2009 Nisan Anneleri

sağol anlı biras morardı.. ama ben boynuna bişi olmasından ço korktum..
burnu da kırılabilirdi...
durmuyor ki 2 sn. koşturuyo.. tutmaya çalışırken diğer tarafa kaçıyor yeni yürümeye başladı..tabii
düşüyor..

gunaydınlar esencım gcmış olsun canım
dişiniz hayırlı olsun ysufun bende ıstıyorum ama hala tık yk diişte :)

aynı dertten müzdaribiz hayatım ama bizim kızlar tembel çıktı kaydirigubbakcemile3 gerçi seninki yine emekliyor falan benim kız yürümeyi seviyor ama hatunu akşanma kadar ben tutacakmışım o yürüyecekmiş kendi ayağa falan kalmıyor :bbo:

@Esennn : her nasılsa dengeli düşüyorlar aslında özellikle yürüme esnasında düştükleri zaman. rabbime emanet bütün kuzucuklarımız o koruyup kolluyor anca bizse elimizden geleni yapabiliyor ama yine de her şeye yetişemiyoruz maalesef!

selen bı ıkı adım atmaya başladı artık banucum kendı kendıne dunden berı

slm kızlar.
geçmiş olsun esencim
az öncede ege düştü
koltukta yürürken kendini bıraktı ve yerde
uyutmamaya çalıştım ama dayanamadı uyudu.
her düştüğünde dr.u arıyorum bu kez utandım aramadım.
zaten aynı şeyleri söylicek:)))
gerçekten düşe kalka büyüyorlar......

valla yuruyunce yandık demektır cok zor hep peşindesin
gecmiş olsun aysuncum

günaqydın kızlar düşen bebeklerimizi allah beterinden korusun selenede maşallah.Ya kızlar dün gece çok ilginç bişey oldu gece saatt 2 de yattık eşimle ve bana dediki senden bir ricam olucak ben 2. bebeği istiyorum yarın gidelim sprali çıkattralım dedi bende hayır henüz çok erken dedim ama çok kararlı ya bak birlikte büyürler ev şenlenir falan dıyo ama ben şu anda 2.çocuğu kaldıracak bir psikolojiye sahip değilim...

canım eğer psikolojın kaldıramazdıye duşunuyosan eşine alat güzelce onlar için sorun yok ama kadınlar daha çok yıpranıyo bu konuda şahsen bende ıkıncıyı erken düşünenlerdendım ama şimdi fikrim değişti ikinci bi bebeği şu an kaldıramam

bence de en azından 2 yıl ara ver hamile kalmadan önce derim ama hayırlısı olsun. benim de ablamla aramda 20 ay var bebeklik zamanı zor olmuş ama sonra beraber güzel güzel oynamışız. birimizi ayağında birimiz salıncakta sallıyormuş annem

günaydın...

ilk günaydın muhtardan gelmiş..

kocan dönmedimi kız şirvan...
göçebe hayat devammı yoksa?
geldi canım geldi...

meriç akşam ordan oraya gidiyo bir düştü yüzü koltuğun kenarına çarpti yetişemedim. Alah korusun okadar korktum ki boynu ters geldi kırılabilirdi Allah korusun...
allah korusun yavrularımızı....

çoçukları allah korurumuş boşuna dememişler...
sabiha paktuna keskin var kanal d de tuvalet eğitimini anlatıyor
geç kaldık biraz .. sonuna yetiştim..
erken kalktım ama sonradan yeniden gittim yattım..

bencede daha erken en azından 2 yaşında olsa ..en azından ben öyle düşünüyorum...
en azından alt değiştirme birinin bitsin...

gunaydınlar esencım gcmış olsun canım
dişiniz hayırlı olsun ysufun bende ıstıyorum ama hala tık yk diişte :)

sağol canım.

sağol canım. evet düsecekler ama.. biryerine bişi olmasından çok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…