İi Geceler,bol uykular hepinize!!!!!!!!!!
ay canm yaa valla deliksz bi uyku çeksee kalkıp bakmak yaniiii son 1 ayım çok kötü geçiyoo terli kalkıp zeynebe bakmaktan sırtım çok agrıyoooBen de istiyorum Deniz,ama nerde buluruz acaba?Kanal D nin sitesinde yok?
Annem de izlemiş bugünkünü,bahsetti birşeyler,ben tembihlemiştim)
Ya ben mi çok rahat bir anneyim acaba,gece o ağlamadıkça,uyanmadıkça yanına gidip de hiç bakmıyorum,napıyor diye:-((
Kendim de gece kalkıp da WC ye giden,biri değilim,yattım mı sabaha kadar deliksiz uyurum.
bizimki hep öleee aglıyooo kucagıma alıyorum hemn susuyoo ama dişmiş yokkama unutmadan söylemeliyim kucağıma alınca sakinleşiyo dedim.hmm tamam o zaman dedi ve diş olayını anlatmaya başladı.
Ben geldim
behlul kacar bihter kasar:::))))))
kizlar mama konusunda dusunun derim gdo cok feci bisiii. Ben hic kullanmadim zaten inanmiyorum beskeyici olduklarinada
Allah korusun ileride cok pieman olabilirizzzzzz
tabiki firmalar bizde yok merak etmeyin diyeceklerrrr
meric e cok gecmis olsun
rabbim korusun meleklerini
hayır sulu falan değil hani soğuktan cildimiz kururya öyle ama kırmızı.vücudunda değişik yerlerde çıkıyor krem sürüyorum geçiyor.
battaniye halı falan bişey yapmıyo ecrine idilcim elinde yüüznde falan olmadı hiç vücuduna da çıplakken değmedi hiç onlar.yumurta az yediriyorum haftada bir kez daha sık yedirirken daha çok oluyordu sanki alakası varmıdır acaba onu sormayı unuttum dr.a
yarın sorayım doktora yaa kıyamam kuzumaaa
bigün nasıl huysuz sızlanıp duruyo yanıma oturttum sırtını koltuğun arka kısmına dayadı bi o yana bi bu yana kaşıyo bi baktım sırtında para büyüklüğünde ayrı yerlerde kızarıklıklar önceki gecede yıkamıştık yağladım falan güzelce o zaman olsa kesin fark ederdim ben etmesem eşim ederdi.o gün olmuş yani.aldım kremi sürerken oturduğu yerde eğildi öne doğru duruyo kıpırdamadan krem sürim diye kaşıntısına iyi geldi heralde hem krem sürdüm hem ağladım nasıl fark etmem diye off yine gözlerim doldu onun o duruşu gözümün önüne gelince
ayni sorun arkadasimda var kansizliktan oluyomus cogudakızlar bende dogumdan sonra kabızlık olduu çok özürdilerim 1 haftayı geçiyooo yapamıyorum karnım davul gibi oluyoo
zaten çok gazman biriyimmm çok sııkıntı çekerim bu konuda benm gibi olan var mı
bekarken ne güsel en ufak bişey yesemm ardndan rahatlıyodmm şimdi çok degiştii yaaa
yumurta alerjik ozelligi yuksek besinlerden bence olabilir benimde cocukken cok cektigim bisey enteresandir ergenlik caginda son buldu olmadim sonra ama kayisi zamani nedendir bilmem yuzum ve kollarim dokuyo berbat bi hale giriyorum kasintisi cok zor bebek icin hele dusunuyorumhayır sulu falan değil hani soğuktan cildimiz kururya öyle ama kırmızı.vücudunda değişik yerlerde çıkıyor krem sürüyorum geçiyor.
battaniye halı falan bişey yapmıyo ecrine idilcim elinde yüüznde falan olmadı hiç vücuduna da çıplakken değmedi hiç onlar.yumurta az yediriyorum haftada bir kez daha sık yedirirken daha çok oluyordu sanki alakası varmıdır acaba onu sormayı unuttum dr.a
evet arkadasim 4 5 gun ustune anca onunla rahatliyonagihan doğadan form çay var onu tavsiye ederim kayınpederimin eşi hep o dertten muzdaripti evde vardı o çaydan götürdüm içmiş valla teşekkür etmek için aradı :) ama doğadan marka al başka form çaylar var onlar fasa fiso
bence agrimamali soguk aldirmis olabilirsinkızlar spor yapınca dikişlerim acayip ağrıyor 2 gün önce kondisyon bisikletine binmiştim inanın hala sızlıyor artık bayada oldu sizce normalmi burda da doğru düzgün kadın doğumcu yok aman Ankarayı istiyorum bu sefer 90 alırsam kpss tek umudum Ankaraya tain oluruz yoksa zor
amin canım sağol aynen bende çok seçiciyim insan sağlığı kolaymı özellikle kadın doğumcular hemşiremisin diye soruyorlar sanki bilmek için hemşire olmakmı gerekli jinekolojideki çoğu tıp değimini her konuyu biliyorum malesef keşke bilmeseydim pimpirik oluyor sürekli,keretaya bak sen 3,5 yaşında kafa tutuyor böyle alışmasın zor olurayni sorun arkadasimda var kansizliktan oluyomus coguda
yumurta alerjik ozelligi yuksek besinlerden bence olabilir benimde cocukken cok cektigim bisey enteresandir ergenlik caginda son buldu olmadim sonra ama kayisi zamani nedendir bilmem yuzum ve kollarim dokuyo berbat bi hale giriyorum kasintisi cok zor bebek icin hele dusunuyorum
evet arkadasim 4 5 gun ustune anca onunla rahatliyo
bence agrimamali soguk aldirmis olabilirsin
allah gonlune gore versin canim benimde doktorlarim cocuklarinki de erzurumda bise olsa burada surunuyoruz adam gibi doktor bulamiyoruz bide ben biraz bilmisimdir her doktoru begenmem cogusuyla takisirim valla kucuk yerde olmak zor
allah gonlune gore versin
buyuk oglum babasina kizmis bu saatte delirmis bagiriyo duyanda 15 16 yasinda sanir ama 3.5yasinda offffff offffffffffffffffffff
yarın sorayım doktora yaa kıyamam kuzumaaa
bigün nasıl huysuz sızlanıp duruyo yanıma oturttum sırtını koltuğun arka kısmına dayadı bi o yana bi bu yana kaşıyo bi baktım sırtında para büyüklüğünde ayrı yerlerde kızarıklıklar önceki gecede yıkamıştık yağladım falan güzelce o zaman olsa kesin fark ederdim ben etmesem eşim ederdi.o gün olmuş yani.aldım kremi sürerken oturduğu yerde eğildi öne doğru duruyo kıpırdamadan krem sürim diye kaşıntısına iyi geldi heralde hem krem sürdüm hem ağladım nasıl fark etmem diye off yine gözlerim doldu onun o duruşu gözümün önüne gelince
allah razı olsun idilcim iyi dileklerin için.rabbim hepimizin bebişlerini korusun can parçası işte anne olmak ne acayip bişey onun en ufak sıkıntısı bizleri kahrediyor
alerji testi yaptırmadık yumrta olayını söyleyince kesin ister istemezse ben yaptırsak mı dicem.ne kullanmalıyım neden uzak durmalıyım bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?