Kucağına alınca sakinleştiğini söylediğinde de mi diştendir dedi Tuğba?
Bizim dr.umuz,gece uyanıp sizi yanında istediği için demişti,sosyalleşiyor,yalnız kalmak istemiyor demişti.
Buldummmmmmmmmm!Sabiha Paktuna Keskin in kendi internet sitesi var kızlar,(belki biliyordunuz)
Orada videolar var,sesli anlatıyor kendisi.Oleyyyy,çok sevindimmmm
Bu arada yarın karne verilemeyebilir,e-okul saldırıy uğramış,Tuğba bir el atıverseydiniz şuna da)
Bizim okulda da karneler çıkarılamıyor kaç gündür!!
o bihterde az degılllllllll
midemi bulandırıyor bihter behlülde zaten kediye benziyor hep tipi hem ruhu nanköra.s
yok cnm olur mu,büykbi sorun yaşamadıızçok şkr mirayında gaz ya da diş sıkıntıs olup çok uyanmadı sizindzeniniz oturmuş öylede o yüzden..Ben de istiyorum Deniz,ama nerde buluruz acaba?Kanal D nin sitesinde yok?
Annem de izlemiş bugünkünü,bahsetti birşeyler,ben tembihlemiştim)
Ya ben mi çok rahat bir anneyim acaba,gece o ağlamadıkça,uyanmadıkça yanına gidip de hiç bakmıyorum,napıyor diye:-((
Kendim de gece kalkıp da WC ye giden,biri değilim,yattım mı sabaha kadar deliksiz uyurum.
süpersinnnnnnnnnnnnnnnKucağına alınca sakinleştiğini söylediğinde de mi diştendir dedi Tuğba?
Bizim dr.umuz,gece uyanıp sizi yanında istediği için demişti,sosyalleşiyor,yalnız kalmak istemiyor demişti.
Buldummmmmmmmmm!Sabiha Paktuna Keskin in kendi internet sitesi var kızlar,(belki biliyordunuz)
Orada videolar var,sesli anlatıyor kendisi.Oleyyyy,çok sevindimmmm
valla ben zaten bu ilk diş sıkıntılı olur diğerlerinde olmaz diyenlere pek inanmıyordum ne olacak ki ilk diş çıkınca çocuğun damakları süngere dönmicekya bizler diş çektirince morfinin etkisi geçince bi ağrı kalırya çekilen yerde öyle acırmış damakları kıyamam yaa neler çekiyolar..hele üst damakları nasıl sertleşmişşş onlar çıkarken daha sıkıntı olacak gibime geliyo.
ben 9 aydır ilk defa 2 gecedir deliksiz uyuyorum ama egzama oldu cildi onun damlası uyku yapar dedi doktor o uyutuyor biliyorum yarın kullanmıcam bugecede vermicektim ama karnındaki tam geçmemiş diye verdim.bugecede uyur belki.
haberlerde GDOlu mamayı anlamak için cildini gözlemleyin kızarıklık kaşıntı oluyorsa GDOludur dedi ecrininde öyle ya ama doktor egzama dedi.bebelac kahvaltılıklarını aptamil devam sütü meyvelerde hipp kullanıyorum acaba GDOlumu yaa çok canım sıkıldı
aynen idilcim bizede doktor öyle söyledi cildi çok hassas dedi
giydiği bişeyde yapıyo olabilir dedi ben çorabına kadar ütülüyorum onun kıyafetleri ayrı kirli sepetinde duruyor ayrı yıkanıyor sabun tozuyla dedim hepsini anlattım alakası yok onun bünyesi alerjik dedi.ama korktum işte haberlerde öyle görünce.çünkü geçiyo kremi damlayı bırakıyorum yine kızarıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?