ala alaaa cicibebe ne gibi bi sorun yaratabilirki
küçükken bizde yiyomuşuz
ben demir ve D vitamini kullanmıorum
herkes bişey diyo
bizimde bugün dr. kontrolümüz var
9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
melekcim portakallı kerevız olabılır canım
mıgecım 9 ayınız hayırlı olsun
Kızlar günaydınnnn
Cumartesi doktor kontrolüne gittik. Kayra 76 cm, 10 kg olmuş. Doktoru beğendi.
Birkaç gündür Kayra'nın alt dudağında hafif bir yarılma vardı onu gösterdik. Burnu tıkalı, ağzından nefes alıyorsa ondan olmuştur dedi krem verdi. Balık verebilirsin ama ciğere henüz erken dedi (. Sultan sen veriyordun sanırım.) cicibebe önermiyorum dedi. Üst dişlerine daha var dedi. Kayra kendi başına baklagiller ve yeşil sebzeler yiyene kadar yani yaklaşık 1,5 yaşına kadar demir ilacına devam edecekmişim. D vitaminine de devam. hatta 3 damlayı 5 damlaya çıkardı.
Kızlar günaydınnnn
Cumartesi doktor kontrolüne gittik. Kayra 76 cm, 10 kg olmuş. Doktoru beğendi.
Birkaç gündür Kayra'nın alt dudağında hafif bir yarılma vardı onu gösterdik. Burnu tıkalı, ağzından nefes alıyorsa ondan olmuştur dedi krem verdi. Balık verebilirsin ama ciğere henüz erken dedi (. Sultan sen veriyordun sanırım.) cicibebe önermiyorum dedi. Üst dişlerine daha var dedi. Kayra kendi başına baklagiller ve yeşil sebzeler yiyene kadar yani yaklaşık 1,5 yaşına kadar demir ilacına devam edecekmişim. D vitaminine de devam. hatta 3 damlayı 5 damlaya çıkardı.
canım çok geçmiş olsun..benim de çekilmesi gereken dişim var ihmalimden dolayı..ama korkuyorummmbende diş doktoruna gidicem şimdi.azı dişime dolgu yapılacak.kararlıyım artık bu dişleri ihmal etmicem.hamileyken zaten bi azı dişim kırıldı.gitmedim doktora çürüdü ve en sonunda kurtarılamadan çekildi(
çıkayım artık geç kalcam. hadi görüşürüz.
canım çok geçmiş olsun..benim de çekilmesi gereken dişim var ihmalimden dolayı..ama korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?