2009 Nisan Anneleri

esen ben almadım ama sanırım 2. linkteki daha uygun . boğaz kısmı yüksek ya onlar daha sağlıklı oluyor diyebiliyorum.

esencim bizimki 2. cinin cırtlısı bağcıklı değil zaten onu tavsiye ediyolar boğazı yüksek olmalıymı birde fiyatlar bu sitede yüksek biz mağazasından aldık 80 yada 70 dii indirim yaptılar

birde satan bayan tabanı hafif topuklu olanı önermemişti küçük yürüdüklerinden yorar demişti çünkü onlar tabanı düzlere göre biraz daha ağırrr

kızımda hasta oldu burnu akıyor öksürüor burnuda tıkalııı yavrum bütün gece doğru dürüst uyuyamadı allaha şükürler olsun ateşi yok ben olmuştum hasta hemen kaptı benden emzirdiğim için ister istemez yanaşmak zorunda kaldımm

selam kızlar
ecrin çookk huysuz 2. dişi patlamış gece deliksiz uyuyor ama gündüz çok fena kucağımdan inmek istemiyor laptopun muhtelif tuşlarını o söküyo babamız takıyo özellikle space tuşu elinde kalıyo valla ;(
şimdide kucağımda mouse elinde mızmızmız eee yazılımcının çocuğu neyle oynar başka :)

namemcim sen bende aklisin canımm
valla ben yaşlandım bunadım o zaman kim kimdir unutup duruyorum

allahımm maşallah gece uykusu süper olan bebişlere nasıl imreniyor va nasıl seviniyorum sizler için anlatamam opuyorumnanaktan
dua edin de bizlerin bebişleri de aynı olsun. dün delirtti beni name... biraz erken yataım nasılsa uyuyor dedim yattım yarım saat sonra kalktı. ağladı uyuttum yattım kalktı ağladı. başında kaldığım da uyuyor yoksa kalkıyordu. 1 - 1,30 saat sonra sızdı artık. :bbo: a

yok be fatoşum ecrin 2 gündür deliksiz uyuyor sadece o da egzaması için damlası var o uyku yapıyor doktorda demişti uyutur diye.baktım bugün geçmiş cildi bugece vermicem yine saat başı kalkarız

maşalahhh bana eheeh teşekkürler ama yoruluyorum ya yorgunum heppppppp

meriç akşam ordan oraya gidiyo bir düştü yüzü koltuğun kenarına çarpti yetişemedim. Alah korusun okadar korktum ki boynu ters geldi kırılabilirdi Allah korusun...
allah korumuş

egenınde anlı mordu gecenlerdee

durmuyorlarki yerlerınde yaaaaaaaa

işimiz daha cok zorlaşıyorr
önceden bıraz büyüsede yürüse derdim şimdi bebek kalsa dıyorum
büyüdükce sorunllarda büyüyorrrrrrr

namemcim sen bende aklisin canımm
isim neydi

yok yokk sen doğru hatırlıyorsun bunak olan benim :roflol: :roflol:
senın isim neydii

ya ben kim kim bilmıyom

bi şirvann
sultan
çiçek
segün
ve bi kaç kişi bil,om öleee

ben de sandım ki başladı uyumaya.. olsun bakarsın bu alışkanlık yaratmış olur da devam eder bu gece de uyumaya...

@ urla : beni unutmak ya da bilmemek mümkün değil bak bir defa diyeceğim nasıl da hatırlayacaksın.

Fatoş Banu SIRMAÇEKıCı MERAL
unutta göreyim :roflol:

kızlar ben aslında facede ekleyip burda kimsin demeyi sevmiyorum tanımıyosam eklememe taraftarıyım fakat sümeyra bulut ve betül billur ... o 2sini tanımıyorum silicem tanıyanınız var mı?

başta bakıyodum ortak arkadaşlar kk dan nasılsa öğrenirim kim olduğunu diyordum ama bu 2 arkadaşl buraya girmio sanırım sırf oyunlarda işe yarasın diye eklenmeyide sevmiyorum

ecrin 3 4 gündür meme emmiyor sadece ısırıp pişkin pişkin sırıtıyor emmeyi unutmuş sanki sütte zaten azalmıştı iyice tamamen gider sanırım.artık eşimin ye süt olsun baskılarından kurtulurum kanımca hamile kaldığımdan beri kahve içmiyordum çay açık kahvaltıda 1 bardak sadece çünkü doktor çocuğu hırçın yapar demişti.şimdi yaptım kendime sert bi kahve ohh iştahımıda kesiyor.zayıflama operasyonu başlasınnn.2 gündür uykumuda alıyorum sporda yapııcam bugün cd den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…