2009 Nisan Anneleri

iyi geceler herkese balık yağı konuşulmuş o benim kızda ters tepti ben verdim verdiğim günler ne yaparsam yapıım hiç birşey yemedi kestim şimdi azda olsa yiyor yani o kadar tepkili değil acaba miğdesinimi bulandırdıı

sELAAAAMMMMMMMM!
bENıM DE MıSAFıRLERıM VARDI BUGÜN,DÜN BÜTÜN GÜN HAZIRLIK TEmizlikle geçti,bugün de okuldan geldim koştur koştur yarım işlerimi tamamladım,tam kıtı kıtına yetiştirdim herşeyimi.Annem Miray ı onlara götürmüştü,arkadaşalr çıknca ben de hemen gittim anneme,Miray ı almaya,ama taaa 23:00 da ancak gelebildik.Mutfak da öylece duruyor,önce buraya bakayım dedim.

faydası olur nagihan muhasebecinin yanında olman çok zor değil zaten biraz pratikle öğrenirsin....
saol canm inşş işe yarr

elifcim baya yorucu bi gün geçirmişsn

ya kızlar size bişey danışıcm ben artık kaynanama eskisi kadar sıcak davranamıyorum yüzüne bile bakmıyorum çok soğdum sonra yaptıgıma pişman oluyorum ama elimde degill
zeynebi hiç rahat bırakmıyo devmlı kucagında tutuyo rahat bırak yürüsün diyom bu sefer o bana iğneli laf sokuyo önceden çok severdm acaba herşey yolunda da ben mi farklı görüyorum ki

Nagihan,benim kayınvalidem de sürekli kucağında taşıdı 10 gün boyunca gördü sadece,ama o 10 gün çocuğu kucağınan indirmiyordu,kimdeyse o gidip alıyordu,güya ona gör sevgi belirtisi,ama hiç konuşmuyor,oyun da oynamıyordu,ama sadece kucağında,ben de senin gibi sinir oluyordum.
Bildiğim kadarıyla sen kayınvalidenle iyiydin,geçen yaşadığınız olaydan sonra bir soğukluk oldu galiba,ama kaynanan iyi niyetli biriyse,seni de seviyorsa,bence sen biraz daha sıcak davran canım.

ay bu çocuk olunca kayınvalide sorunu yaşamayan yok galiba.ama bencede çok takmamaya çalış eğer onunda ilk torunuysa bu hareketleri çok normal diğer çocuklarda yaşamazsın bunları merak etme çünkü bıkıyolar.he seninde böle hissetmen çokdoğal ben geçtim bu sorunları çok yoğun yaşayarak her şeyi oluruna bırak bence düzeliyo....

ewt canm çok iyi gerçekten biraz benden de kaynaklanıyoo benm sıpa da zaten ölüyoo onunn için ondan bana gelmiyoo kaynanamda 2 de bir bak benden annesine de gitmiyo diyo ona sinir oluyorum
ewt o kavgadan sonra aramız iice bozuldu yani o unuttu da ben unutmadım aslında kin de beslemm huyum degildr ama soğudum işteee normalde ben hep bizde kal derdim ama hiç içimden gelmiyo nasıl olcak bilmiyom

yasemin aslında ilk torunu degil 3 tane kızı var bunların toplam 5 çoçuk eşim tek bizim ilk bebek hepsinden daha çok seviyoo yanii uğrunda ölüyoooo

Ay aevet ya,ben de çok sinir olurdum,kaynanam benden annesine gitmiyor diye bana dese.O anda hep kendi annem geliyor aklıma,annem de diyor bazen öyle,anneme nasıl kızmıyorsam onun dediğini de haklı görmeye çalışıyorum.siz yakınsınız birbirinize,sık sık görüşmek durumundasınız.Sen kendini daha da çekersen aranız iyice soğur,ama sen soğuk moğuk görüşmek zorundasın,o zaman da ha zor olur senin için.Bence arayı iyice açmadan ,ya konuş kaynananla,senin beğenmediğin birşey söylediğinde,anne ben bundan hoşlanmıyorum diye güzel bir dille anlatsan ,olmaz mı?

anlayışlıdr o konuda zatenn zaten ben kadına bi anne desem bütüm yagları eriyor dedigini bende çok düşünüyorum benm annem yapsa aynısı gücüme gitmezz neyse inşş kısa zamnda hallederimm eim geldi ben çıkıyorum çok saol elifcimmm

cnm benim kızlarını çocuklarıyla oğlunun çocuğu farklı olur yani onlar damat tarafının ama oğlumun torunu benim diye düşünüyolar ne kadar diğer torunlarını sevselerde senin kızna daha çok düşücekler bu böle gelmiş böle gider.yapıcak bi şey yok sadece kendini üzdüğünle kalırsın...

yağmur var buralarda.
bir tuhafım ben bu hafta..
çalışasım yok işe gelesim yok..
evde olasım yok bir tuhafım bugünlerde

günaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..

dün aydın da görevliydim iş için.... outlet mağazaları var yol üzerinde bücürükten kızıma güzel ciciler aldım..

günaydın kızlar....
esen kızına maşallahhhh.
egede 1 adım atıyor ama dengeyi sağlayamayıp düşüyor:))))
cicilerinide iyi günlerde giysin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…