günaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..
günaydın kızlar....
esen kızına maşallahhhh.
egede 1 adım atıyor ama dengeyi sağlayamayıp düşüyor:))))
cicilerinide iyi günlerde giysin.
Gözün aydın canım. Darısı bize....
aydındamıydın esencİm:))
Çİne yolundakİ maĞazalar sanırım.
yÜrÜyormu prenses ayy ne gÜzel bİzİmkİ yÜrÜmÜyor daha.
günaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..
bende kayınvalidemle cocuk dogana kadar iyiyimdim şimdide iyiyim ama eskisi gibi cocuk olunca karışıyorlarr o sinir edıyor insanıya kızlar size bişey danışıcm ben artık kaynanama eskisi kadar sıcak davranamıyorum yüzüne bile bakmıyorum çok soğdum sonra yaptıgıma pişman oluyorum ama elimde degill
zeynebi hiç rahat bırakmıyo devmlı kucagında tutuyo rahat bırak yürüsün diyom bu sefer o bana iğneli laf sokuyo önceden çok severdm acaba herşey yolunda da ben mi farklı görüyorum ki
maşalahhhh meriç'Egünaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..
evet yaa kar olsa keşkeeeofff bÜtÜtn yurtta kar yaĞıŞı var yanlız egede yaĞmur..
maşallah kızına
kızlar bir bir ayaklanmaya başladı
oy maşallah kesıntızızz tütütüt nazr degmesınnnnnnn ay bende gece yattımmı sabah kalkmak istıyorummmmmmmmmgünaydın kızlar özellikle seher ve gülşen dün bu ilaç mevzusundan sonra gece dedımkı bende ağrı kesici falan vermiycem bakalım ecem ne yapıcak ve 4 geceden beri ecem hiç uyumamıştı gece sadece jel sürdüm ve yattım ve ecem kesintisiz bu saate kadar uyudu sanıyorum siz haklısınız ağrısı olunca ne yaparsak kar etmiyo...
kokuyor be canım sevmıyoruz bizzz...günaydın
dün o kadar kerevizden bahsesilmişti bizde de pek yenmesiği için hiç üzerime alınmadım. dün eve bi gittim annem salatasını yapmış. çiğden rendeleyip sarımsaklı yoğurtlu mayonezli çok da güzel olmuştu. sevmeyenler bu şekilde rahat yiyebilirler
bende kayınvalidemle cocuk dogana kadar iyiyimdim şimdide iyiyim ama eskisi gibi cocuk olunca karışıyorlarr o sinir edıyor insanı
bi kere oldumu bi daha olmaz eskisi gibi
bende kinci degılım ama olmuyorrr
maşalahhhh meriç'E
evet yaa kar olsa keşkeee
yürüyen bebişlere maşalllaaahhhhh
oy maşallah kesıntızızz tütütüt nazr degmesınnnnnnn ay bende gece yattımmı sabah kalkmak istıyorummmmmmmmm
kokuyor be canım sevmıyoruz bizzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?