geçmiş olsun ikinizedekızlar doktoru aradım pedifeni sordum dolvenle aynı dedi bu arada ecem ishalde oldu ya off ya bu gece uyusam bari bende doktora gittim fena gribim ya ilaç yazdı geldim ecem uyumaz dişleri ishali(((
bende artık daha dikkatli yiyorum çok kilo fark etmedi ama toparlanmaya başladın diyorlar
biraz sporda yapıyorum. 9 kilo hala duruyor çok kötü dimiii
dr.dan geldik
demir 8.715 gr. olmuş
boyu 74 cm
yeemek yerken kusucak gibi yapıodu
dr. reflüden şüphelenilir böyle olunca dedi
yemek yerken su vermeyin yemek bittikten 1 saat sonra içiirin dedi
inş. geçici bişeydir
hasta olanlara geçmiş olsun
canım içeriğinde paresetomol var şurupların ve bu karaciğere fazla verılırse zarar verıyo diye biliyorum ben
melekçim cok basıt
soğanları halka halka doğra tencereye uzerıne halka halka kerevız koy en ustune yağ ve 1 adet portakal suyu sık bu kadar pişir
canım benim kereviz versiyonumuda söyliyim.....
ben kerevizde 3/1 oranını kullanırım....yani 3 kereviz,1 patates,1 ayva ve 1 soğan....soğan hariç diğer malzemelerini limon sıktığın su dolu bir kaba tavla zarı gibi doğra....sonra zeytinyağını hafif kızdırp küçük doğradığın soğanları ve tuzu koy şeffaflaşana kadar kavur...sonra sebzeleri süzdürüp soğanın üzerine ekle.( kerevizin yaprakları varsa onlarıda yıkayıp doğra üzerine)..hepsi zeytinyağı ile biraz buluşup lezzetlesin :)) biraz kavurduktan sonra yarım limon ve bir portakalın suyunu ekle....kısık ateşte 25-30 dakika pişir.....dibinde yağ ve narenciyelerin suyu kalacak...mutlaka yaptığın tencerede soğumasını bekle...servis tabağına alıncada çiğ olarak zeytinyağı gezdir...
ege cok hasta oldu ya burnu akıyordu hapşuruyordu gözleri küçüldü cok masum olduu ya kafasını nereye bulsa hep yan koyuyor eşim bile dedıkı içim bi tuhaf oluyor bu böyle yapınca offffffffffffffff
ege yüz üstü yattıgı için genelde aynen gözler kapalı emekleyerek popoda havada uyurrrrcanm çok huysz oldugunda veiyorum 2 gün önce verdm eger bu gecede durmazsa vercm yani yapacak bişey yok
gece göz kapalı emekler pozisyonda ayaga kalkıyo ve 10dk bi yat kalk yapıyorumm
maşallah demir'Edr.dan geldik
demir 8.715 gr. olmuş
boyu 74 cm
yeemek yerken kusucak gibi yapıodu
dr. reflüden şüphelenilir böyle olunca dedi
yemek yerken su vermeyin yemek bittikten 1 saat sonra içiirin dedi
inş. geçici bişeydir
hasta olanlara geçmiş olsun
eltim cuma günü aldı......kizlar siz yada yakinlarinizdan koltuk kaplatan oldumu
sizce kaplatmali mi yoksa yenisini mi almali
bizim topikle pek alakali degil ama sormak istedim benim koltuklarimin kenarlari demir kumasindan da cok sikildim yanlari ve kaplamasi ne kadar tutuar bilemiyorum ama yeni alsam beyendiklerim 3milyar gibi birsey gelecek ben hayatta vermem o parayi
siz ne dersiniz taine gidince degistirmek istiyorum fiyatlar konusunda fikriniz varmi
yardimci olursaniz cok sevinirim
yada bilgi edinebilecegim net adresi paylasirsaniz sevinirim
simdiden tesekkurler
calgel bizde kullanıyoruzzzzzzzeşim calgel almıış egenin dişi için.
inş.rahatlatırda uyuruz bu gece........
egeye cicibebe bende veriyorum.
pınarr canım bu arada dr.a seven seas ı sordum balık yağı dedi
multivitaminin içinde hepsi var ve iştah açıyor dedi.
iştahı açılmıyor egenin ama biraz daha rahat yediriyorum.
kemik suyu çorbası yaptım bugün 1 kase içti:)))))
hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkispazar dışardaydık ordan kayınval,deme gçtik salmadı kaldık bu akşamda bırakmıyodu dayanamadım geldim
demir kusmuyoki kusucak gibi oluyo öksürüyocnm ecemle demir aynı gidiyor ya ecemde öyle hep kusacak gibi yapıyor allah göstermesin ya reflüde yanlız ben fışkırarak kusuyorlar die biliyorum
eşim calgel almıış egenin dişi için.
inş.rahatlatırda uyuruz bu gece........
egeye cicibebe bende veriyorum.
pınarr canım bu arada dr.a seven seas ı sordum balık yağı dedi
multivitaminin içinde hepsi var ve iştah açıyor dedi.
iştahı açılmıyor egenin ama biraz daha rahat yediriyorum.
kemik suyu çorbası yaptım bugün 1 kase içti:)))))
günaydın kızlar uzun zamandr vakit bulupta giremedim ya berbat bir geceydi 3 günden beri ecem beni delirticek yaaaa bılmıyorum nesi var hiç ama hiç uyumuyor jel surdum yok fitil verdim yok ağrı kesici yok ne yapayım kızlar ben ne olur bana yardım edin
evet ya gece sürekli ağlıyor uykusunda kucağımıza alıyoruz susuyor hiç uyumadı halada huzursuz delirmek üzereyim nasıl pedifenin bir faydası oldumu deniz dr sorayım bende nasıl diye.bu arada bende fena gribim hiç halimde yok valla allah kolaylık versin hepimize ya
diş sorununa çare bulan varsa ne olur yazsın.
bende dr.la görüşücem birazdan söylediklerini size yazarım.
kızlar yorgunum ve bazen dayanamayıp egeye bağrınıyorum.
egenin peşinde koşmaktan hiçbirşeye yetişemiyorum.
birşeylerle oynasın bende işlerimi halledeyim istiyorum.
oyuncak alıyoruz biraz oynuyor sonra umursamıyor.
evi süpürsem makinanın peşinde,bulaşık,çamaşır makinasına kalkıp tuşlara basıyor,kablo çeksin daha hoşuna gidiyor((((((
odada yanlız bıraksam koltuğa kalkıyor((
park yatağını alt seviyeye indirdik ve sabahları sesine uyandığımızda kafasını yataktan çıkarıp bize gülerken görüyoruz yaramazı.
herşeyyyyyy ne zaman düzelicekkkkk???????????*
Kızlar Kayra artık çok hareketli.
O gün mutfakta bu şekilde yakaladım ve çektim. Hatta daha sonraki bir gün o tuttuğu mermeri kemiriyodu. delikafadulden
[/URL][/IMG]
Kızlar günaydınnnn
Cumartesi doktor kontrolüne gittik. Kayra 76 cm, 10 kg olmuş. Doktoru beğendi.
Birkaç gündür Kayra'nın alt dudağında hafif bir yarılma vardı onu gösterdik. Burnu tıkalı, ağzından nefes alıyorsa ondan olmuştur dedi krem verdi. Balık verebilirsin ama ciğere henüz erken dedi (. Sultan sen veriyordun sanırım.) cicibebe önermiyorum dedi. Üst dişlerine daha var dedi. Kayra kendi başına baklagiller ve yeşil sebzeler yiyene kadar yani yaklaşık 1,5 yaşına kadar demir ilacına devam edecekmişim. D vitaminine de devam. hatta 3 damlayı 5 damlaya çıkardı.
ala alaaa cicibebe ne gibi bi sorun yaratabilirki
küçükken bizde yiyomuşuz
ben demir ve D vitamini kullanmıorum
herkes bişey diyo
bizimde bugün dr. kontrolümüz var
9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar doktoru aradım pedifeni sordum dolvenle aynı dedi bu arada ecem ishalde oldu ya off ya bu gece uyusam bari bende doktora gittim fena gribim ya ilaç yazdı geldim ecem uyumaz dişleri ishali(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?