2009 Nisan Anneleri

way bee behlüle bak :)) hiç de yakışmadılar yaa..nihal çok güzel de ufacık tefecik kalıyo behlülün yanında

Ben de istiyorum Deniz,ama nerde buluruz acaba?Kanal D nin sitesinde yok?

Annem de izlemiş bugünkünü,bahsetti birşeyler,ben tembihlemiştim)

Ya ben mi çok rahat bir anneyim acaba,gece o ağlamadıkça,uyanmadıkça yanına gidip de hiç bakmıyorum,napıyor diye:-((
Kendim de gece kalkıp da WC ye giden,biri değilim,yattım mı sabaha kadar deliksiz uyurum.

Seher ve Aysun tşk ederim ezogelin çorba için.
Birkaç yerde farklı tarif olunca kafam karışmıştı.
Oktay Usta nın sitesindeki tarifi yaptım.Türlü Çorbası gibi olduİçinde mercimek bulgur pirinç tel şehriye hepsi vardı)
Ama çok güzel olmuş bence tabi)

afiyet olsun:)

selam kızlar.
ben yine koşturmalardayım. anlatırım sonra.
aşkı memnu var ama kalabalık gibiyiz:)
biyanda tv bi yanda pc açık.bende.
seleni uyuyım diye anneme bıraktım yatamadım hala. dün gece 3 saat uyudum selen 3.30 da uyudu 7 de kalktı sonra ben uyuyamadım. temizlikçi geldi falan sonra da dışarıda işlerim vardı.

ayrı yatırma konusunda ben çok erkenciyim galiba. 3 aylıkken ayırdım seleni. yazlıkta park yatağı kalmıştı. odasında yatmaya başladı. sonra da hep yattı. planlı olmadı yani. başta telsiz vardı ama şimdi onu da kullanmıyorum. ben de öyleyim elif. aynı senin gibi düşünüyorum bazen.

ben sordum son gidişimizde diştendir dedi.ecrinin 1 dişi vardı o gün dedim 2. çıkmadı birden çıkan bile olur birçok dişi baskı yapıyor olabilir dedi.ağlayarak uyanıyor dememe rağmen tahlil bile istemedi.ben kesin ister diye düşünüyordum.

ama unutmadan söylemeliyim kucağıma alınca sakinleşiyo dedim.hmm tamam o zaman dedi ve diş olayını anlatmaya başladı.

bende diştendir diye düşünüyorum ama bütün dişler çıkarken bunları mı yaşıcaz.
gece kaç kere ağladığı belli değil.uyumak istiyorum artıkkk.
gündüzde 2 defa uyuyor ama 20yada 30 dk.

uykusuzluk tavan yapıyorrrrrrrrrrrrrrrr

aralıksız 1 gün uyumak istıyorum

Kucağına alınca sakinleştiğini söylediğinde de mi diştendir dedi Tuğba?
Bizim dr.umuz,gece uyanıp sizi yanında istediği için demişti,sosyalleşiyor,yalnız kalmak istemiyor demişti.

Buldummmmmmmmmm!Sabiha Paktuna Keskin in kendi internet sitesi var kızlar,(belki biliyordunuz)
Orada videolar var,sesli anlatıyor kendisi.Oleyyyy,çok sevindimmmm

Şimdi de o anlatıyor,ben hem buradayım,bir yandan da onu dinliyorum))

Bu arada yarın karne verilemeyebilir,e-okul saldırıy uğramış,Tuğba bir el atıverseydiniz şuna da)
Bizim okulda da karneler çıkarılamıyor kaç gündür!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…