2009 Nisan Anneleri

iyi akşamalr arkadaşlar.
misafirim gitti hemen baktım neler neler konuşmuşsunuz öyle.
lohusalık depresyonunu ben bir yaşadım pir yaşadım tam 3 ay kafayı yedim.hani şu elif şafağın siyah sütünde anlattığı durumlar var ya onlar bile benim yaşadıklarımın yanında aciz kalır o kadar yani.şimdide geçmişe bakıp depresyon yüzünden kızımın o hallerini doyasıya yaşayamadım diye hayıflanıyorum malesef.

amanınnn tamm 1 saat olmuşş slm diyeliii..geçmişi okudummm..bisürü alıntı yaptımm gitti yaaa..kağan biyerlereee bastıı...

çok uykum var.kızlar ya gülfem uykunun rotasını iyce sapıttı.gece kaç kere kalktığımı sayamıyorum artık.acaba diş mi?bizim hala dişimiz yok.

bu arada kendim yazıp kendim okuyom.kalkcam da kalkmadan aklıma gelen herşeyi sıralıyorum.yarın okurum artık.

aynen ya soyasıya yaşamyamadım

4 gün olmuş doguralı yagmur yagar ben hastane bahcelerınde yarım insan bekler cocugumun emzırme saatı gelsinde göreyım diyeeeeeeeeeee

MELEEEEK ben güler gülşen değil.:dilcikar:

aaaaaaaaaaa sizde biliom sen gülersin görümcemın adı.... unutmam seni........

güler gülşen sultan elif şirvan
çiçek ve adını saymadıklarım hepinizi biliom tamammmmmmmmmmmmmmmmmmgamyoncuiremsuvereliniortakvereliniortak

ŞİRVAN BU gece özlem gidereckti kocişinleeeeeeeeeee

aman şirvan beren hanımı cıkartmayasın ortaya........

kızlar ben sprel taktırdım ya
şimdi tasası tutu benı zamanı gelınce nasıl cıkartcam diyeeeeeeeeeeeee:1hug::1hug:

güler inşallah diştendir ve dişi biran önce çıkarda rahatlarsın gece sık sık kalkmak çok yıpratıcı.Allahım hepimize sabır güç kuvvet versin

ege suan dagınıtıyor heryeriiii tv sehpasının cekmelerını boşaltıyor delırtecek bu benııııı

ben de gidiyorum egeyi uyutmöaya calışacagım niyeti yok ama ...............

ege uyudu ama ağlayarak uyanıyor
çok yorgunum.........
eşim iş yemeğinde yanlızım canım da sıkılıyor((
aşk-ı memnuyu seyrediyorum.

valla zaten çoğu aşkı memnu izliyo bu gece tenha burası :))

kızlar selam ben uzun zamandır giremiorum bu çocuk hiperaktif bişey oldu hiç durmuyo gündüz oooff offf

gezenti ççek hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn

sen yine dışarda gezmelrdesındir hihihiihihi

urla, aysunsudeNAZ, chveneburi, cicekcicek, dilekruzgar, dozkan+, EDAAAA, eftelyasu

ege şimdi uyudu şükürrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…