2009 Nisan Anneleri

bu arada misafirlerım aradı yarın gelıcekler kesin allah nasip ederse............

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, cankuska, chveneburi, demirim, huzur84, nesoc, sev_rey

Cicibebe yüksek karbonhidrat içerdiğinden dolayı ileride obezite riski taşıyormuş.
9. ayınız hayırlı olsun.

melekcim portakallı kerevız olabılır canım
mıgecım 9 ayınız hayırlı olsun

günaydınnnn..

az önce uyandımmm..kağanı kardeşime sattımm uyudumm ohhh beee..eski günler gibiiii..

mügecim 9.ayınız hayırlı olsun..
nesoc maşallah kayrayaaa...

benimde bugün çokk işim varrr..tüller yıkanıp ütülenecekkk...çarşambaya hazırlık yapmam lazımm..plan yapıcamm..çok şükür son haftaaa..

melekçim cok basıt
soğanları halka halka doğra tencereye uzerıne halka halka kerevız koy en ustune yağ ve 1 adet portakal suyu sık bu kadar pişir

canım benim kereviz versiyonumuda söyliyim.....

ben kerevizde 3/1 oranını kullanırım....yani 3 kereviz,1 patates,1 ayva ve 1 soğan....soğan hariç diğer malzemelerini limon sıktığın su dolu bir kaba tavla zarı gibi doğra....sonra zeytinyağını hafif kızdırp küçük doğradığın soğanları ve tuzu koy şeffaflaşana kadar kavur...sonra sebzeleri süzdürüp soğanın üzerine ekle.( kerevizin yaprakları varsa onlarıda yıkayıp doğra üzerine)..hepsi zeytinyağı ile biraz buluşup lezzetlesin :)) biraz kavurduktan sonra yarım limon ve bir portakalın suyunu ekle....kısık ateşte 25-30 dakika pişir.....dibinde yağ ve narenciyelerin suyu kalacak...mutlaka yaptığın tencerede soğumasını bekle...servis tabağına alıncada çiğ olarak zeytinyağı gezdir...

maşallah Kayra ya

ege cok hasta oldu ya burnu akıyordu hapşuruyordu gözleri küçüldü cok masum olduu ya kafasını nereye bulsa hep yan koyuyor eşim bile dedıkı içim bi tuhaf oluyor bu böyle yapınca offffffffffffffff[/QUOTE]

geçmiş olsun egeye.keremde yaklasık 3 ay önce hastalanmıştı.kusuyodu bide ishal oldu.kıpır kıpır çocuk benim kucagımda hiç kıpırdamadan yatıyodu.arada bi bana bakıyodu.yavrum hiç hali yoktu.çok üzülmüştüm ozaman.

masallah kayraya.ben hiç vermedim cicibebe.doktorumuz en basta söylemişti.gereksiz erme diye.

bende diş doktoruna gidicem şimdi.azı dişime dolgu yapılacak.kararlıyım artık bu dişleri ihmal etmicem.hamileyken zaten bi azı dişim kırıldı.gitmedim doktora çürüdü ve en sonunda kurtarılamadan çekildi (

çıkayım artık geç kalcam. hadi görüşürüz.

canım çok geçmiş olsun..benim de çekilmesi gereken dişim var ihmalimden dolayı..ama korkuyorummm

ben geldimmmm.

sağolun kızlar.giderken oğlum uyuyodu hala uyuyo sıpacık.buarada doktorum 2 bina yanımızda hemencicik gittim geldim.çarşamba bidaha gidicem.

şu FLORU sordum gerek varmı diye.yurtdışında kullanılıyomuş ama önce sudaki floru ölçüp ona göre vermek gerekiyomuş.yani kafadan verildiğinde bu seferde flor fazlalıgından bişey oluyomuş.unuttum adını.yani dişlerde yeşilimsi sarımsı estetik olmayan görünümlere sebep oluyomuş flor fazlalığı.zaten çoğu şeyden alıyor verme dedi.o kendi çoçuklarınada kullanmamış

gülşen portakallı kereviz tarifin çok güzele benziyooo.yapıcam.

burada bugünden itibaren yediklerime dikkat edicem .kararlıyım.sinir oluyorum artık.hiçbir kıyafetimi giyemiyorum.akşamları bol bol yeşillikli salata ve sebze yemeği yicem.şu ekmeğide azltmam lazım.vermem lazım şu kiloları yaaaa.

canım çok geçmiş olsun..benim de çekilmesi gereken dişim var ihmalimden dolayı..ama korkuyorummm

ihmal etme canım ya.sonunda yine sen zaralı çıkıyosun.eğer ben dişim kırılınca hemen gitseydim şimdi bu yaşta azı dişsiz kalmayacaktım.o çekildikten 1 ay sonra diğeri kırıldı.şimdi ona kaplama yapılıyo.bazı çürükleride şimdiden tedavi ediyo doktorum.yani siz siz olun ihmal etmeyin dişlerinizi kızlar....

kızlar doktoru aradım pedifeni sordum dolvenle aynı dedi bu arada ecem ishalde oldu ya off ya bu gece uyusam bari bende doktora gittim fena gribim ya ilaç yazdı geldim ecem uyumaz dişleri ishali(((

bende artık daha dikkatli yiyorum çok kilo fark etmedi ama toparlanmaya başladın diyorlar
biraz sporda yapıyorum. 9 kilo hala duruyor çok kötü dimiii

hasta bebek ve annelerıne gecmiş olsun
gülşencim tarıfın çok guzelmiş denicem bı ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…