saol canm inşş işe yarrfaydası olur nagihan muhasebecinin yanında olman çok zor değil zaten biraz pratikle öğrenirsin....
sELAAAAMMMMMMMM!
bENİM DE MİSAFİRLERİM VARDI BUGÜN,DÜN BÜTÜN GÜN HAZIRLIK TEmizlikle geçti,bugün de okuldan geldim koştur koştur yarım işlerimi tamamladım,tam kıtı kıtına yetiştirdim herşeyimi.Annem Miray ı onlara götürmüştü,arkadaşalr çıknca ben de hemen gittim anneme,Miray ı almaya,ama taaa 23:00 da ancak gelebildik.Mutfak da öylece duruyor,önce buraya bakayım dedim.
Nagihan,benim kayınvalidem de sürekli kucağında taşıdı 10 gün boyunca gördü sadece,ama o 10 gün çocuğu kucağınan indirmiyordu,kimdeyse o gidip alıyordu,güya ona gör sevgi belirtisi,ama hiç konuşmuyor,oyun da oynamıyordu,ama sadece kucağında,ben de senin gibi sinir oluyordum.
Bildiğim kadarıyla sen kayınvalidenle iyiydin,geçen yaşadığınız olaydan sonra bir soğukluk oldu galiba,ama kaynanan iyi niyetli biriyse,seni de seviyorsa,bence sen biraz daha sıcak davran canım.
ay bu çocuk olunca kayınvalide sorunu yaşamayan yok galiba.ama bencede çok takmamaya çalış eğer onunda ilk torunuysa bu hareketleri çok normal diğer çocuklarda yaşamazsın bunları merak etme çünkü bıkıyolar.he seninde böle hissetmen çokdoğal ben geçtim bu sorunları çok yoğun yaşayarak her şeyi oluruna bırak bence düzeliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?