valla ben yaşlandım bunadım o zaman kim kimdir unutup duruyorumnamemcim sen bende aklisin canımm
allahımm maşallah gece uykusu süper olan bebişlere nasıl imreniyor va nasıl seviniyorum sizler için anlatamam opuyorumnanaktanselam kızlar
ecrin çookk huysuz 2. dişi patlamış gece deliksiz uyuyor ama gündüz çok fena kucağımdan inmek istemiyor laptopun muhtelif tuşlarını o söküyo babamız takıyo özellikle space tuşu elinde kalıyo valla ;(
şimdide kucağımda mouse elinde mızmızmız eee yazılımcının çocuğu neyle oynar başka :)
maşalahhh bana eheeh teşekkürler ama yoruluyorum ya yorgunum hepppppppIiii gecelerrr
bollll uyjilarrrrr
gecmis olsun dileklerinizeeeee cok resekkurlerrrrrr
yusufaa masllaaahhhhhhhhhh
melek sen melekmisinnnnn Ama hamarat meleekkkkkkk. .icini kasi nazar degmesin::))))))
demir efendi alisti ya banyo yapnadan uyumazzzz her gece bizimle yikaniyooo odayaxelrktrikli icakta takip giydiriyoruzzz
eysan koltuk icin bi fiktim pek yok AMA arada cok maliyet farki yoksa yenisi
derim bennnnnn
Gulsen kaynananin geldigineeecsevindimmmmmm:)))))
sultan bence biraz sabirli ol nede olsa komsu ilk gunden kotu olmamak lazim yuzyuze bakilacak AMA cok zorlarlarsada ilk gunden goster kendini olmadi kilitlersinnnn topik gibi::))))))
kocaman opuyorummmmmm
aeo
bolllll uykularrrrrrr
allah korumuşmeriç akşam ordan oraya gidiyo bir düştü yüzü koltuğun kenarına çarpti yetişemedim. Alah korusun okadar korktum ki boynu ters geldi kırılabilirdi Allah korusun...
isim neydinamemcim sen bende aklisin canımm
senın isim neydiiyok yokk sen doğru hatırlıyorsun bunak olan benim :roflol: :roflol:
sümeyra bulutu ben sildim de betül geliyordu diye biliyordum o da mı gelmeyenlerden??başta bakıyodum ortak arkadaşlar kk dan nasılsa öğrenirim kim olduğunu diyordum ama bu 2 arkadaşl buraya girmio sanırım sırf oyunlarda işe yarasın diye eklenmeyide sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?