2009 Nisan Anneleri

ayyy bu lohusa depresyonunu bende yaşadım
duygu karışıklığı,ağlamalar vs vs....
hatta dün eski konulara göz attım da lohusalık konumu gördüm.
nekadar vahimmiş halim:)))))
ben kırdım döktüm bile..

evet mnasıl bakıcam düşüncesi bendede var ayy diyordum aglarsa ne yaparım nasıl susrturummmm

aynen 2. düşünmek kötü gelıyor bana da allahım oglkum uzun mür versınn

bende seyredemedimm ve egenın yatagı bizim yattıgımız odada uyanınca görüyor bizi sırıtıyor sıpaaa

Deniz,siz Ela doğduktan sonra mı yaşınmıştınız oraya?Ben hatırlıyorum o zamanki muhabbetlerini biraz.
yok cnm önce ama hala burda çok samimi olduğum birileri yok yani çok başım sıkışınca 1-2 kişi var ama bende kimseden bişii istemem ..ama bende ela doğar doğmaz başladı ilk kakasını yaptı dişli halimle kayınvalidemin elinden kaptım çocuğu kendim doğruldum altını aldım ama sabiha hanım bunun beklenmedik erken doğumlarla olan kaybetme korkusundan old. söölüyo ela 1 ay erken doğduyaa sanırım o yüzden şimdi iyiyim ama gece kimseye bırakamam beennnn hala..sadece babaısna bırakır gündüz uyurum yoksa yine uyuyamam :))
ewet bu konuda haklısın ama benim çook nedenim var daha :))
Yok canım ,o yoktu programda.
Hani ağlatın ,bir süre sonra alışır uyur deniyor ya ,çoğu kitapta.Ona da karşı.Çocuk en sonunda çaresizlikten uyuyor diyor.
yaa ewet ben alıştırmıştım ama çoook ağlamamıştı allahtan ama sonra diş sıkıntısı falan derken tekrar kucakta uyumaya başladı ama şikayetim yok çok huzurlu kollarımda uyurken o yüzden bende huzurluyum :)

slm kızlarrr..

nasılsınızz..bebişler nasıll..2 gün giremedimm..malumm yollardaydımmm..çok şükür tatilll yaaa..çok rahatımmm ohhhh..

aay elif bende izledim yaa ama kısa bi bölümünü veriyo yaa ben tamamını izlemek istiyorum o programın biz de birlikte uyuyoruz ama ela odasında biz onun odasında :) kalkıp kalkıp bakıyo zaten babası ve ben yerimizde duruyo muyuz diye :))

vayyyyyyyyyyyy demek konu birlikte uyumak gelin beni gorun kizlar en kotu ornek benim sanirim biz 4umuz bi yatakta uyuyoruz
buyugu ayiralim dedik hamile kalinca babamiz kiyamadi gerci sucu ona atiyorum ama bende kiyamiyorum odasi soguk ve o daha 2yasindaydi sabaha karsi yuzu buz gibi oluyordu 1gece uyudu sonra sabah namazinda geri yanimiza aldik
arada ben kaciyorum diger odaya ama bende esimden ayrilamiyorum sigisiyoz valla
hehehehehehe

ege artık uyumamaya başladı yaa büyüyor uykularda azlaıyorr

maşalahhhhhhhhhhh

yatağınız çok büyük galiba:))))

urla, aysunsudeNAZ, croxilex, denizela, eftelyasu, eysan, papatyass

kizlar bugun rekor kirmissiniz yani dun aksamdan bu aksama 21sayfa eklemisiniz okuyacaktim ama gozum korktu valla
koltuk konusunda tavsiye veren herkese tesekkurler bakalim dediginiz gibi eger 600u gecerse bende kaplatmam yenisini alirim bunlara ortu ceker oturma odasina koyarim yada satarim hayirlisi taine karar verekte bi hayirlisi
birlikte uyutmak derken cocugu yalniz birakmayin diyor uzmanlar diyelim katdesiyle falan olunca iyi oluyormus ama 3yasa kadar sonra odalari ayirmak sartmis hele erkek cocuklari daha cok etkilenirmis benim ikiside erkek burda uygun odam yok ama gittigim yerde ikisine oda yapip ayiracagim hemen
malum lojman kucuk neyi nereye koyacagimi sasiriyorum ve evim cok soguk benim
ole iste geveze betul geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben yani

bende onu soracaktım odaları ayırma konusu açılmış
bende sanki ayıramam gibi geliyo çok zorlanacağım kesin keremin park yatağı benim yatağımın hemen yanında bitişik kafamı kaldırıyorum bakıyorum :))

gece kerem uyanmasada ben kesin uyanırım sağa sola dönerken hep bakarım her seferinde üstünü açmış oluyo çünkü

ya nasıl olcak bilmiyorum o başka odada ben uyuyabilirmiyim

lohusalığa ait pek bişay hatırlamıyorum aklıma gelenleride unutmak istiyorum ay öff

betül işin zor biz 2 kişi bazen sığışamıyoruz bile neden 2 erkek kardeş aynı odada yatamazmış?

mrb kızlar muhabbetiniz bol olsun maşallah sizleri bir arada görmek çok güzel , Bende ayrı odaya pek yanaşanlardan değilim 6 aydan sonra ayıranlar var ama ben göze alamadım uyuyamam düşünmekten bazen nefes alıp vermesini duyamadığım zamanlarda kalkıp bakıyorum dinliyorum eşim gülüyor bana , sabahki proğramı zileyenler bize de anlatsada yarralansak bende izleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…