2009 Nisan Anneleri

esra naber herkes yattı galiba ben uyuyamıyorum. yusuf nasıl oldu. sen iyileştinmi. biz de atlatamadık daha tam. eşim ben selen hastayız. ya yatakta yattım yattım ayaklarıma uyuşukluk geldi. soğuk değil ama bi uyuşukluk var. kalktım oturuyorum hala geçmedi 1 saattir. korkuyorum ya aklıma kötü şeyler geliyo. insanın canı çekilmeye başlayınca böyle mi olur acaba. tövbe tövbe ya.

kiz pimpirik yapma romatizma olabilir hic baktirdin mi benim 14 yasimdan beri var ole uyusur kolum bacagim yapacak birsey de yok bekliyecen gecene kadar ama ben uzerimdeki metal benzeri seyleri cikarinca rahatlarim biraz belki iyi gelir yuzuk kupe gibi

ay ne bileyim canım ya. vardır benim öyle huyum hemen kötü senaryo yazarım. manyakmıyım neyim. hiç olmadı romatizma gibi bi şikayetim. hayırlısı inşallah. yatıyım bari şekerim ben de. sana da iyi geceler. reha ya da maşallah. 10 aylık olmuş. gelişimine de maşallah.

gunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff

günaydınn...

seher geçmiş olsun korkma bişeycik olmaz allahın izniyle.endişeni anlıyorum yaşadığım için.birkaç saat gözün üstünde olsun

kıslar günaydın bende geçen azrayı severken kafası yanlışlıkla kolutğun koluna çarptı artık nasıl bi sevmeksee çok korkdum ama cadı işdee.ya ben 15-20 gündür takip edemedim yürüyen bebişler hangilerii varmıı? bizimki emeklemiyor bilee

geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canim. bizim kız da yürümeye başadı.. yürüyen bebişler var..:)

yürücekler nasıl olsa....
ölüyorum yorgunluktan..
ordan oraya koşturuyo.. düşmesin diye.. ama düşüyor tabi..

aman aliye sen benden de beter pimpirikliymişsin.. hayatım neler getirmişsin aklına. yanlış bir hareket sonucu bile olabilir...

canım geçmiş olsun. bir şeyi yoktur ama ben olsam doktora danışırdım. kusmuş olmasından dolayı en azından telefonla sorardım. gözden bir şey kaçırmamak için...

bu arada herkese günaydın. geçmiş okumadım kızlar eğer atladığım bir şey varsa bana hatırlatmalısınız :)))

sağolun valla şimdilik tam gaz cadılığa devam bişiyi yok gibi
burda hava berbat fırtına denızdekı dalglar sahılı yıkıyo elektrıkler habıre gıdıp gelıyo kötü bi gün

yine uykusuz ve çoooooooooooook yorgun geçen bi gecenin ardından hepinize günaydın.

fışkırır arzda olmadığı için bi sorun olmz dedı banucum
esen ayakabıları gule gule kullanın

bende çok deli seviyorum ecrini yaa garibim alıştı gık demiyo :)

bizimkide emeklemiyo bile canım ulaşımını otururken popo üstünde zıplayarak ve yuvarlanarak sağlıyor :)

valla guler ben artık yaşına kadar ümidi kestim uyku konusunda düzelmicek herhalde

yaşında düzelse uykuları ona da razıyım bayanlar. bu gidişle benim kız uykusuz dişsiz ve yuvarlanarak yaşayan bir varlık olarak hayatını idame ettirecek :roflol:

uykular 1buçuk yaşına doğru düzene girir diyorlar..çocuklu arkadaşlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…