2009 Nisan Anneleri

ben de katılıyorum hayatım seher'e. senin psikolojin daha önemli mesela ben ikinci bebeği istediğim konusunda kesinlike kararımı verdim. istiyorum ama şimdi değil. psikolojim o kadar sarsıldı ki sinir sitemim çöktü gibi hissediyorum. önce bu düzelmeli sonra da sağlık sorunum hallolmalı ve ondan sonra ancak hamile kalabilirim.
sen de anlatmalı eşine detaylı olarak hissettiklerini paylaşmalısın!

benım arkadaşım var ilk oğlu 5 aylıkken ıkıncıye hamıle kaldı ve doğum yaptı şu an kızı 1 yaşında oğlu 2 yaşında ama kız baya yıprandı ve çöktü ruhsal olarak yanı en azından 2 yaş olsun benım mantıkımca derdını anlatabılsın öbürtürlü çok zor bana göre mesele benım selenle gece uykum yok o uyuyo ama sureklı mıkır mıkır ve akşam saat gecenın 4 ağlıyodum resmen sinirim bozuldu şöyle 4 saat kesıntısız uyumaya bıle razı durumdayım

Son düzenleme:
bence de 2. çocuk için çok erken... daha normal hayata geçemedik ki..ben daha regli oldum.. kilo kaldı 5kilo.. nebileyim...

bedensel olarakta çöker insan.. ve bu da önemlii.. eşine vkit hiç kamıyacak..

evet kızlar çok haklısınız bende öyle düşünüyorum doğurmak çok kolay önemli olan ona güzel ahlak ve eğitim verebilmek bu konuyu çok ıyı dusunmek lazım inanın gece beynimi kemirdi eşimle bu akşam konuşucam bakalım sonuç ne olucak??

kızlar..
ayakkabı alacağım Meriç'e
alan var mı?
arkadas ortopedia diye bir markayi tavsiye etti..

esencim benim kızda yürüyor biliyorsun biz de ortopediadan aldık bot şeklinde bileklerini kavraması önemliymiş ve gerçekten o ayakkabıdan sonra yürümesi acayip ustalaştıı biz çok memnun kaldık facede kayıtlıysan kızımın ayağında fotosu varrr

bende aldım ortapedık ayakabı ama baya oldu teddy nın bot şeklınde

evet ilk adım ayakabısı ortapedık ama canım ona dııkkat et

sehercim bizim doktor kendi basmadan izin vermedi ortopedik ayakkabıya çıplak ayakla başarsın yürümeden giydirmeyelim dedi

@ Esennn beni de ekleyecekti faceye unutma :)))
@ huzur84 ben ekli miydim sende???

ayakkabı alma konusunda acele etmemeye çalışıyorum malum benim tembel prenses hala kendi adım atmıyor boshayallersmile

bizim kız yürüyor o yüzden bende ortopedik ayakkabı almak istiyorum.

benımkı ilk resimdekı açık pembe olan gıbı canım 20 numarası zaten 2 resmın sanırım numarası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…