2009 Nisan Anneleri

canı sen de kaç kilo kaldı?? bu arada kahveni o kadar sert hazırlama su tutar ve selülit yapar fazlası :)))
moral bozmak gibi olmasın ama bilgin olsun. sütün yemekle alakası yok ama salep içtim geçende birden farketti sütümün miktası yoksa bende de azaldı artık sağsam 50 ml anca çıkıyor. bak şimdi mesela yanıam geldi name hanım saldırdı memeyi görünce ama bir iki çekiştirdi bıraktı. böyle böyle ne kadar devam ederse o kadar gidecek sanırım. üzülüyorum da ama neyseee elden bir şey gelmez sanırım....

ben hamile kalmadan önce de kiloluydum verip öle hamile kalayım diyordum eliptik bisikletmidir ne ondan aldım falan hamile kaldım :) hamileyken 12 kilo falan aldım sanırım ama doğumda azcık gitti ve sonrasında süt olsun diye ye ye bu hale geldik en az 10 kilo vermem lazım.yemeyince olmuyordu be fatoşcum sadece suyla su gibi şefaf bi süt oluyordu ama iyi beslenirsem bembeyaz oluyordu.o yüzden eşim ne seviyosam taşıdı durdu yedirdi :)

benim kociş cidden zayıf sevmio diyete başlıcam diyorum çok verme dio kendisi zayıf benide öle istemiyo sanırım :)

kahveyi 1 yıldır ilk kez içiyorum ha birde geçen starbucks da azıcık içtim özlemişim ondan sert yaptım :)

Kızlar benim de sütüm azaldı. Gündüz işyerinde sağıyorum fakat eskisi gibi süt olmuyor.Ne yapmamız lazım acaba?

fatoş kız senmısın allah senii...... peki................unutmam

size iyi sohbetler ben cıkıyorum 2 cocukla pazara gidecegım .. bye

meriç akşam ordan oraya gidiyo bir düştü yüzü koltuğun kenarına çarpti yetişemedim. Alah korusun okadar korktum ki boynu ters geldi kırılabilirdi Allah korusun...
geçmiş olsun canım Allah korumuş
sitede bebekler için yumuşak kask satılıyo bana da göndermişlerdi linki ama bizimki tembel olduğu için bakmamıştım bile

aynı kerem valla

geçmiş olsun aysuncum

:1shok:ya büyük konuşmayayım ama kazara falan olmazsa şöyle 4-5 sene düşünmüyorum kerem4 yaşındayken hamile kalsam 5de doğururum kısmet keremi de anaokuluna göndermeyi düşünüyorum böylece ikisinede vakit ayırabilirim

2.çocuğu erken yapan tüm annelerde 1çocuk küçük olsada 2. plana atıldığını gördüm çok yakın arkadaşım kızı 2 yaşındayken hamile kaldı ve şu an 3 yaşında yeni oğluda nisan doğumlu o kızda ilgi istiyor ama oğlan daha küçük olduğu için henüzz3 yaşındaki kız büyük gibi görülüyor
kerem e haksızlık yapmak istemiyorum
onunu doya doya büyütmek istiyorum sevgiye ilgiye doysun yavrum

öbür türlü yne hamilelik psikolojisi sonra lohusalık sonra kocanla problemler yeni bebek yüzünden uykusuzluk ve tüm bunlar yüzünden sinir bozukluğu ne kadar küçük olsada kereme patlamak Allah korusun bilmiyorumkismile

çok haklısın

bende aldım ortapedık ayakabı ama baya oldu teddy nın bot şeklınde

ya bende aldım ama çok ağır hiç dikkat etmedim yamuluyo çocuğun bileği bazen
ortopedik diye sattılar

ya bu arada fark ettimde ne zamandan beri keremi foto çekmeedim

kız hiç gelmez olsun olmuyo böleeeee
yerim onun dişini hayırlı olsun

kızlar ben aslında facede ekleyip burda kimsin demeyi sevmiyorum tanımıyosam eklememe taraftarıyım fakat sümeyra bulut ve betül billur ... o 2sini tanımıyorum silicem tanıyanınız var mı?

sümeyra bulutu ben sildim de betül geliyordu diye biliyordum o da mı gelmeyenlerden??
sümeyra diye biri vardı hamilelikten izmirden ama betülü bende bilmiyorum o kadar yazdık kendini tanıtsaydı buraya gelmiosa nden facede ekli olsun ki
ne muhabbetim var ne bişeyim ikisinide sildim ben ve sileceğim 1-2 kişi daha var

bana da gönder kız ne cdsi miş ooo

selamlar düşenlere geçmiş olsun,uyuyanlara helal olsun,uyumayanlar ve annesini üzenler şişko olsun:))....ben 2.çocuk hakkında vücutsal sağlık sorunu olmadığı takdirde hemen yapılması görüşünü savunuyorum...çünkü idil büyüyüpte tamir ettiğim ruhumu yeniden çökertmek daha acımasızca geliyor....ama çökmüş bir ruhu 1 kademe daha aşağıya indirmek daha olası...tabiki kendi fikrim...2 yıl daha çalışma gibi bir zorunluluğum olmasaydı 2.çocuğa bu sene sonunda hamile kalmayı hedeflerdim...idilde 2 yaşını doldurmuş olurdu....ama ben planlarımı 2012 yılına sarkıtmak durumundayım şimdi...neyse sağlık sıhhat hep bizimle olsun haa bide uyku...:))

2.çocuğu da erken yapanlar bence hamilelği ve bebeği özleyecekleri için 3.yüde isteyeceklerni sanıyorum bebek özleniyor çünkü ,

birde ortopedik ayakkabılar ortopedik özrü olan insanlar içindir demişti kadir tuğcu...mümkünde 2 yaşına kadar çorapla basmalı bilhassa evin içinde....dışarıdada yine ayağı yormayan yumuşak ayakkabılar....ben ayakkabı almıyorum sanırım ancak yaza kendi başına sokakta yürüyene kadarda almam...alırsamda marka tek......Paqpa

aaa gülşen o demek kızzz. yanlış anlamışsındır bence sultan sohbete daha çok kişi olsun istiyor bence kaydirigubbakcemile3
haksız mıyım sultan???

sutlancım cd nivea bodyle dinamik sabahlar diye bi cd abone olduğum dergiyle gelmişti yıllar önce basen bölgesi için hareketleri çok işime yaramıştı

2. çocuğa benimde cesaretim yok.ama kardeşsiz olmaz ya ecrine bi kız kardeş olsun çok isterimde bakalım ne zaman cesaret ederim

ayakkabı konusunda gülşene tamamen katılıyorum bende aynı şeyleri okudum

birde tuvalet eğitimi konuşulmuş...ben bi seminerde erken yaşta verilen tuvalet eğitiminin kötü sonuçları oluyormuş kızlarda vaginismus erkeklerde iktidarsızlık gibi aman dikkat.18 aydan önce verilmemeliymiş tuvalet eğitimi..isterseniz bir araştırın.

tuvalet eğitimi konusunda katılmıyorum pek annem bizi 1 yaşına geldiğimizde kesmiş ve sorun yaşamamış. ama bilimsel bir gerçekliği de varsa susarım tabii. bizler istisna olabiliriz..

aaa gülşen o demek kızzz. yanlış anlamışsındır bence sultan sohbete daha çok kişi olsun istiyor bence kaydirigubbakcemile3
haksız mıyım sultan???
tercümanımsın:içelim:

basen içimi sadece ya benim sorunum bel ve göbeeeeeeeeeeeeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…