2009 Nisan Anneleri

kızlar doktoru aradım pedifeni sordum dolvenle aynı dedi bu arada ecem ishalde oldu ya off ya bu gece uyusam bari bende doktora gittim fena gribim ya ilaç yazdı geldim ecem uyumaz dişleri ishali(((
geçmiş olsun ikinizede

bende artık daha dikkatli yiyorum çok kilo fark etmedi ama toparlanmaya başladın diyorlar
biraz sporda yapıyorum. 9 kilo hala duruyor çok kötü dimiii

ay benimde 9 kilom duruyo.bide hamile kalmadan önce sigarayı bırakınca 7 kilo almıştım.onuda ekleyince bana fenalıklar geliyorrrrrr

maşallah demire.inş önemli bişeyi yoktur

canım içeriğinde paresetomol var şurupların ve bu karaciğere fazla verılırse zarar verıyo diye biliyorum ben

canm benm zaten zeynebe agrı kesici şurup vermeyli baya olduu ben sadece dün de yazdımyaa çok aglıyo durmuyo diye belki diş agrı yapıyodr diyerek bi sabah bi akşam çay kaşığı ile şurup verdim o kadrr ama yinede saoll ögrendim ii olduu opuyorumnanaktan

gülşen allah izin verrse yarın muhasebecinn yanına gircm bizim iş yerinn muh. tutuyo adam bana muh. pratigini ögretecekmiş işe yarr mı en azından şu yevmiye kaydını ögrensemm yeter benm içinn

melekçim cok basıt
soğanları halka halka doğra tencereye uzerıne halka halka kerevız koy en ustune yağ ve 1 adet portakal suyu sık bu kadar pişir

teşekkürler kızlarr ama zaten bizim evde kereviz pişmez

ege cok hasta oldu ya burnu akıyordu hapşuruyordu gözleri küçüldü cok masum olduu ya kafasını nereye bulsa hep yan koyuyor eşim bile dedıkı içim bi tuhaf oluyor bu böyle yapınca offffffffffffffff

geçmiş olsun egeye.keremde yaklasık 3 ay önce hastalanmıştı.kusuyodu bide ishal oldu.kıpır kıpır çocuk benim kucagımda hiç kıpırdamadan yatıyodu.arada bi bana bakıyodu.yavrum hiç hali yoktu.çok üzülmüştüm ozaman.

masallah kayraya.ben hiç vermedim cicibebe.doktorumuz en basta söylemişti.gereksiz erme diye.[/QUOTE]teşekkürler cnm

canm çok huysz oldugunda veiyorum 2 gün önce verdm eger bu gecede durmazsa vercm yani yapacak bişey yok
gece göz kapalı emekler pozisyonda ayaga kalkıyo ve 10dk bi yat kalk yapıyorumm
ege yüz üstü yattıgı için genelde aynen gözler kapalı emekleyerek popoda havada uyurrrr
maşallah demir'E

kizlar siz yada yakinlarinizdan koltuk kaplatan oldumu
sizce kaplatmali mi yoksa yenisini mi almali

bizim topikle pek alakali degil ama sormak istedim benim koltuklarimin kenarlari demir kumasindan da cok sikildim yanlari ve kaplamasi ne kadar tutuar bilemiyorum ama yeni alsam beyendiklerim 3milyar gibi birsey gelecek ben hayatta vermem o parayi

siz ne dersiniz taine gidince degistirmek istiyorum fiyatlar konusunda fikriniz varmi
yardimci olursaniz cok sevinirim
yada bilgi edinebilecegim net adresi paylasirsaniz sevinirim
simdiden tesekkurler

eşim calgel almıış egenin dişi için.
inş.rahatlatırda uyuruz bu gece........
egeye cicibebe bende veriyorum.
pınarr canım bu arada dr.a seven seas ı sordum balık yağı dedi
multivitaminin içinde hepsi var ve iştah açıyor dedi.
iştahı açılmıyor egenin ama biraz daha rahat yediriyorum.
kemik suyu çorbası yaptım bugün 1 kase içti:)))))

faydası olur nagihan muhasebecinin yanında olman çok zor değil zaten biraz pratikle öğrenirsin....

pazar dışardaydık ordan kayınval,deme gçtik salmadı kaldık bu akşamda bırakmıyodu dayanamadım geldim

iyi geceler arkadaşlar.bugün niternet bağlantım yoktu giremedim çok sıkıldım.ne çok bağlanmışım ben internete böyle ya.

eltim cuma günü aldı......

12 senelik evliler..........

onlarda koltuklarına kıyamadılar şimdikiler gibi degıl içi denmirmiş falan... kaplatalım dediler sonra fikir degıştırıp aldılar modelfarklılıgı için ordakiiiii tabi fiyatları bilemem
ama aldıkları koltuk süper aşkı menuda varya bihterın evınde kadife yeşil öle bişeyy 2,20 aldılar

eski koltuklarını döşetselerdi 1,1250 civarıydıı...

onlar ama yaşam ünitesi falan aldılar halı v.s eşyaları degiştitrdilerrr
calgel bizde kullanıyoruzzzzzzz

pazar dışardaydık ordan kayınval,deme gçtik salmadı kaldık bu akşamda bırakmıyodu dayanamadım geldim
hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
hoşbulduk melekçim iyi geceler sanada eşim getirdi bilgisayarımı kayınvalideme ama alt kattakinden çekemedik bende geldim hihi

cnm ecemle demir aynı gidiyor ya ecemde öyle hep kusacak gibi yapıyor allah göstermesin ya reflüde yanlız ben fışkırarak kusuyorlar die biliyorum
demir kusmuyoki kusucak gibi oluyo öksürüyo

demire calgel iyi geliyo aysun
iştah açıyo evet demir onu içince gayet güzel yiyo

canım biz en baştan beri uyku sorunuyla boğuşuyoruz.canını sıkmak istemem ama ben ne yaptıysam çaresini bulamadım ilaç fitil kar etmiyo.mecburen çekecez biraz.

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım.
,
Kızlar Kayra artık çok hareketli.
O gün mutfakta bu şekilde yakaladım ve çektim. Hatta daha sonraki bir gün o tuttuğu mermeri kemiriyodu. delikafadulden

[/URL][/IMG]

maşallah kayraya.

valla ben de veriyorum zaten iştahsız kilosu az.bi de en sevdiği şeyi vermezsem ne yedircem ki?

kızlar doktoru aradım pedifeni sordum dolvenle aynı dedi bu arada ecem ishalde oldu ya off ya bu gece uyusam bari bende doktora gittim fena gribim ya ilaç yazdı geldim ecem uyumaz dişleri ishali(((

geçmiş olsun ben 1 kere dolven vermiştim ama uyku düzeninde ya da düzensizliğinde hiç değişme olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…