2009 Nisan Anneleri

Cicibebe yüksek karbonhidrat içerdiğinden dolayı ileride obezite riski taşıyormuş.
9. ayınız hayırlı olsun.
valla hayatım bizimki hep yiyo hiç obez olmadı her ay ya 300 ya 400 gr. anca
tşkleerrrr
melekcim portakallı kerevız olabılır canım
mıgecım 9 ayınız hayırlı olsun
tşkler sehercim
tşkler cnm

bizim dr. Erikli suyu önerdi demire onu veriyorum diğerlerinde flor azdır dedi

dr.dan geldik
demir 8.715 gr. olmuş
boyu 74 cm

yeemek yerken kusucak gibi yapıodu
dr. reflüden şüphelenilir böyle olunca dedi
yemek yerken su vermeyin yemek bittikten 1 saat sonra içiirin dedi
inş. geçici bişeydir

hasta olanlara geçmiş olsun

cnm ecemle demir aynı gidiyor ya ecemde öyle hep kusacak gibi yapıyor allah göstermesin ya reflüde yanlız ben fışkırarak kusuyorlar die biliyorum

canım bu çıldırma diş patlamadan oluyor diş gelene kadar çok acı çekiyor yavrular ucu gözükünce patlayınca biraz daha rahatlar Allah kolaylık versin kuzuyada sanada
saol canm

canm bende gece yatmadn önce dolven veriyorum hatta günde 2 kere ama yine huysz yine huysz valla fitil koydm bugnde fitil koycam dün yattıgımda saat 3 tü 7 730 da geri kalktı zatenn

teşekkürler canmm inşşşş 2 ay sonra 1 yaşında olcak zilli

saol canmm

maşşallhhhhh demiree

reflüde sızıntı gibi kusarlar benim bildiğim....
nagihan biraz fazla vermiyor musun canım fitil ve ağrı kesici...bağışıklık kazanacak böyle giderse....ağlıyor mu çok

reflüde sızıntı gibi kusarlar benim bildiğim....
nagihan biraz fazla vermiyor musun canım fitil ve ağrı kesici...bağışıklık kazanacak böyle giderse....ağlıyor mu çok

canm çok huysz oldugunda veiyorum 2 gün önce verdm eger bu gecede durmazsa vercm yani yapacak bişey yok
gece göz kapalı emekler pozisyonda ayaga kalkıyo ve 10dk bi yat kalk yapıyorumm

normalde ben zeynep gibi bi bebek görmedim kendi halinde ama ara ara geliyolarr bende dayanamıyorm

nagıhan selende zeynep gıbı ama ben vermıyorum ağrı kesıcı falan doktorumda çok sıkışmadığın sürece verme dedi

işin iyisini sahibi bilir tabiki yanlış anlamayın sakın beni...bazen günde 2 kerede verdiğim oluyor deyince yazdım nagihancım yoksa bir bebeği annesinden başka kimse tanıyamaz....normalde çok uslu olduğu için sana şimdi daha güç geliyordur tabi dayanmak....Allah sağlık,sıhhat versin...bu arada temmuz annelerinden hamile var....ne güzel .....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

valla bende veriyorum yapılacak başka birşey kalmıyo insan çare arıyo sürekli

ewt canm cok haklısınn gözlerimn altını görsenz mosmor uyku düzeni olmadıgından kii bekarken evde en geç kalkan bendimm boshayallersmile annemden başkası kaldırdıgı zamn çok sinirleniyodmm alsanaalsanasmile

seher biz kuduzlara alıştığımız için bize normal geliyor sanırım ondan....yoksa ben idile huysuz diye ağrı kesici verseydim sanırım 10000 şişe bitirmiştik:)) çok fenalar çokkk

canım sen fitilimi 2 kere verdigimi sanıyosn yok canm dolven şurubu 2 kere veriyom fitil aradaa sen yanlş anladın
hem ben seni niye yanlş anlayım canm burda bildigimz şeyleri paylaşıyoruzz

aaa ne güzel valla ben bazen düşünüyorum ama ecem çok zor bir bebek uykusuz yaramaz o yüzden cesaret edemiyorum:))ama çok istiyorum tabi ecem biraz daha uslanınca

nagıhan selende zeynep gıbı ama ben vermıyorum ağrı kesıcı falan doktorumda çok sıkışmadığın sürece verme dedi

dün çok agladı diş jelinden de sürdüm işe yaramadı bende geceyatmadan önce agrı kesici şurup verdim 1 çay kaşığı kızlar ve sadece dün verdim ne sakıncası olabilir kii bilmiyorumkismile

bencede gulşen bız bağışıklık kazandık bu zıpırlara karşı herhalde :))))))))))
ayyy guzel mi kötü mü bilemem ama çok erken değilmi ya biri ufak dığeri yolda eyvahedigeldismile
valla canım her bebek farklı sen fıtıl verınce uyuyo dıyosun ama selen uyumuyo o yuzden vermeye gerek yok yani :))

canım içeriğinde paresetomol var şurupların ve bu karaciğere fazla verılırse zarar verıyo diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…