2009 Nisan Anneleri

burda da kar var.
egeyi balkona çıkartım kar yüzüne geldikçe hoşuna gitti.
şimdi mışıl mışıl uyuyor..

aydındamıydın esencım:))

Çıne yolundakı maĞazalar sanırım.
yÜrÜyormu prenses ayy ne gÜzel bızımkı yÜrÜmÜyor daha.

offf bÜtÜtn yurtta kar yaĞıŞı var yanlız egede yaĞmur..

deniz olurdu bu saatlerde artık girmiyor.
ela uyuyor herhalde..

kardesimin nisani için elbise aldim.. biras değişiklik gerekiyo gerçi.. terziye götürmeme lazim.. aydından aldım onuda...

günaydın
dün o kadar kerevizden bahsesilmişti bizde de pek yenmesiği için hiç üzerime alınmadım. dün eve bi gittim annem salatasını yapmış. çiğden rendeleyip sarımsaklı yoğurtlu mayonezli çok da güzel olmuştu. sevmeyenler bu şekilde rahat yiyebilirler

günaydın kızlar özellikle seher ve gülşen dün bu ilaç mevzusundan sonra gece dedımkı bende ağrı kesici falan vermiycem bakalım ecem ne yapıcak ve 4 geceden beri ecem hiç uyumamıştı gece sadece jel sürdüm ve yattım ve ecem kesintisiz bu saate kadar uyudu sanıyorum siz haklısınız ağrısı olunca ne yaparsak kar etmiyo...

bu arada kızlar size bişey sorucam eceme ben bir türlü balık sevdiremedim siz nasıl veriyosunuz balığı bugünde zorluycam bakalım belki değişik bir fikir verirsiniz

günaydın kızlar
demir bu gece 3 e kdr uyudu
ve sonra uyudu uyandı
üst dişlerde geliyo sanırım
en son 4.30da emzirdim 8 e kdr yanımızda yattı
yada gerçekten bnmle uyumaya alıştı

ohhh ne gzl her yerde kar varmış
bizim buraralarada bi uğrasa arada
şuan güneş açtı bende kış olsun istiyoruummm

bende kayınvalidemle cocuk dogana kadar iyiyimdim şimdide iyiyim ama eskisi gibi cocuk olunca karışıyorlarr o sinir edıyor insanı

bi kere oldumu bi daha olmaz eskisi gibi

bende kinci degılım ama olmuyorrr

günaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..
maşalahhhh meriç'E

offf bÜtÜtn yurtta kar yaĞıŞı var yanlız egede yaĞmur..
evet yaa kar olsa keşkeee

maşallah kızına
kızlar bir bir ayaklanmaya başladı

sağol canım...
bana da babam diyo.. uykusun da baba diye ağlıyo..
ba ba ba ba demiyor,,
büyük çocuk gibi baba diyor.. ama küçükken bana anme diyodu. simdi baba diyo bana da..:1no2:

oy maşallah kesıntızızz tütütüt nazr degmesınnnnnnn ay bende gece yattımmı sabah kalkmak istıyorummmmmmmmm

kokuyor be canım sevmıyoruz bizzz...

sağol canım..

yürüyen bebişlere maşalllaaahhhhh

teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…