kiz pimpirik yapma romatizma olabilir hic baktirdin mi benim 14 yasimdan beri var ole uyusur kolum bacagim yapacak birsey de yok bekliyecen gecene kadar ama ben uzerimdeki metal benzeri seyleri cikarinca rahatlarim biraz belki iyi gelir yuzuk kupe gibiesra naber herkes yattı galiba ben uyuyamıyorum. yusuf nasıl oldu. sen iyileştinmi. biz de atlatamadık daha tam. eşim ben selen hastayız. ya yatakta yattım yattım ayaklarıma uyuşukluk geldi. soğuk değil ama bi uyuşukluk var. kalktım oturuyorum hala geçmedi 1 saattir. korkuyorum ya aklıma kötü şeyler geliyo. insanın canı çekilmeye başlayınca böyle mi olur acaba. tövbe tövbe ya.
gunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff
kıslar günaydın bende geçen azrayı severken kafası yanlışlıkla kolutğun koluna çarptı artık nasıl bi sevmekseeçok korkdum ama cadı işdee.ya ben 15-20 gündür takip edemedim yürüyen bebişler hangilerii varmıı? bizimki emeklemiyor bilee
aman aliye sen benden de beter pimpirikliymişsin.. hayatım neler getirmişsin aklına. yanlış bir hareket sonucu bile olabilir...esra naber herkes yattı galiba ben uyuyamıyorum. yusuf nasıl oldu. sen iyileştinmi. biz de atlatamadık daha tam. eşim ben selen hastayız. ya yatakta yattım yattım ayaklarıma uyuşukluk geldi. soğuk değil ama bi uyuşukluk var. kalktım oturuyorum hala geçmedi 1 saattir. korkuyorum ya aklıma kötü şeyler geliyo. insanın canı çekilmeye başlayınca böyle mi olur acaba. tövbe tövbe ya.
canım geçmiş olsun. bir şeyi yoktur ama ben olsam doktora danışırdım. kusmuş olmasından dolayı en azından telefonla sorardım. gözden bir şey kaçırmamak için...gunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff
canım sağol haber verdiğin için.. ben biraz fazla pimpirikliyim ya a.s. :asigim:fışkırır arzda olmadığı için bi sorun olmz dedı banucum
esen ayakabıları gule gule kullanın
kıslar günaydın bende geçen azrayı severken kafası yanlışlıkla kolutğun koluna çarptı artık nasıl bi sevmekseeçok korkdum ama cadı işdee.ya ben 15-20 gündür takip edemedim yürüyen bebişler hangilerii varmıı? bizimki emeklemiyor bilee
fışkırır arzda olmadığı için bi sorun olmz dedı banucum
esen ayakabıları gule gule kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?