2009 Nisan Anneleri

sultan ezel hakkında bi kötü haberim var dizi mahkemelik oluyormuş bugün okudum sanırım milliyetteydi.yine bol kesintili olur gibime geliyo
aa neden kız
iste valla hakkındır

aa evet bende de var o kitap hamileyken almıştım

ben annemlere gidicem biyandan size yazıyorum bir ndanda yürüteçte zıp zıplıyan keremitomu eğlendiriyorum yicem ben bunu yaaaaaaaaa

kesinlike çocukla alakalı zamanı gelince herşey oluyor. dediğiniz gibi, yürümek tutmak konusmak bir anda gerçekleşiyor..
zorlama ile değil tuvalet alışkanlığı da öyle diye düsünüyorum ve her çocuk farklı...
benimkinin yaptığını birbaşkasının ki yapmaz onun yaptığını benim kızım yapamaz gibii..

perşembeyi de bitiyiyoruzz. zaman çabuk geçiyor.. hava da soğudu yaa.

bana da geldi deniz bebelac ve milupadan.birde geçenlerde birsürü ürün için indirim kuponları göndermiş milupa.sizlerede geldimi

Aşkolsun Melek:-((

2.çocuğu da erken yapanlar bence hamilelği ve bebeği özleyecekleri için 3.yüde isteyeceklerni sanıyorum bebek özleniyor çünkü ,

Valla bence de özleniyor,geçen arkadaş face e yeni doğan bbeğinin resimlerini koymuş,dönüp dönüp bakıyorum,ve heyecanlanıyorum baktıkça.

Bence de Paqpa,dün ben de onun sitesini incelemiştim,Bursa da da mağazası vardı önce,ama şimdi başka bir mağazada satılıyormuş

bana da geldi deniz bebelac ve milupadan.birde geçenlerde birsürü ürün için indirim kuponları göndermiş milupa.sizlerede geldimi
Yok gelmedi.
Ama mesaj geldi cep telefonuma hem Milüpa hem Bebelac tan,GDO yoktur diye.

tuvalet eğitimi çocuk hazır değilken başlanırsa genelde sonradan gece altını ıslatma gibi problemler de oluyormuş.Hazır olduğunu gösteren birkaç şey okumuştum da,unuttum şimdi.Zamanı gelince bir daha bakarım.Ben Tuvalet Eğitimine çalışmadığım bir dönem başlamak isterim,o da ya bu yaz, ya da seneye 15 tatil olabilir.

arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.

aa ben persembe 8de diye bılıyorum pazartesi iyi yaaa dizim yok ehehhee

tabikide görümcemın oglu 20. aylık daha 17,mi 18 ayda yürüdü cocugun agzınsan bi egenın gıyını bile duymadıkkkkkkk

her bebek farklı ... gelişimler içerisindedirr

logusa sendorumunu kendimce cok agır atlattım bebegın hastanede yattı ve başımda cok bilmiş insanlardan dolayı ..........

psikoljim alak bulak oldu ama senın şikayetınden yaşamadım gecmış olsun..........

EV DANDİNİ HERYERI DAGITTI SIPALARR...

foto albıumunden tutunda asanın üzerindeki örtüler oyuncakları saymıyorum............

5de küçük hatun gıdınce egeyı uyutum toplucammmmmmmmm

yemegımde hazır börek yaptımmmmmm yanınada ayran kociş bu gece böyle idare etsın suluyemek yok.........

egenın elinde emmedıgı 10 tne emzık hepsini tek tek agzına alıyor sıpaaa

ELİF AŞK OLSUN DEMİŞSİN seni biliom ceyosunuuuuun sennn 16 bursaaaaa...

ya bilmedigimmmm bilmedigim kişiler varda ama

gülşen megul
sultan elif
şirvan
deniz
var öle bildiklerım ama bılmedıklerımde var isimlerini unttuklarımm

esen senin facen varmı?**

ben kaçar başlayım toplamaya ufaktan...

benim sırt ağrım oluyor üşüttüğüm zaman.
gece sağıma soluma dönerken bile acı çekiyorum
egeye içi tüylü pofitik bot almıştım.
çok rahat arkadaşlar ve sıcacık tutuyor.

ayyy bu lohusa depresyonunu bende yaşadım
duygu karışıklığı,ağlamalar vs vs....
hatta dün eski konulara göz attım da lohusalık konumu gördüm.
nekadar vahimmiş halim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…