ben kırdım döktüm bile..ayyy bu lohusa depresyonunu bende yaşadım
duygu karışıklığı,ağlamalar vs vs....
hatta dün eski konulara göz attım da lohusalık konumu gördüm.
nekadar vahimmiş halim:)))))
evet mnasıl bakıcam düşüncesi bendede var ayy diyordum aglarsa ne yaparım nasıl susrturummmmegeye nasıl bakıcam.
ya tıkanırsa ya bişey olursa diye korkuyordum
birde eski düzen bitiyor yeni bir düzen başlıyor diye korktum.
eve ,eşime nasıl vakit ayırıcam dedim.
birde çokkkkk akıllı kayınvaldem yatak odasından çıkmayın yatın dedi.
egeyle hep odadaydık(
eşim dışarı çıkarttığında dünyaya alışmaya çalışıyordum.
ama herşey düzene girdi.
bana yardımcı olan 2 insan oldu hayatımda eşim ve arkadaşım diğerleri hep kuru kalabalık:)))))))))))))))))
aynen 2. düşünmek kötü gelıyor bana da allahım oglkum uzun mür versınnlohusalık mı sırf bu yüzden bile 2. yi yapmam çünkü hala o günleri düşündükçe kendi halime acıyorumbenimde çok zor geçti deproeyon muydu bilmiyorum ama çook zordu..annemde kaldım 2 hafta sonra herşey tek başıma tanımadığım kimseyi bilmediğim bi yerde...aman allahım allah yeni doğum yapanların yardımcısı olsun..ela yı kimsenin almasına izin vermiyorum yaa...içim gidiyodu ellediklerinde oof oof çok şükür bu günlerimize
bende seyredemedimm ve egenın yatagı bizim yattıgımız odada uyanınca görüyor bizi sırıtıyor sıpaaabEN DE ÇOK İSTEDİM SEYRETMEYİ,AMA DERSİM VARDI MALESEF.nETTEN İZLEYEYİM DEDİM,kANAL d NİN SİTESİNE BAKTIM ,YOK,AMA ONU ARARKEN BAŞKA BİR PROGRAMINI GÖRDÜM.çOCUKLARI YALNIZ ODADA uyutmak yanlış temasında,çocuğu yanınızda sizin odanızda yatırın,sizi görsün,uyurken ve uyandığında diyor.Offfff,sinir oldum,çok canım sıkıldı buna,ben kendi odasına geçirmiştim 6. ayda.
yok cnm önce ama hala burda çok samimi olduğum birileri yok yani çok başım sıkışınca 1-2 kişi var ama bende kimseden bişii istemem ..ama bende ela doğar doğmaz başladı ilk kakasını yaptı dişli halimle kayınvalidemin elinden kaptım çocuğu kendim doğruldum altını aldım ama sabiha hanım bunun beklenmedik erken doğumlarla olan kaybetme korkusundan old. söölüyo ela 1 ay erken doğduyaa sanırım o yüzden şimdi iyiyim ama gece kimseye bırakamam beennnn hala..sadece babaısna bırakır gündüz uyurum yoksa yine uyuyamam :))Deniz,siz Ela doğduktan sonra mı yaşınmıştınız oraya?Ben hatırlıyorum o zamanki muhabbetlerini biraz.
ewet bu konuda haklısın ama benim çook nedenim var daha :))Çocuğun huyunu bilmediklerini düşündüğünüz için böyle oluyor.Ben anneme bırkırken rahatım,çünkü benim kadar o da huyunu biliyor.Ama başka birine bırakmam gerekse,10 kere ararım,öyle mi böyle mi diye.Ya da bırakmadan önce 40 kere açıklarım bunu yap şunu yap diye.
yaa ewet ben alıştırmıştım ama çoook ağlamamıştı allahtan ama sonra diş sıkıntısı falan derken tekrar kucakta uyumaya başladı ama şikayetim yok çok huzurlu kollarımda uyurken o yüzden bende huzurluyum :)Yok canım ,o yoktu programda.
Hani ağlatın ,bir süre sonra alışır uyur deniyor ya ,çoğu kitapta.Ona da karşı.Çocuk en sonunda çaresizlikten uyuyor diyor.
vayyyyyyyyyyyy demek konu birlikte uyumak gelin beni gorun kizlar en kotu ornek benim sanirim biz 4umuz bi yatakta uyuyoruz
buyugu ayiralim dedik hamile kalinca babamiz kiyamadi gerci sucu ona atiyorum ama bende kiyamiyorum odasi soguk ve o daha 2yasindaydi sabaha karsi yuzu buz gibi oluyordu 1gece uyudu sonra sabah namazinda geri yanimiza aldik
arada ben kaciyorum diger odaya ama bende esimden ayrilamiyorum sigisiyoz valla
hehehehehehe
vayyyyyyyyyyyy demek konu birlikte uyumak gelin beni gorun kizlar en kotu ornek benim sanirim biz 4umuz bi yatakta uyuyoruz
buyugu ayiralim dedik hamile kalinca babamiz kiyamadi gerci sucu ona atiyorum ama bende kiyamiyorum odasi soguk ve o daha 2yasindaydi sabaha karsi yuzu buz gibi oluyordu 1gece uyudu sonra sabah namazinda geri yanimiza aldik
arada ben kaciyorum diger odaya ama bende esimden ayrilamiyorum sigisiyoz valla
hehehehehehe
yok arkadasim ben kucuk kariyim sigiyom her yere tabi sabahta sakat kalkiyorumyatağınız çok büyük galiba:))))
yatağınız çok büyük galiba:))))
sanirim anlatm bozuklugu yapmisim genebetül işin zor biz 2 kişi bazen sığışamıyoruz bile neden 2 erkek kardeş aynı odada yatamazmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?