bulursan bana da haber cancağazım :))Kızlar benim de sütüm azaldı. Gündüz işyerinde sağıyorum fakat eskisi gibi süt olmuyor.Ne yapmamız lazım acaba?
fatoş kız senmısın allah senii...... peki................unutmam
geçmiş olsun canım Allah korumuşmeriç akşam ordan oraya gidiyo bir düştü yüzü koltuğun kenarına çarpti yetişemedim. Alah korusun okadar korktum ki boynu ters geldi kırılabilirdi Allah korusun...
aynı kerem vallaaynı dertten müzdaribiz hayatım ama bizim kızlar tembel çıktı kaydirigubbakcemile3 gerçi seninki yine emekliyor falan benim kız yürümeyi seviyor ama hatunu akşanma kadar ben tutacakmışım o yürüyecekmiş kendi ayağa falan kalmıyor :bbo:
@Esennn : her nasılsa dengeli düşüyorlar aslında özellikle yürüme esnasında düştükleri zaman. rabbime emanet bütün kuzucuklarımız o koruyup kolluyor anca bizse elimizden geleni yapabiliyor ama yine de her şeye yetişemiyoruz maalesef!
geçmiş olsun aysuncumslm kızlar.
geçmiş olsun esencim
az öncede ege düştü
koltukta yürürken kendini bıraktı ve yerde
uyutmamaya çalıştım ama dayanamadı uyudu.
her düştüğünde dr.u arıyorum bu kez utandım aramadım.
zaten aynı şeyleri söylicek:)))
gerçekten düşe kalka büyüyorlar......
:1shok:ya büyük konuşmayayım ama kazara falan olmazsa şöyle 4-5 sene düşünmüyorum kerem4 yaşındayken hamile kalsam 5de doğururum kısmet keremi de anaokuluna göndermeyi düşünüyorum böylece ikisinede vakit ayırabilirimgünaqydın kızlar düşen bebeklerimizi allah beterinden korusun selenede maşallah.Ya kızlar dün gece çok ilginç bişey oldu gece saatt 2 de yattık eşimle ve bana dediki senden bir ricam olucak ben 2. bebeği istiyorum yarın gidelim sprali çıkattralım dedi bende hayır henüz çok erken dedim ama çok kararlı ya bak birlikte büyürler ev şenlenir falan dıyo ama ben şu anda 2.çocuğu kaldıracak bir psikolojiye sahip değilim...
çok haklısınevet kızlar çok haklısınız bende öyle düşünüyorum doğurmak çok kolay önemli olan ona güzel ahlak ve eğitim verebilmek bu konuyu çok ıyı dusunmek lazım inanın gece beynimi kemirdi eşimle bu akşam konuşucam bakalım sonuç ne olucak??
bende aldım ortapedık ayakabı ama baya oldu teddy nın bot şeklınde
kız hiç gelmez olsun olmuyo böleeeeeselam kızlar
ecrin çookk huysuz 2. dişi patlamış gece deliksiz uyuyor ama gündüz çok fena kucağımdan inmek istemiyor laptopun muhtelif tuşlarını o söküyo babamız takıyo özellikle space tuşu elinde kalıyo valla ;(
şimdide kucağımda mouse elinde mızmızmız eee yazılımcının çocuğu neyle oynar başka :)
kızlar ben aslında facede ekleyip burda kimsin demeyi sevmiyorum tanımıyosam eklememe taraftarıyım fakat sümeyra bulut ve betül billur ... o 2sini tanımıyorum silicem tanıyanınız var mı?
sümeyra diye biri vardı hamilelikten izmirden ama betülü bende bilmiyorum o kadar yazdık kendini tanıtsaydı buraya gelmiosa nden facede ekli olsun kisümeyra bulutu ben sildim de betül geliyordu diye biliyordum o da mı gelmeyenlerden??
ecrin 3 4 gündür meme emmiyor sadece ısırıp pişkin pişkin sırıtıyor emmeyi unutmuş sanki sütte zaten azalmıştı iyice tamamen gider sanırım.artık eşimin ye süt olsun baskılarından kurtulurum kanımca hamile kaldığımdan beri kahve içmiyordum çay açık kahvaltıda 1 bardak sadece çünkü doktor çocuğu hırçın yapar demişti.şimdi yaptım kendime sert bi kahve ohh iştahımıda kesiyor.zayıflama operasyonu başlasınnn.2 gündür uykumuda alıyorum sporda yapııcam bugün cd den
heeeeeeeeeeeey nerdesiniz ben geldim herkes gimiş bi gülşen burda
tercümanımsın:içelim:aaa gülşen o demek kızzz. yanlış anlamışsındır bence sultan sohbete daha çok kişi olsun istiyor bence kaydirigubbakcemile3
haksız mıyım sultan???
sutlancım cd nivea bodyle dinamik sabahlar diye bi cd abone olduğum dergiyle gelmişti yıllar önce basen bölgesi için hareketleri çok işime yaramıştı
2. çocuğa benimde cesaretim yok.ama kardeşsiz olmaz ya ecrine bi kız kardeş olsun çok isterimde bakalım ne zaman cesaret ederim
ayakkabı konusunda gülşene tamamen katılıyorum bende aynı şeyleri okudum
birde tuvalet eğitimi konuşulmuş...ben bi seminerde erken yaşta verilen tuvalet eğitiminin kötü sonuçları oluyormuş kızlarda vaginismus erkeklerde iktidarsızlık gibi aman dikkat.18 aydan önce verilmemeliymiş tuvalet eğitimi..isterseniz bir araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?