2009 Nisan Anneleri

valla ben zaten bu ilk diş sıkıntılı olur diğerlerinde olmaz diyenlere pek inanmıyordum ne olacak ki ilk diş çıkınca çocuğun damakları süngere dönmicekya bizler diş çektirince morfinin etkisi geçince bi ağrı kalırya çekilen yerde öyle acırmış damakları kıyamam yaa neler çekiyolar..hele üst damakları nasıl sertleşmişşş onlar çıkarken daha sıkıntı olacak gibime geliyo.

ben 9 aydır ilk defa 2 gecedir deliksiz uyuyorum ama egzama oldu cildi onun damlası uyku yapar dedi doktor o uyutuyor biliyorum yarın kullanmıcam bugecede vermicektim ama karnındaki tam geçmemiş diye verdim.bugecede uyur belki.

haberlerde GDOlu mamayı anlamak için cildini gözlemleyin kızarıklık kaşıntı oluyorsa GDOludur dedi ecrininde öyle ya ama doktor egzama dedi.bebelac kahvaltılıklarını aptamil devam sütü meyvelerde hipp kullanıyorum acaba GDOlumu yaa çok canım sıkıldı

aaa egeninde çene ve dudak etrafında kızarıklık var ama dişten olabilirmiş diye okumuştum nette.
ne yapıcaz peki mama vermicek miyiz

ben dedim gece çok sık ağlayarak uyanıyo ama kucağıma alınca sakinleşiyo dedim gündüz normal çok huysuz değil dedim hmmm dedi sonra dişini sordu 1 tane çıktı daha dedim o da birden fazlası baskı yapıyor olabilir dedi.

Bu arada yarın karne verilemeyebilir,e-okul saldırıy uğramış,Tuğba bir el atıverseydiniz şuna da)
Bizim okulda da karneler çıkarılamıyor kaç gündür!!

aman saldırılardan bizde çok çekiyoruz ama çabuk hallediyolar bizimkiler.bizim şirkette ve sitelerin çoğunda Türk kelimesi geçtiği için (turkprogram.com turkoyun.com turktasarim.com gibi) ne kadar türk düşmanı var bize saldırıyo

ben yatıyorum arkidişlerrrrrrrrrrr

bol uykulu gecelerrrrrrrrrrrrrr

yok cnm olur mu,büykbi sorun yaşamadıızçok şkr mirayında gaz ya da diş sıkıntıs olup çok uyanmadı sizindzeniniz oturmuş öylede o yüzden..
süpersinnnnnnnnnnnnnnn

urla, aysunsudeNAZ, chveneburi, denizela, didem1981, EDAAAA, tuğçe8

aptamilde olmadığını düşünüyorum zaten milupanın stesine üyeyim sürekli gdo hakkında bilgilendiriyorlar ve mamalarında gdo olmadığını yazıyorlar faceden de duydum sadece iki mama markasında yok diye biri milupa diğeri yabancı şuan aklıma gelmiyor benim kızımında çok allerjik bir bünyesi var yeni doğduğundan itibaren baya sorunlar yaşadık dr genetik dedi ki bende çok ağır allerjik problemler yaşadım yaşıyorum o yüzden çok dikkatli olmaya gayret gösteriyorum sadece milupa(devam sütü) ve bebelac(kavanoz mamaları sebze,meyve,muhallebilerini) kullanıyorum onlarda da bir sorun yaşamadık çok şükür ama öyle birşey olsaydı benim kızımda da olurdu Allah korusun çok hassas

Malesef en zor üst dişler ve azı dişler çıkıyormuş üst dişler 2 tane çıkardık ama korkutmayayım baya zor oldu

Ben geldim
behlul kacar bihter kasar:::))))))

kizlar mama konusunda dusunun derim gdo cok feci bisiii. Ben hic kullanmadim zaten inanmiyorum beskeyici olduklarinada
Allah korusun ileride cok pieman olabilirizzzzzz
tabiki firmalar bizde yok merak etmeyin diyeceklerrrr

meric e cok gecmis olsun
rabbim korusun meleklerini

aynen idilcim bizede doktor öyle söyledi cildi çok hassas dedi
giydiği bişeyde yapıyo olabilir dedi ben çorabına kadar ütülüyorum onun kıyafetleri ayrı kirli sepetinde duruyor ayrı yıkanıyor sabun tozuyla dedim hepsini anlattım alakası yok onun bünyesi alerjik dedi.ama korktum işte haberlerde öyle görünce.çünkü geçiyo kremi damlayı bırakıyorum yine kızarıyor malesef

Bide bisi sorucam neden kavonozda meyve puresi falan aliyorsunuz
onlarin RAF omrunu arttirmak icin iclerine yuzlerce katki maddesi koyuyorlar
evde yapmak daha mantikli degilmi

benmi yanlissss dusunuyorummmm

demirde bizle yatiyooo
hergece bu gece odasinda yatiracaz diyoruz yataga giderkenn yine yatakodasina giriveriyiruz kiyamiyoruz kiii
AMA kocisle Kardes oldukkk cok fena
ozledim kocamiii yaaaaaaaaa

haklısın didemcim ama mamalar besleyici değilde pazardan aldığımız sebzelerle yapılan yemekler meyveler çok mu besleyici ki onlarda gdo lu olabilir ayrıca hormonlu oldukları kesin.ben pazardan alma o eyri büyrü meyveleri yedirmedim hiç hep hipp yiyor.çünkü bizim organik bişey bulmamız zor buralarda ayrıca bence bağışıklık sistemleri için devam sütü de şart.

hormonlu sebze ve meyveler yüzünden ergenlik yaşı çok düşmüş.geçen yine bu forumda 8 yaşında kıznın genital bölgesinin tüylendiğinden yakınan bi anneyi okumuştum.regl olmasıda yakındır diyordu.korkunçç

raf ömrünü uzatmak için içine bişey koyulmuyor şöyleki bizler salça falan yapar kavanoza koyarız kapağı atınca tutmamıştır ya o şekilde onlarda öyle.kapağıa bastırınca tık sesi geliyorsa almayın diyor zaten.

şu gdo olayına benden farklı bakış açısı anam sizin bebeler ne güzel yiyor ne yedirsem diye düşünüyonuz bakınız böle bir derdim varmı yokkkaydirigubbakcemile3
ama keşke olaydıı...

canım battaniyeye halıyada cildini hiç temas ettirme bende aynen çok dikkat ediyorum,kıyafet seçiminde de hep pamuklu tercih et bizim kızı yatağın üstüne kaymuştum dikkat etmedim battaniyeden hemen cildi kabardı,bizim bu konuda daha çok dikkatli olmamız gerekecek,nerden çıktı bu gdo illeti ya başka birşey yokmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…