 tane kız bebek vardı.
irfanın çok hoşuna gitti akranlarıyla karşılaşmak nasıl güldü anlatamam.tabi yavrum kendi ailesinden başka kimseyi görmediği için.

tuğbacım doktora bir göster bence.
diş çıkarıyodur ondan olabilir genelde huzursuz oluyorlar ne yapsan kar etmiyor.

evet ya gece sürekli ağlıyor uykusunda kucağımıza alıyoruz susuyor hiç uyumadı halada huzursuz delirmek üzereyim nasıl pedifenin bir faydası oldumu deniz dr sorayım bende nasıl diye.bu arada bende fena gribim hiç halimde yok valla allah kolaylık versin hepimize ya

diş sorununa çare bulan varsa ne olur yazsın.
bende dr.la görüşücem birazdan söylediklerini size yazarım.
kızlar yorgunum ve bazen dayanamayıp egeye bağrınıyorum.
egenin peşinde koşmaktan hiçbirşeye yetişemiyorum.
birşeylerle oynasın bende işlerimi halledeyim istiyorum.
oyuncak alıyoruz biraz oynuyor sonra umursamıyor.
evi süpürsem makinanın peşinde,bulaşık,çamaşır makinasına kalkıp tuşlara basıyor,kablo çeksin daha hoşuna gidiyor((((((
odada yanlız bıraksam koltuğa kalkıyor ((
park yatağını alt seviyeye indirdik ve sabahları sesine uyandığımızda kafasını yataktan çıkarıp bize gülerken görüyoruz yaramazı.
herşeyyyyyy ne zaman düzelicekkkkk???????????*

günaydın
bizde hafiften emeklemeye başladık. ama hiç sevmiyor emeklemeyide tutunup ayağa kalkacak yer bulabilmek için başardı zaten. bide yattığı yerden kalkıp oturuyor ama nasıl bi anlatayım. önce yüzükoyun dönüyor sonra ellerinin yer koyup geri geri çekiyor elleri emekleme pozisyonuna gelip oturuyor

evet cnm ya sabah saat 7 ve ecem hala ayakta bende bağardım dayanamadım artık sinirlerim gerldi bende arıycm dr u cnm bende yazarımn

Kızlar günaydınnnn
Cumartesi doktor kontrolüne gittik. Kayra 76 cm, 10 kg olmuş. Doktoru beğendi.
Birkaç gündür Kayra'nın alt dudağında hafif bir yarılma vardı onu gösterdik. Burnu tıkalı, ağzından nefes alıyorsa ondan olmuştur dedi krem verdi. Balık verebilirsin ama ciğere henüz erken dedi (. Sultan sen veriyordun sanırım.) cicibebe önermiyorum dedi. Üst dişlerine daha var dedi. Kayra kendi başına baklagiller ve yeşil sebzeler yiyene kadar yani yaklaşık 1,5 yaşına kadar demir ilacına devam edecekmişim. D vitaminine de devam. hatta 3 damlayı 5 damlaya çıkardı.

Kızlar Kayra artık çok hareketli.
O gün mutfakta bu şekilde yakaladım ve çektim. Hatta daha sonraki bir gün o tuttuğu mermeri kemiriyodu. delikafadulden

[/URL][/IMG]

maşallah kayraya.....ben zaten cicibebeyi 1 ay verdim yaklaşık 4 aydır kullanmıyoruz....ciddi sakıncalar yarattığını biliyorum....d vitamini başından beri 5 damlaydı bizim ...flor kullanımını sordunuz mu kızlar hiç kullanmak gerekiyor mu acaba...

şimdi üzüldüm benim kızımın tek severek yediği öğün cicibebeli kahvaltı off
ben bi kere kurabiye yaptım ondan yemedi. bakalım yeni tarif almıştım sizden onu deneyeyim belki öle de sever (((

gunaydınn kızlar
nagıhancım aldıkarının gule gule kullan canım
tuğbacım resımlerınızı gördüm ikinizde çok hoşsunuz allah dostluğunuzu bozmasın inşallah
elif carfura gıttık ordan kanz ceylan ve lcw de ındırım vardı ama çoğu seçilmiş
tuğbacım ecem de selen gıbı desene napıcaz bunlarla bız bılmeme neden bu huysuzlukları
melek bencede bı zeytınyağlıda buldun mu kendıne menun tamam dır canım
benıım bu gun temızlık gunum bı mutfakla bı salonum kaldı onlarda bıttımı ohhh dıcem ama daha hala kahvaltı edemedım

günaydın kızlarrrr
bizim dişler çıkarken ben demire calgel sürüyodum rahatlıodu
ama bi yol daha biliorum en azından eskiden öyle yaparlarmış hihihii
dişe rakı sürerlermiş tabii ben tavsiye etmiyorum fakat
herşeyi yapıp bi sonuç alamasdıktan sonra bunu deneyenlerde var

demirde bu gece çok uyandı
bence annemlerde yanyana yattığımız için uyandığında beni aradı

aysuncum daha yolun başındayız demirde tutunup kalkıyo o yüzden
yatağının yan tarafını yukarı kaldırmak zorunda kaldık
biraz daha sabırrrrr herşey düzelicek
egenin yeme sorunu noldu?

ala alaaa cicibebe ne gibi bi sorun yaratabilirki
küçükken bizde yiyomuşuz
ben demir ve D vitamini kullanmıorum
herkes bişey diyo

bizimde bugün dr. kontrolümüz var
9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ege resmen büyük insan gıbı yattıgı yastıktan hop kallkıyor

bidebizlerın yastıgında büyük yastıklarda yatıyo kendi yastıgında sallıorum mesela uyumuyorr

maşalahhh kayra'ya

canım zeytınyaglı ne yapabılır bunların yanına ne yakışır.............

varmaşalahh demir bey'e

günaydın herkese......melek ege iyi mi misafirlerde bugün gelirse çok yorulursun...

annem gelıcek canım.... o egeye bakıcakkk
egenın burunları tıkalı yavrım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…