valla hayatım bizimki hep yiyo hiç obez olmadı her ay ya 300 ya 400 gr. ancaCicibebe yüksek karbonhidrat içerdiğinden dolayı ileride obezite riski taşıyormuş.
9. ayınız hayırlı olsun.
tşkler sehercimmelekcim portakallı kerevız olabılır canım
mıgecım 9 ayınız hayırlı olsun
tşkler cnmmügecim 9.ayınız hayırlı olsun..
nesoc maşallah kayrayaaa...
benimde bugün çokk işim varrr..tüller yıkanıp ütülenecekkk...çarşambaya hazırlık yapmam lazımm..plan yapıcamm..çok şükür son haftaaa..
ben geldimmmm.
sağolun kızlar.giderken oğlum uyuyodu hala uyuyo sıpacık.buarada doktorum 2 bina yanımızda hemencicik gittim geldim.çarşamba bidaha gidicem.
şu FLORU sordum gerek varmı diye.yurtdışında kullanılıyomuş ama önce sudaki floru ölçüp ona göre vermek gerekiyomuş.yani kafadan verildiğinde bu seferde flor fazlalıgından bişey oluyomuş.unuttum adını.yani dişlerde yeşilimsi sarımsı estetik olmayan görünümlere sebep oluyomuş flor fazlalığı.zaten çoğu şeyden alıyor verme dedi.o kendi çoçuklarınada kullanmamış
saol canmcanım bu çıldırma diş patlamadan oluyor diş gelene kadar çok acı çekiyor yavrular ucu gözükünce patlayınca biraz daha rahatlar Allah kolaylık versin kuzuyada sanada
hayırlı olsun canım MAŞALLAH nice 10 aylar yıllar görsün sağlıkla
teşekkürlerr canmmm
canım benim içinde öyleydi misafirim geldi geç haber verdiler bir yandan temizlik bir yandan pasta-börek bir yandanda elif sena ile uğraştım pestilim çıktı şuan heryerim uyuşuyor tansiyon tavan yaptı,bizimkinede arkadaş geldi kızımdan 10 büyük yani oda çok küçük sürekli elif sena yı öpmek istiyor hepde dudağından:kedi:bizim kız sinirden deli olduklava:çocuk çok yaramazdı ya
canım bencede dişten çok zor bu diş olayı...
MAŞALLAH hepsine ne güzel ya benim sizlerle görüşme şansım hiç yok
canım tekrar geçmiş olsun dr bidahamı götürseniz yavrum kıyamam Allah esirgesin hepsini
canm bende gece yatmadn önce dolven veriyorum hatta günde 2 kere ama yine huysz yine huysz valla fitil koydm bugnde fitil koycam dün yattıgımda saat 3 tü 7 730 da geri kalktı zatennnagihancımm..bide sizin diş çıksaydıı yaa..
bak sana bi tavsiyem varr..kağanda 2. dişi de çıkardıı..ama acı çekioo bellii..ayagımdan koyar koymaz nasıl ağlıoo..bende 2 gecedir yatmadan pedifen veriomm..maşallah çok rahatt uyuyorr..hatta dün gece 12 de yattıı 10 da uyandıı..gecede hiç uyanmamışızz..ben 3 te yatmıştımm..baygın gibi uymuşuzzzz..
teşekkürler canmm inşşşş 2 ay sonra 1 yaşında olcak zillicanım menü güzel ama sanki bişeyler eksik gibi..mesela zeytinyağlı veya kıymalı dolma yapabilirsinn..vazgeçilmezimdirr..her soframda yaparım mutlaka..ama pilavın pirinç pilavıysa olmaz tabii..
çok şükür atlatmışsınn gülerr..büyüdülerde arkadaşlarıda oluyoo sıpacıkların yaa..maşallahh..beniim oğlumunda kız arkadaşı var..melek su..bayılıoo onaa..o yürüdükçe gözüyle takip ederrr..her hareketine gülerr..
hepsideee çokkk güzelll nagihancımmm..ii günlerde kullanın inşallahh..bayanssulusmile
bence daha ela biberon müptelası olmamış denizcim.olsaydı güzdüzde hep biberonu arardı..
hem gece kaç defa uyanıyoo..yani mesela kağan gece 4 gibi uyanır zaten uyandığındada acıkmıştır çünkü yatalı 5 saat olmuşturr o yüzden asla su vermem.su daha çok acıktırır..boş mideye su çok kötü olurr..
bence hemen kesmee..daha erkenn..hem emmiyo bildiğim kadarıylaaa..güven duygusu için çok önemli emme refleksii..opuyorumnanaktan
maşallah zeynebeee..2 ay sonraaa doom günüymüşşş aman amann..minik kuşlar büyüdülerr yaaa..:dance::dance:
saol canmmgunaydınn kızlar
nagıhancım aldıkarının gule gule kullan canım
tuğbacım resımlerınızı gördüm ikinizde çok hoşsunuz allah dostluğunuzu bozmasın inşallah
elif carfura gıttık ordan kanz ceylan ve lcw de ındırım vardı ama çoğu seçilmiş
tuğbacım ecem de selen gıbı desene napıcaz bunlarla bız bılmeme neden bu huysuzlukları
melek bencede bı zeytınyağlıda buldun mu kendıne menun tamam dır canım
benıım bu gun temızlık gunum bı mutfakla bı salonum kaldı onlarda bıttımı ohhh dıcem ama daha hala kahvaltı edemedım
maşşallhhhhh demireeala alaaa cicibebe ne gibi bi sorun yaratabilirki
küçükken bizde yiyomuşuz
ben demir ve D vitamini kullanmıorum
herkes bişey diyo
bizimde bugün dr. kontrolümüz var
9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
reflüde sızıntı gibi kusarlar benim bildiğim....
nagihan biraz fazla vermiyor musun canım fitil ve ağrı kesici...bağışıklık kazanacak böyle giderse....ağlıyor mu çok
valla bende veriyorum yapılacak başka birşey kalmıyo insan çare arıyo sürekli
işin iyisini sahibi bilir tabiki yanlış anlamayın sakın beni...bazen günde 2 kerede verdiğim oluyor deyince yazdım nagihancım yoksa bir bebeği annesinden başka kimse tanıyamaz....normalde çok uslu olduğu için sana şimdi daha güç geliyordur tabi dayanmak....Allah sağlık,sıhhat versin...bu arada temmuz annelerinden hamile var....ne güzel .....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
nagıhan selende zeynep gıbı ama ben vermıyorum ağrı kesıcı falan doktorumda çok sıkışmadığın sürece verme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?