aa neden kızsultan ezel hakkında bi kötü haberim var dizi mahkemelik oluyormuş bugün okudum sanırım milliyetteydi.yine bol kesintili olur gibime geliyo
iste valla hakkındırfatoşcum prof. dr. sabiha paktuna keskin cnm yazarın adı kitapta çocuklarla doğru iletişim..
bende bu kadının reklamını yapıyomuş gibi oluorum kitap satışlarına büyük katkım oldu valla ..para mı istesem ne :))
baktım şimdi kitaplarına. okumadığımdan yorum yapamıyorum ama bendeki kitap gerçekten de çok kapsamlı... memnunum aslında. hamileyken de o kitabı okumuştum.
hamilelikte sizi ne bekler
bebeğinizin ilk yılında...
bebeğiniz büyürken ...
şeklinde 3 kitap ama harikaydı. şimdi aklınıza takılan bi şi olursa bana sorun ben de kitabıma bakayım... ihhiii
maşalahhh bana eheeh teşekkürler ama yoruluyorum ya yorgunum heppppppp
allah korumuş
egenınde anlı mordu gecenlerdee
durmuyorlarki yerlerınde yaaaaaaaa
işimiz daha cok zorlaşıyorr
önceden bıraz büyüsede yürüse derdim şimdi bebek kalsa dıyorum
büyüdükce sorunllarda büyüyorrrrrrr
isim neydi
senın isim neydii
ya ben kim kim bilmıyom
bi şirvann
sultan
çiçek
segün
ve bi kaç kişi bil,om öleee
2.çocuğu da erken yapanlar bence hamilelği ve bebeği özleyecekleri için 3.yüde isteyeceklerni sanıyorum bebek özleniyor çünkü ,
Bence de Paqpa,dün ben de onun sitesini incelemiştim,Bursa da da mağazası vardı önce,ama şimdi başka bir mağazada satılıyormuşbirde ortopedik ayakkabılar ortopedik özrü olan insanlar içindir demişti kadir tuğcu...mümkünde 2 yaşına kadar çorapla basmalı bilhassa evin içinde....dışarıdada yine ayağı yormayan yumuşak ayakkabılar....ben ayakkabı almıyorum sanırım ancak yaza kendi başına sokakta yürüyene kadarda almam...alırsamda marka tek......Paqpa
Yok gelmedi.bana da geldi deniz bebelac ve milupadan.birde geçenlerde birsürü ürün için indirim kuponları göndermiş milupa.sizlerede geldimi
aa ben persembe 8de diye bılıyorum pazartesi iyi yaaa dizim yok ehehheedenizcim bilgiler için teşekkürler bende alıcam inşallah o kitaptan
bu arada alakasız olcak ama ezel atvde pazartessi akşamları
perşembe diye duymuştum korkmuştum vallahi
aşkı memnu var bugün heyecanlı bi bölüm olacak
tabikide görümcemın oglu 20. aylık daha 17,mi 18 ayda yürüdü cocugun agzınsan bi egenın gıyını bile duymadıkkkkkkkkesinlike çocukla alakalı zamanı gelince herşey oluyor. dediğiniz gibi, yürümek tutmak konusmak bir anda gerçekleşiyor..
zorlama ile değil tuvalet alışkanlığı da öyle diye düsünüyorum ve her çocuk farklı...
benimkinin yaptığını birbaşkasının ki yapmaz onun yaptığını benim kızım yapamaz gibii..
logusa sendorumunu kendimce cok agır atlattım bebegın hastanede yattı ve başımda cok bilmiş insanlardan dolayı ..........arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?