selam kızlar....geçmişe fazla bakamadım.
tuvalet eğitimiyle ilgili programı bende izledim.kadın cidden okadar güzel anlatıyo ki bayıldım valla.bende bu şekilde yapıcam tuvalet konusunu.
ben de çok bi bunalım olmadı.arada bi kerem çok ağladığında bende oturup ağlıyodum : ))
ewt canm yaa inşş kısa zamandaa çıkarrlar inşşNagihan ikimiz kalmisizzzzz opuyorum sekerimmm
çok geçmiş olsn canm yaaaameriç akşam ordan oraya gidiyo bir düştü yüzü koltuğun kenarına çarpti yetişemedim. Alah korusun okadar korktum ki boynu ters geldi kırılabilirdi Allah korusun...
aynen canm bizimkide öleee ya burnu akıyo öksürüyoo çok kötüükızımda hasta oldu burnu akıyor öksürüor burnuda tıkalııı yavrum bütün gece doğru dürüst uyuyamadı allaha şükürler olsun ateşi yok ben olmuştum hasta hemen kaptı benden emzirdiğim için ister istemez yanaşmak zorunda kaldımm
canm 1 yaş çok erken 1.5 2 yaş arası en iisi ben yigenmden biliyorum wc alıştrrken korkuyorum diyo hatta kakasını yapmıyodu bu yüzden çok kabız olduu ii düşün yaniituvalet eğitimi konusunda katılmıyorum pek annem bizi 1 yaşına geldiğimizde kesmiş ve sorun yaşamamış. ama bilimsel bir gerçekliği de varsa susarım tabii. bizler istisna olabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?