nagihancımm..bide sizin diş çıksaydıı yaa..
bak sana bi tavsiyem varr..kağanda 2. dişi de çıkardıı..ama acı çekioo bellii..ayagımdan koyar koymaz nasıl ağlıoo..bende 2 gecedir yatmadan pedifen veriomm..maşallah çok rahatt uyuyorr..hatta dün gece 12 de yattıı 10 da uyandıı..gecede hiç uyanmamışızz..ben 3 te yatmıştımm..baygın gibi uymuşuzzzz..
günaydın kızlar uzun zamandr vakit bulupta giremedim ya berbat bir geceydi 3 günden beri ecem beni delirticek yaaaa bılmıyorum nesi var hiç ama hiç uyumuyor jel surdum yok fitil verdim yok ağrı kesici yok ne yapayım kızlar ben ne olur bana yardım edin
diş sorununa çare bulan varsa ne olur yazsın.
bende dr.la görüşücem birazdan söylediklerini size yazarım.
kızlar yorgunum ve bazen dayanamayıp egeye bağrınıyorum.
egenin peşinde koşmaktan hiçbirşeye yetişemiyorum.
birşeylerle oynasın bende işlerimi halledeyim istiyorum.
oyuncak alıyoruz biraz oynuyor sonra umursamıyor.
evi süpürsem makinanın peşinde,bulaşık,çamaşır makinasına kalkıp tuşlara basıyor,kablo çeksin daha hoşuna gidiyor((((((
odada yanlız bıraksam koltuğa kalkıyor((
park yatağını alt seviyeye indirdik ve sabahları sesine uyandığımızda kafasını yataktan çıkarıp bize gülerken görüyoruz yaramazı.
herşeyyyyyy ne zaman düzelicekkkkk???????????*
ege resmen büyük insan gıbı yattıgı yastıktan hop kallkıyorgünaydın
bizde hafiften emeklemeye başladık. ama hiç sevmiyor emeklemeyide tutunup ayağa kalkacak yer bulabilmek için başardı zaten. bide yattığı yerden kalkıp oturuyor ama nasıl bi anlatayım. önce yüzükoyun dönüyor sonra ellerinin yer koyup geri geri çekiyor elleri emekleme pozisyonuna gelip oturuyor
maşalahhh kayra'yaKızlar günaydınnnn
Cumartesi doktor kontrolüne gittik. Kayra 76 cm, 10 kg olmuş. Doktoru beğendi.
Birkaç gündür Kayra'nın alt dudağında hafif bir yarılma vardı onu gösterdik. Burnu tıkalı, ağzından nefes alıyorsa ondan olmuştur dedi krem verdi. Balık verebilirsin ama ciğere henüz erken dedi (. Sultan sen veriyordun sanırım.) cicibebe önermiyorum dedi. Üst dişlerine daha var dedi. Kayra kendi başına baklagiller ve yeşil sebzeler yiyene kadar yani yaklaşık 1,5 yaşına kadar demir ilacına devam edecekmişim. D vitaminine de devam. hatta 3 damlayı 5 damlaya çıkardı.
canım zeytınyaglı ne yapabılır bunların yanına ne yakışır.............gunaydınn kızlar
nagıhancım aldıkarının gule gule kullan canım
tuğbacım resımlerınızı gördüm ikinizde çok hoşsunuz allah dostluğunuzu bozmasın inşallah
elif carfura gıttık ordan kanz ceylan ve lcw de ındırım vardı ama çoğu seçilmiş
tuğbacım ecem de selen gıbı desene napıcaz bunlarla bız bılmeme neden bu huysuzlukları
melek bencede bı zeytınyağlıda buldun mu kendıne menun tamam dır canım
benıım bu gun temızlık gunum bı mutfakla bı salonum kaldı onlarda bıttımı ohhh dıcem ama daha hala kahvaltı edemedım
varmaşalahh demir bey'eala alaaa cicibebe ne gibi bi sorun yaratabilirki
küçükken bizde yiyomuşuz
ben demir ve D vitamini kullanmıorum
herkes bişey diyo
bizimde bugün dr. kontrolümüz var
9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın herkese......melek ege iyi mi misafirlerde bugün gelirse çok yorulursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?